Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet acaip gelebilir ama babam benim arabanın motoruna opet te bi katkı koymuş
    hani şu dci140lık modlu clioya
    arabanın motorunun sesi kesildi ve çekişinde çok az da olsa bi artış oldu
    ne koydurttuğunu soruyorum söylemiyor da
    hatırlamıyorum diyor
    sizce ne olabilir ki bu
  • Renault'tan nefret ediyorum!

5 aydır 2006 model Laguna kullanıyorum. Ön konsoldan, bütün kapılardan, emniyet kemeri bağlantılarından tıkırtılar geliyor. Ve kliması çalışmıyor Sıfır arabada klima arızası mevcut. Bulunduğum ilde servis olmadığı için baktıramıyorum da. Ama neticede sıfır araç almamdaki maksat problem çıkarmayacak olmasıydı. Laguna aldığım için çok ama çok pişmanım

Gördüm ki, Renault'ta problem çok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Renault'tan nefret ediyorum!

5 aydır 2006 model Laguna kullanıyorum. Ön konsoldan, bütün kapılardan, emniyet kemeri bağlantılarından tıkırtılar geliyor. Ve kliması çalışmıyor Sıfır arabada klima arızası mevcut. Bulunduğum ilde servis olmadığı için baktıramıyorum da. Ama neticede sıfır araç almamdaki maksat problem çıkarmayacak olmasıydı. Laguna aldığım için çok ama çok pişmanım

geçmiş olsun.. malesef bütün markalarda böyle şanssızlıklar olabiliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Renault'tan nefret ediyorum!

geçmiş olsun.. malesef bütün markalarda böyle şanssızlıklar olabiliyor..

Sağol dostum

• coxackie hemen bir servise götür üretim hatası filan olabilir başına bela açmadan kontrol ettir
  • quote:

Orjinalden alıntı: charesiz

selam millet bende renault teame katılmak istiorum ama ben bi üst gamdayım.yani tır bölümünde.bütün bilgilerimle ve tecrübelerimle yanınızdayım.[simage]C:\Documents and Settings\AGM DİESEL\Desktop[/simage]

kürsad, charesiz 48. üyemiz
  • Anket

Mini sınıfta hangi yeni modeli tercih edersiniz?

Renault Clio
    (4224 oy) 41%
    Peugeot 207
    (3391 oy) 33%
    Nissan Note
    (985 oy) 10%
    Fiat G.Punto
    (1744 oy) 17%

Arabam.com anketinde clio öne geçmiş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: charesiz

selam millet bende renault teame katılmak istiorum ama ben bi üst gamdayım.yani tır bölümünde.bütün bilgilerimle ve tecrübelerimle yanınızdayım.[simage]C:\Documents and Settings\AGM DİESEL\Desktop[/simage]

kürsad, charesiz 48. üyemiz

kaydettim
  • Selam herkese ; Tır kullanan bir abimiz vardı binek kullanmak zorunda kalınca yanına kullanacak birini alırdı ufak arabayı yıllarca tır kullandıktan sonra garipsediğini kullanmak istemediğini söylerdi yani hiç zevk vermiyormuş tır dan sonra doğrumudur?
  • arkadaşlar megane 2 de 60 lt yakıt deposu var bildiğim kadarıyla kırmızı uyarı ışığı yandığında içinde ne kadar lt benzin var biliyormusunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Selam herkese ; Tır kullanan bir abimiz vardı binek kullanmak zorunda kalınca yanına kullanacak birini alırdı ufak arabayı yıllarca tır kullandıktan sonra garipsediğini kullanmak istemediğini söylerdi yani hiç zevk vermiyormuş tır dan sonra doğrumudur?

Ağır vasıtayı uzun süre kullanan kimseler,haliyle trafiğe yüksekten bakmaya,trafikte önemli bir yer işgal etmeye alıştıklarındandır ki,küçük araçları kullanmak istemez hatta çekinirler.Hele bir de iki yanında devasa 2 tır vs. olur ise o küçücük araç içinde kendisini iyi hissetmeyeceği normaldir.
  • ben kendim hesapladım klima açık şehiriçi 7 litre tükettim ama forumda konusu geçen yerlerde bazıları 5.5 6.5 gibi değerler vermişler hadi 6.5 nese de 5.5 oldukça ilgimi çekti acaba bir püf noktasımı var bu işin die sordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: huso88

arkadaşlar bende clio 1.2 16 v var 2005. 21000 de. bu aracı kullananız veya tanıdığınızda olan varmı. merak ediyorum millet ne yakıyor bu arabayla şehir içinde acaba.

hb modeli demi bu 1.2 motoru symbol ün 1.5 dci modelini kullanan bir tanıdık vardı bizim yanlış hatırlamıyorsam 1 depo 1150 km diyordu ama seninki benzinli arada fark var sen niye denemiyorsun

• quote:

ben kendim hesapladım klima açık şehiriçi 7 litre tükettim ama forumda konusu geçen yerlerde bazıları 5.5 6.5 gibi değerler vermişler hadi 6.5 nese de 5.5 oldukça ilgimi çekti acaba bir püf noktasımı var bu işin die sordum.
    quote:

quote:

arkadaşlar bende clio 1.2 16 v var 2005. 21000 de. bu aracı kullananız veya tanıdığınızda olan varmı. merak ediyorum millet ne yakıyor bu arabayla şehir içinde acaba.

hb modeli demi bu 1.2 motoru symbol ün 1.5 dci modelini kullanan bir tanıdık vardı bizim yanlış hatırlamıyorsam 1 depo 1150 km diyordu ama seninki benzinli arada fark var sen niye denemiyorsun

7lt klima açık çok iyi bir değer..

Şimdi şehiriçi var şehiriçi var.. kimi e-5 i falanda şehiriçi sayıyor

bence 7 süper bir değer

• Ben adanadayım şu an hem sıcak hava hem de tarafik ışıkları var. Üstüne bide dolmuşçuların tafiği felç etmesi biniyor. Buna rağmen hesapladım tam 7 litre tükettim şehir içinde.(klima açık.) ancak devir 3500 ü hiç geçmiyor ve gaza neredeyse çeyrek basıyorum. trafik ışıklarına gelirken gazdan ayağımı çekiyorum kompresyonla duruyorum falan filan. bunlarla 7 litre yakaladım ben. artık 5 litreye nasıl indiriyolar tüketimi bilemem. dizel sandılar galiba 1.2 16 v clio yu.
    quote:

quote:

ben kendim hesapladım klima açık şehiriçi 7 litre tükettim ama forumda konusu geçen yerlerde bazıları 5.5 6.5 gibi değerler vermişler hadi 6.5 nese de 5.5 oldukça ilgimi çekti acaba bir püf noktasımı var bu işin die sordum.
    quote:

quote:

7lt klima açık çok iyi bir değer..

Şimdi şehiriçi var şehiriçi var.. kimi e-5 i falanda şehiriçi sayıyor

bence 7 süper bir değer

• Sanırım burası uygun olur, bişey soracam.
    Benim arabanın her yerinden ses geliyor, napcam ben bunu ya.
    Arka cam kırılmasından dolayı bir servise girdim ondan sonra başladı sesler, arka tarftan bir ses geliyor ama nereden olduğunu bulamıyorum, servise söyledim o salaklar da yalıtım malzemesi ile gidermeye çalıştılar, ama gitmedi tabi.
    Ön konsoldan bazen titreme sesi geliyor o da sinirimi bozuyor.
    Az bir miktarda rüzgar sesi var ama o da 180km ile giderken falan bayağı hissediliyor (bunu pek sorun saymıyorum açıkçası)

Megane II sahipleri, size var mıdır bunun bir çözümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: monsera

Sanırım burası uygun olur, bişey soracam.
    Benim arabanın her yerinden ses geliyor, napcam ben bunu ya.
    Arka cam kırılmasından dolayı bir servise girdim ondan sonra başladı sesler, arka tarftan bir ses geliyor ama nereden olduğunu bulamıyorum, servise söyledim o salaklar da yalıtım malzemesi ile gidermeye çalıştılar, ama gitmedi tabi.
    Ön konsoldan bazen titreme sesi geliyor o da sinirimi bozuyor.
    Az bir miktarda rüzgar sesi var ama o da 180km ile giderken falan bayağı hissediliyor (bunu pek sorun saymıyorum açıkçası)

Megane II sahipleri, size var mıdır bunun bir çözümü.

Arka taraftan gelen ses malesef dandik servis işçiliğinden kaynaklı diye düşünüyorum..

Ön konsoldaki sesi tamamiyle bir açıklarsan yeri tarif edersen daha iyi yardımcı olabiliriz çünkü megane2 lerde kronik sağ öncamdan ses gelirdi bunu bütün araçları servise çağırıp sağ ön cam krikosunu değiştirerek giderdiler.. (gerçi belki seninki yenidir olamayabilir bizimki 2003 model)

Rüzgar sesinin 180den sonra belirgenleşmesi normal özellikle aracın sunroofluysa bütün sunrooflu araçlarda karşılaşılan bir olay

• ben de katılıyım aranıza aha bu da benim 2000 clio 1.4 RTA

boyuna göre neredeyse 2.0 vectra kadar yakıyor hayvan, ama kalkışlarda birinciyim çekişine bayılıyorum.(modifiye falan yok)

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)

denizlide kamyon sıkıştırmıştı duvara çakmıştık başka fotosu yokmuş o yüzden bunu koydum

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ben de katılıyım aranıza aha bu da benim 2000 clio 1.4 RTA

boyuna göre neredeyse 2.0 vectra kadar yakıyor hayvan, ama kalkışlarda birinciyim çekişine bayılıyorum.(modifiye falan yok)

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)

denizlide kamyon sıkıştırmıştı duvara çakmıştık başka fotosu yokmuş o yüzden bunu koydum

geçmiş olsun dostum..
    heralde sen fazla gazlıyorsun.. normal kullanımda fazla yakan bir araba değildir aslında

• sağol o kaza yüzünden sağ ön kapı sacı değiştiydi, şans yok aynı sene arkadan kırmızı ikarus otobüs çakmıştı

bazen kuduruyorum ama ondan değil.

5 depo benzinde düz yolda ve normal kullandım fazla gazlamadım 3500 ü geçirmedim max 470 km gitti. hayvan gibi yakıyor.klima otomatik vites falanda yok bi de.35000 km de daha 1998 yılında başlayan sabah pazarlamadan almıştık. vay be 7 sene oldu nerdeyse

artık sallamıyorum basıyorum ama hiç olmazsa arabanın motor sesi kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 6 Haziran 2006; 0:41:12 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.