Arkadaşlar benim soruma kesin cevap verebilecek yok mu acaba?Almayı düşünüyorum o radyo cd çaları.Acaba direksiyondan kumanda ve bilgi ekranıyla uyumlu çalışır mı?Araç clio 2001 1.4 16 v rxt.
bu daha önceki mesajım ve teyp... Teşekkürler.. Saygılar...
teybin ekransızsa çalışır büyük ihtimalle. ama en kesin cevabı bir blaupunkt servisi verecektir.
benim arabada (2000 1.4 RTA clio) var kaseti bozulmuştu ondan taktırmak istedim ama arabada harici ekran olmadığından takamayız dedi. bendeki kendi ekranı üstünde olan radyo
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: decrypter35
isimlerimizin yanınada araçlarımızın model ve tip yazsak daha iyi olur. decrypter35 2004 clio authentique 1.2 16v hb
Arkadaşlar bu Megane2 sedanların tümünde 6 hava yastığı yani perde hava yastıkları standart mıdır?
Birde Renault'un sitesinde gergili emniyet kemerleri ve bunların yükseklik ayarı düşük donanım seviyelerinde yok gözüküyor(otantik ve sportway gibi), hangi donanım seviyelerinde mevcuttur aydınlatırsanız sevinirim.
Selamlar
YOKMU ARKADAŞLAR BİR BİLEN?
quote:
Orjinalden alıntı: cemsultan
quote:
Arkadaşlar bu Megane2 sedanların tümünde 6 hava yastığı yani perde hava yastıkları standart mıdır?
Birde Renault'un sitesinde gergili emniyet kemerleri ve bunların yükseklik ayarı düşük donanım seviyelerinde yok gözüküyor(otantik ve sportway gibi), hangi donanım seviyelerinde mevcuttur aydınlatırsanız sevinirim.
Selamlar
perde hava yastıklarıda olması lazım emniyet kemeri ama dynamique de var sadece
Tam anlayamadım. Bunlar sadece dinamik'de mi var yani. Renault'un sitesinde tüm versiyonlarda var gözüküyor. Tabi onlar makyajlı kasa. Makyajsız kasalarda varmı yokmu onu merak ettim.
evte benımkıde::: 1997 RENAULT LAGUNA 2.0 RXE
bu 3 arabadan herhangi ikisini kullanan ve karşılaştırma yapabilecek kimse var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: cncrd
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
Dizel corsa , dizel clio HB ve dizel fiesta'dan hangisini tavsiye edersiniz? Ama lütfen marka fanatiği olmayın. Nedenleriyle belirtirseniz memnun olurum.
clio kullanan arkadaşlar bu konuda daha iyi yorum yapabilir ama bence seçenekleri clio ve fiesta olarak azalt corsa'lardan şimdiye kadar çok şikayet duydum
3 senedir 2003 model Fiat Palio 1.2 16V EL araç kullanıyorum. Arbamdan oldukça memnunum çok az yakıyor motor 1.2 16V olmasına rağmende performansından çok memnunum. Şimdi satmayı düşünüyorum satmamında tek sebebi kalabalık bir aile olmamız. 2005 model Renault 1.5 DCI DYN almayı düşünüyorum. Bu aracı kullananların yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Araç nasıl ne kadar yakıyor konfor, güvenlik falan yani :) Tam aile arabasımı benim için değerli YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMMMMM
ben arasından corsa yı tavsiye ederim niye dersen ben fiesta yı kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla pek memnun değiller clio hb zaten yeni kasası çıktı araç sorunlumu değilmi bilinmez corsa gerçekten iyi bir araba opel kaliteli araba yapıyor
renault'un sitesinde kayma var özelliklerde
o dediğin donanımların hepsi standart.. zaten gergili emniyet kemerleri airbag olan bütün arabalarda vardır
quote:
quote:
Selamlar
bu arada bende de
Clio III 1.4 16v Dynamique ile Megane II HB 1.6 16v DYnamique PT+PE+Sunroof var (baba arabası bu)
quote:
Orjinalden alıntı: s.karahisar
3 senedir 2003 model Fiat Palio 1.2 16V EL araç kullanıyorum. Arbamdan oldukça memnunum çok az yakıyor motor 1.2 16V olmasına rağmende performansından çok memnunum. Şimdi satmayı düşünüyorum satmamında tek sebebi kalabalık bir aile olmamız. 2005 model Renault 1.5 DCI DYN almayı düşünüyorum. Bu aracı kullananların yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Araç nasıl ne kadar yakıyor konfor, güvenlik falan yani :) Tam aile arabasımı benim için değerli YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMMMMM
bende suan 100 bg DCI var arac henuz 2000 km'de ama hiç problem yok yakıtda gayet iyi.ben fabrika verilerinin altında değerler tutturuyorum.fabrika verilerine göre 80 bg'ler 100'den daha az yakıyor. şehirdışı 3.5 lt fazla şehiriçi kullanmıyorum. iç mekan geniş bizdeki makyajlı model olduğu için öyle bir problemimiz yok.ama makyajdan önceki modellerde direksiyonun hissiz kalması gibi eleştiriler var. bir de motor sogukken biraz motor sesi geliyor.motor ısınınca o da kesiliyor.
ya arkadaşlar farkındamısınız bizim bu topic Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel bölümünde aslında markaar ve modeller bölümünde olmalı buradan mod.lara sesleniyorum bi zahmet oraya taşıyabilirlermi?
quote:
ya arkadaşlar farkındamısınız bizim bu topic Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel bölümünde aslında markaar ve modeller bölümünde olmalı buradan mod.lara sesleniyorum bi zahmet oraya taşıyabilirlermi?
+1000
2004 Megane II 1,6 HB Authantic
Otomobilimi çok seviyorum. Böyle bir kulüp olması çok güzel. İmzama logoyu eklemek isterdim fakat kullandığım logoyu değiştiremem. Yalnızca kulüp Reanault yazısını ekleyebilirim. Malum imza kuralları
quote:
Orjinalden alıntı: noxii
2004 Megane II 1,6 HB Authantic
Otomobilimi çok seviyorum. Böyle bir kulüp olması çok güzel. İmzama logoyu eklemek isterdim fakat kullandığım logoyu değiştiremem. Yalnızca kulüp Reanault yazısını ekleyebilirim. Malum imza kuralları
bizim buradaki imza amacımız başka topiclerdede birbirimizi tanımak şu an 59 üyemiz var hepsinin isimlerini ezberlemek kolay değil buradaki imza amacı birbirimizi başka topiclerde tanımak ama imzana külprenault yazmanda yeterli olur
arkadaşlar sahip olduğunuz renault marka araçları yazarsanız sevinirim bazılarınızın imzalarından bazılarınıda bu topic in içinden bulup yazdım bir kontrol edin onları yazılmamış olanlarda bana bildirirse oraya eklerim
quote:
üyelerimiz ; üyelerimizin çok sevdikleri ve sahip oldukları otomobilleri;