Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
424.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağ da en iyi yağı kullanacaksın 10-40 eski sistem motorlar için 5-40 yeni nesil motarlar en son kullandığın yağ 5-40 değilse yağ kartında yazıyordur. 5-40 kullanamazsın sonuçta arasında fiyat farkı 5 lira 80 lira 10-40 85-90 tl 5-40 ama dediğim gibi aracın orjinal yağı neyse onu koymalısın.
  • Castrol Magnetic 10-40 70 TL civarı
  • Ankarada teyp takabilecek yetenekte adam bulamıyorum , daha geçen gün ön kapıya hoparlör denerken kapı kolunun iç tutma yerinin klipsini mahvetti adam , şimdi oynuyor kapı iç tutma kolu , bi de teybi takmak için kes biç hadi yap desem arabayı ne hale getirecek kim bilir.
  • anlıyorum demekki iyi bir usta değilmiş
    benim arkadaşlardan dediklerine göre ankarada duyduklarım
    *powerbass bilal bey fatih cad keçiörende
    *Ergazi elektronik var İvedik caddesi üzerinde
    *fatih caddesi(fatih bloklarn orda) pıoneer tuğra elektronik
    *Reşit Galip Caddesi 9/B GaziOsmanPaşa
    *yenimahallede ivedik caddesi komple müzik sistemci melodikardeşler var
    *İlter Elektronik Çevreli Cad.No:88/B Aydınlıkevler
    bildiklerim bunlardır gidin görüşün bakalım ne diyecekler eğer aklınızı karıştıracak bir sey olur ise yardımcı olurum.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymantalya -- 21 Ağustos 2009; 8:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymantalya

anlıyorum demekki iyi bir usta değilmiş
    benim arkadaşlardan dediklerine göre ankarada duyduklarım
    *powerbass bilal bey fatih cad keçiörende
    *Ergazi elektronik var İvedik caddesi üzerinde
    *fatih caddesi(fatih bloklarn orda) pıoneer tuğra elektronik
    *Reşit Galip Caddesi 9/B GaziOsmanPaşa
    *yenimahallede ivedik caddesi komple müzik sistemci melodikardeşler var
    *İlter Elektronik Çevreli Cad.No:88/B Aydınlıkevler
    bildiklerim bunlardır gidin görüşün bakalım ne diyecekler eğer aklınızı karıştıracak bir sey olur ise yardımcı olurum.

saygılarımla

Teşekkür ederim , Ergazinin namını duyduk bir de ona gidelim bakalım, bu listeyi verdiğiniz çok iyi oldu , olmadı bir fırsatta sizi da arayıp çıkıp gelicem Antalyaya

Koca Ankarada temiz çalışan bir adam bulup da güvenemedik henüz :)

• işallah takarlar aslında basit nedense neden yapamazlar anlayamadım..
    tabiki yolunuz düşerse yardım ederim tabiki..
    aracınıza neler takmayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

işallah takarlar aslında basit nedense neden yapamazlar anlayamadım..
    tabiki yolunuz düşerse yardım ederim tabiki..
    aracınıza neler takmayı düşünüyorsunuz?

Öncelikle bir teyp :) , sonra sesi bozmayacak kaliteli ön hoparlörler ( mid takım mı olur daha basit birşey mi olur bilemiyorum )

Arkalara oval ve son olarak da olursa subwoofer... ( Amfi de gerekecek tabi )
  • Pioneer 5950 yahut 6950 nasıldır ana ünite olarak ?

Sony nin yeni modellerine karşın +ları -leri nelerdir ? ( Mesela Sony GT 424 U )
  • güzel ürünler fakat ürün olarak orta kaliteli ürünlerdir.bütçeniz nedir?
    aslında size önerim alpine modellerini tavsiye ederim.
    eğer mid alırsanız anfi almanı şart.
    benim size önerim arka kısma oval değilde yuvarlak almanız olacaktır.
    araçın orjinal yerleri 17 cm lik tir.
    ben olsam 17 cm lik koporlör alırdım.
    saygılarımla
  • quote:

güzel ürünler fakat ürün olarak orta kaliteli ürünlerdir.bütçeniz nedir?
    aslında size önerim alpine modellerini tavsiye ederim.
    eğer mid alırsanız anfi almanı şart.
    benim size önerim arka kısma oval değilde yuvarlak almanız olacaktır.
    araçın orjinal yerleri 17 cm lik tir.
    ben olsam 17 cm lik koporlör alırdım.
    saygılarımla

Hatchbackte daha farklı galiba , oval ve değişik bir ölçü arkalar , arkaya 2 vidayla 13lük normal hoparlör uydurmuştuk...
  • aslında size bir önerim var çok güzel bir ürün aslında fakat biraz maliyetli bir sistem olur
    arka tarafa vibe qb69 modelini takacaksın ve önlere güzel bir mid takımı orta kaliteli bir anfi ile beslenir ise ses güzel bir sonuç alırsınız hatta ve hatta bas almanıza bile gerek kalmaz.
    sadece benim önerim
    ortalama
    vibe fiyatı 350 tl civarında
    ön mid 160 tl ile 700 civarında
    anfi ise 180 tl den başlar 2000 tl kadar devav eder
    teyp ise 400 tl ile 3000 tl arası
    tabiki bunlara rca kablo + anfi kablo enerji onlarada 100 tl ile 400 arası

öneri anlamında
    saygılarımla
    ben vibe sistemi arkadaşımın arabasına yaptım araba opel astra clasic II 2007 model arabaya
    arakaya vibe qb69+vibe a3 anfi+alpine ana ünite+codance mid takımı hepsine 1900 tl verdik
  • quote:

aslında size bir önerim var çok güzel bir ürün aslında fakat biraz maliyetli bir sistem olur
    arka tarafa vibe qb69 modelini takacaksın ve önlere güzel bir mid takımı orta kaliteli bir anfi ile beslenir ise ses güzel bir sonuç alırsınız hatta ve hatta bas almanıza bile gerek kalmaz.
    sadece benim önerim
    ortalama
    vibe fiyatı 350 tl civarında
    ön mid 160 tl ile 700 civarında
    anfi ise 180 tl den başlar 2000 tl kadar devav eder
    teyp ise 400 tl ile 3000 tl arası
    tabiki bunlara rca kablo + anfi kablo enerji onlarada 100 tl ile 400 arası

öneri anlamında
    saygılarımla
    ben vibe sistemi arkadaşımın arabasına yaptım araba opel astra clasic II 2007 model arabaya
    arakaya vibe qb69+vibe a3 anfi+alpine ana ünite+codance mid takımı hepsine 1900 tl verdik

2000 TL beni aşar , daha uygun bir çözümü yok mu bu işin :)

Hatta ana ünite işine hiç girmeden anfi dönüştürücüyle yapsak nasıl olur ? Çok mu kötü olur ?

• valla arkadaşım var dönüştürücülerde fakat palılar vede değmez bence orta kalite bütcenize uygun bir teyp alın sonra uygun olanlardan yani JBL mid alın arkayada sub alın arka tarafa kolon koymayın orta ölçekli bir anfi ile 3 kanal bir ses sistemi yeterli olacaktır.
    saygılarımla
  • bir ay önce 91"mazda 626 2.0glx arabamızı satıp 98"nissan primera 1.6gx almamızla ben de aranıza katılmış bulunuyorum. araba yakıt konusunda mükemmel ve bildiğim kadarıyla bu arabalarda trigel kayışı yok zincir var motor da 90bindeydi aldığımızda yani motor bakımından bi problem yok ama aldığımız sıralar ön düzenden ses geliyordu rot balansçı sadece amartisörlerin patlak olduğunu başka sıkıntı olmadığını söyledi gittim MONROE marka bi çift amartisör taktırdım ama nedense arabanın ön düzeninden hala bazı sesler duyuyorum acaba bu sesler normal mi taktırdığımız amartisör mü kalitesiz bilen arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim
    iyi forumlar...
  • aramiza hosgeldiniz.
    ses olayini bilmiyorum fakat gazli amorsitorlerin biraz sert olduğununu biliyorum belki yagsizliktan da olabilir düsüncesindeyim
    saygilarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymantalya -- 2 Eylül 2009; 8:43:48 >
  • Buarada geçtiğimiz akşam yolda kaldım arabamın aküsü bitmiş ve yolda kalmış bulunuyorum.akşam hiç yapmıyacağım davranış yapıp arabayı iterek çalıştırmak zorunda kaldım.
    bakalım önerileriniz ne olur ne marka akü alayım arkadaşlar.

saygılarımla
    araç nissan almera tekna sedan 2005 model
    aklıma yatan akü mutlu silver 60amp
  • evet akşam sanayiden Soytürk 72 Ah Oto Akü almış bulunuyorum eski akünün arızası olduğu ortaya çıktı o sebeplede yenisini aldım fiyat olarak 120tl
  • quote:

Buarada geçtiğimiz akşam yolda kaldım arabamın aküsü bitmiş ve yolda kalmış bulunuyorum.akşam hiç yapmıyacağım davranış yapıp arabayı iterek çalıştırmak zorunda kaldım.
    bakalım önerileriniz ne olur ne marka akü alayım arkadaşlar.

saygılarımla
    araç nissan almera tekna sedan 2005 model
    aklıma yatan akü mutlu silver 60amp

Geçmiş olsun , şehir içi miydi bari ?
  • evet şehir içi idi allahtan araça itecek yer vardıda çalıştırabildim.sonrada ertesi gün akü deşimi oldu.
  • Merhabalar;

Aracım 93 Model Nissan Sunny JX, açık yeşil renkte. Ankara'da almıştım şu anda Konya'dayım ve herhalde Türkiye'de en çok sunny, primera bulunan yerlerden birisi burası. Fakat ben de aracımı teslim edecek bir usta arıyorum. Yağ değişimi zamanı geldi hem onu hem de ön düzen, Rot balans falan baktıracağım. Ankara ya da Konya'da bu işi yapabilecek iyi bir usta var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.