Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardaşlar bende 2006 megane dci privalage full+full
    beni lütfen ekleyin
    aracımın resimlerini en yakın zamanda koyucam
  • beyler şu imzayı nasıl koyacam yaaa kare olani
    bi de bunları avatar olarak alsak aslında bayağı güzel olur
  • [img]http://img210.imageshack.us/img210/5561/dhlogo20bq.jpg[/img][link=http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/tm.htm]Kulüp Renault[/link]

bunu kopyala-yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 31 Mayıs 2006; 20:10:26 >
  • eeeywallahh
  • neden sıfır palio multijet ?neden 2004-2005 fiesta tdci veya 2004-2005 clio hb dci veya 2004-2005 corsa cdti değil?

SİZCE hangisi?

Sanki 2004-2005 Clio HB DCI ağır basıyor gibi?

Yukarda saydığım araçların fiyatları 20-23 arası

henüz geniş bir cevap alamadım arkadaşlar?

İmza olayı bittiyse artık asıl amaca dönelim mi? yani bilgi ve deneyim paylaşımına?
  • neden sıfır palio multijet ?neden 2004-2005 fiesta tdci veya 2004-2005 clio hb dci veya 2004-2005 corsa cdti değil?

SİZCE hangisi?

İmza olayı bittiyse artık asıl amaca dönelim mi? yani bilgi ve deneyim paylaşımına?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

neden sıfır palio multijet ?neden 2004-2005 fiesta tdci veya 2004-2005 clio hb dci veya 2004-2005 corsa cdti değil?

SİZCE hangisi?

Clio ağır basıyorsa Clio iyi araçtır

NCAP'tan 4 yıldız almış bir araba sanırım Fiesta ve Corsa da 4yıldız fakat Palio'nun testi yok.

Gene dCi motor sağlamlığı ile kendini kanıtlamış serviste 150.000 ile 200.000 i devirmiş Clio Symbol Megane Sedan taksiler görüyorum. Sahipleri memnun

Şöyle temiz bir Clio içine sinecek şekilde bir araç bulursan al derim

• quote:

neden sıfır palio multijet ?neden 2004-2005 fiesta tdci veya 2004-2005 clio hb dci veya 2004-2005 corsa cdti değil?

SİZCE hangisi?

palio dünyanın 5 farklı kıtasında üretimde sadece avrupada değil.

testlerin de krallarını geçmiş.şasesi de gayet sağlamdır.

http://www.tofas.com.tr/anabayi/uifp4.htm
    Palio , hem sağlamlığı, hem de en üst düzeydeki donanımlarıyla her koşulda güven veren bir otomobil. Dünyanın en güvenli kasalarından birine sahip olan Palio , Avrupa'da ve ABD'de yürürlükte olan AMUS, ADAC, EEVC, EC 34, USA 214 gibi önde gelen çarpma testi normlarına uygunluk testlerinin hepsinden başarıyla geçti.

multijet zaten ödüllü makina.

sen sıfır palio al.vergiden de kurtarır.yedek parçası da ucuz.süpansiyonları da tam bizim yollara göre.

sana daha evvel de cevap verdim bakalım bu seferki cevabımı beğenicekmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 31 Mayıs 2006; 22:34:49 >

• fiesta TDI hakkındaki görüşleriniz nedir? fena bir araç değil TDI motor da çok iyi diye biliyorum. Geçen seneki makyajda yalnızca dış görünüş mü değişti?(Fiesta)
  • quote:

fiesta TDI hakkındaki görüşleriniz nedir? fena bir araç değil TDI motor da çok iyi diye biliyorum. Geçen seneki makyajda yalnızca dış görünüş mü değişti?(Fiesta)

fiesta tdi değil tdci.

aslında o motor pejo nun.fiesta da güzel .yanlız alırsan abs li olsun.piyasada genelde abs siz tipleri dolaşıyor
  • Canavar temmuzu bekliyor

Renault, Yeni Clio'nun sportif üyesi Clio RS 197'nin örtüsünü temmuz ayında Londra'da kaldırmayı planlıyor
    31.05.2006

Fransız otomobil üreticisi geleneği bozmayarak, yenilenen Clio'nun ardından modelin RS versiyonunu da satışa sunmaya hazırlanıyor. Dünya prömiyeri temmuz ayında Londra Otomobil Fuarı'nda yapılacak olan Clio RS 197, 197 HP'lik 2.0 litre motoruyla serinin en güçlü üyesi olarak dikkat çekiyor.
    Yapılan testlerde fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanması 6.9 saniyede gerçekleşen modelin güçlü motoru 7250 d/d'de 197 HP güç üretirken, 5550 d/d'de 215 Nm tork sağlıyor.
    Yine fabrika verilerine göre en fazla 215 km/s hıza ulaşabilen Clio RS 197, sınıfında 150 HP'lik Ford Fiesta ST ve Polo GTI ile 170 HP'lik Mini Cooper S'e meydan okuyor.

• araba çok çekici duruyo be...

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)

gerçekten de tek rakibi yine kendisi

• arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür etmeyi borç bilirim gruumuz için imza olayını ayarlamışsınız

ayrıca ismimizi kulüprenault olarak değiştirdik aslında doğru bir karar olmuş türkçemize sahip çımalıyız benden önce renaultteam di diye bende renaultteam diye açmıştım bu konuyu moderatörlerimize de teşekkür etmeyi borç bilirim SAYGILAR İYİ FORUMLAR
  • rica ederiz
    sende bizi yalnız bırakma buralarda çok fazla

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür etmeyi borç bilirim gruumuz için imza olayını ayarlamışsınız

ayrıca ismimizi kulüprenault olarak değiştirdik aslında doğru bir karar olmuş türkçemize sahip çımalıyız benden önce renaultteam di diye bende renaultteam diye açmıştım bu konuyu moderatörlerimize de teşekkür etmeyi borç bilirim SAYGILAR İYİ FORUMLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: wicked

rica ederiz
    sende bizi yalnız bırakma buralarda çok fazla

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür etmeyi borç bilirim gruumuz için imza olayını ayarlamışsınız

yaz geliyor gelince inşallah 24 saat pc başında geçirebileceğim o zaman yalnız kalmazsınız zaten ben olmadan 43 tane üye var yalnız kalmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 2 Haziran 2006; 21:40:40 >

• Arkadaşlar bende dün aranıza katıldım...2004 model megane 2 hb sahibi oldum...ilk arabam ve gerçekten çok memnunum aracımdan...

bende artık klüp renault üyesi olmak isitiyorum...listeye beni de eklerseniz sevinirim....deneyimlerimi burdan paylaşalım herkese kazasız belasız günler....
  • YENİ GELEN ÜYELER HOŞGELDİNİZ

LÜTFEN İMZALARIMIZA BUNU EKLEYELİM

[img]http://img210.imageshack.us/img210/5561/dhlogo20bq.jpg[/img][link=http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/tm.htm]Kulüp Renault[/link]

MECBUR DEĞİLSİNİZ AMA EKLEMEKTE YARAR VAR SAYGILAR
  • Bende varım Megane dCİ aracımın 6 haziranda bayide olacağını ertesi günü plaka işi bitince alabileceğimi bildirdiler 80 hp , eski aracım 2004 model 105hp lik bir TDI idi ama olsun taşıyla toprağıyla RENAULT
  • hayırlı olsun

Mégane seni memnun edecek bir araçtır
  • Teşekkür Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.