Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam millet bende artık burdayım.
  • İmza için teşekkürler
  • Formun başka köşelerine yazı atınca altta imzada pek havalı oluyor yapanın eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Bende varım Megane dCİ aracımın 6 haziranda bayide olacağını ertesi günü plaka işi bitince alabileceğimi bildirdiler 80 hp , eski aracım 2004 model 105hp lik bir TDI idi ama olsun taşıyla toprağıyla RENAULT

HAYIRLI OLSUN AMA NEDEN 100BGLİK DİZELİ ALMADIN MADDİ AÇIDANMI
  • slm millet bi sey sorcam 2004,2005 megane dynamic kac paraya bulabiliriz bi bilginiz varmı
  • full + fulleri 26-27 arası gidiyor..

Düz dynamiqueleride 24e alırsın sanırım
  • Merhaba arkadaşlar...Ben 2001 model 47000 km de bir clio 1.4 rxt aldım.Bu aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ise hala garantili midir?100 bin km ye kadar garanti kapsamındamıdır?Yoksa 3 yıl dan yaşlı olduğu için garantisi dolmuşmudur?Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...Saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 106oc

Merhaba arkadaşlar...Ben 2001 model 47000 km de bir clio 1.4 rxt aldım.Bu aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ise hala garantili midir?100 bin km ye kadar garanti kapsamındamıdır?Yoksa 3 yıl dan yaşlı olduğu için garantisi dolmuşmudur?Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...Saygılarımla....

bakım kontratı yada artı garanti denilen bir sistem var eğer bu yapılmışsa garantisi belli bir süre uzatılıyor
  • Renaultların normal garantisi 2 yıl sınırsız km dir..

Bu +garanti hizmetiyle 4yıl sınırsız km kadar çıkabilmektedir ama sizzin aracınız her halükarda 4yılı doldurduğundan herangi bir mekanik garantisinin olması söz konusu değildir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

slm millet bi sey sorcam 2004,2005 megane dynamic kac paraya bulabiliriz bi bilginiz varmı

motor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

hayırlı olsun

Mégane seni memnun edecek bir araçtır

asilx hocam megané diye yazılıyor olmasın o
  • arkadaşlar imzamızın sonunda yazan link kısmındaki kulüp renault yazısını KulüPRenaulT yapsak daha karizmatik olur gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

hayırlı olsun

yok hocam Mégane

bu arada 106 oc yide ekle de 47 olalım kürşad hocam

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

yok hocam Mégane

bu arada 106 oc yide ekle de 47 olalım kürşad hocam

ekledimde kafama takıldı şimdi mégane mı megané mıydı bizim yeni kasalarda yazmamışlarki bunu

• yeni kasalarda A yı farklı yazmışlar

ama ilk e şapkalı eski mégane a da kaç yıl bindik oradan biliyorum
  • quote:

yeni kasalarda A yı farklı yazmışlar

bende bizim tanıdığa telefon açtım adam bakmış arabaya bana söyledi seninki gibiymiş

• quote:

quote:

yeni kasalarda A yı farklı yazmışlar

bende bizim tanıdığa telefon açtım adam bakmış arabaya bana söyledi seninki gibiymiş

vay be mégane sevdası adama neler yaptırıyor

• arkadaşlar bende clio 1.2 16 v var 2005. 21000 de. bu aracı kullananız veya tanıdığınızda olan varmı. merak ediyorum millet ne yakıyor bu arabayla şehir içinde acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso88

arkadaşlar bende clio 1.2 16 v var 2005. 21000 de. bu aracı kullananız veya tanıdığınızda olan varmı. merak ediyorum millet ne yakıyor bu arabayla şehir içinde acaba.

hb modeli demi bu 1.2 motoru symbol ün 1.5 dci modelini kullanan bir tanıdık vardı bizim yanlış hatırlamıyorsam 1 depo 1150 km diyordu ama seninki benzinli arada fark var sen niye denemiyorsun
  • selam millet bende renault teame katılmak istiorum ama ben bi üst gamdayım.yani tır bölümünde.bütün bilgilerimle ve tecrübelerimle yanınızdayım.[simage]C:\Documents and Settings\AGM DİESEL\Desktop[/simage]
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.