yol bilgisayarının aslında pek o kadar numarası yok info tuşuna basarak tüketim değerlerini ve anlık tüketim grafiğine erişebilirsin resetlemek sıfırlamak ortadaki navigasyon tuşuyla gezebilirsin bi nevi cep tel menüsü gibi en olmadı nissan servisine git hem arabanın sağına soluna baktırırsın hemde yol bilgisayarının kullanmasını öğrenirsin
selam arkadaşlar.. 2003 model nissan primeram var.. ancak arka kamera yıkama esnasında su aldıgı icin calısmıyor.. sadece kara ekran mevcut. ankara baykoçlara götürdügümde 2.000tl istediler.. aslında bir analog kamera ile sorunu çözebilecegimi zannediyorum.. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. sevgiler
quote:
Orijinalden alıntı: pegas64
selam arkadaşlar.. 2003 model nissan primeram var.. ancak arka kamera yıkama esnasında su aldıgı icin calısmıyor.. sadece kara ekran mevcut. ankara baykoçlara götürdügümde 2.000tl istediler.. aslında bir analog kamera ile sorunu çözebilecegimi zannediyorum.. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. sevgiler
gitigidiyordan 50tl ye geri vites kameralarından al ve bir elektrikçiye taktır
2000 model 1,6 primera comfort aracım Kliması sıcakta motor ısınmadan ısıtmıyor. bu normalmidir.
Arkadaşlar merhaba;
2005 model Nissan Almera aracım var, dün gece bir kaza yaptım. Tampon, kaput ve ön farların değişmesi gerekiyor. Ankarada çıkma parça satan bir yer biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Geçmiş olsun.Kolaylıklar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: sahin1944
2000 model 1,6 primera comfort aracım Kliması sıcakta motor ısınmadan ısıtmıyor. bu normalmidir.
Motor ısınmadan klimadan sıcak hava almanız mümkün değildir. Ne yazık ki bende 5 dk kadar bekliyorum aracın içini ısıtabilmek için. Yanıltmasın tabi diğer araçlarda da böyle nissana özgü değil.
quote:
Orijinalden alıntı: hoppus
Arkadaşlar merhaba;
2005 model Nissan Almera aracım var, dün gece bir kaza yaptım. Tampon, kaput ve ön farların değişmesi gerekiyor. Ankarada çıkma parça satan bir yer biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Geçmiş olsun... Şaşmaz Oto Sanayi sitesinde bir kaç tane özel Nissan servisi bulabilirsiniz. KASKO olmayınca başka çare yok, kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: hoppus
Arkadaşlar merhaba;
Geçmiş olsun, sizlerde bir sorun yok inşallah...
Arkadaşlar merhaba,
2004 model Nissan Micra 1.2 Tekna manuel aracım var. 2 sorum olacak:
- USB girişi mevcut değil araçta. Bunu monte etmenin bir yolu var mıdır? Şu priz kısmına takılanları düşünmüyorum düşük performansları nedeniyle. Zaten bir defa aracımda denedim, sonuç alamadım. - LPG sistemi takanlar olduğunu görmüştüm aynı araca. Stepneye takılması gerekecek bagaj küçük olduğundan. Bunun sakıncası var mıdır? Muayenede falan sakata gelmeyelim.
hayırlı forumlar arkadaslar akrabam nissan micra alacağız bende nissan almera kullandım bir kaç yıl bu memnuniyetimden dolayı akramızada micra alıcaz.araç 1.5dcı 100bin ağır bakıma daha önce sokan varmı aracını acaba bize ortalama kaça patlar bir fikri olan varmı?motoru gözden geçirmemiz gerek daha once bakıma gırmıs arkadas varsa fıyat hakkında bılgı verırse sevınırım.sanayi değilde nissan servisi için.teşekkürler