Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ctuna

Arkadaşlar benim soruma kesin cevap verebilecek yok mu acaba?Almayı düşünüyorum o radyo cd çaları.Acaba direksiyondan kumanda ve bilgi ekranıyla uyumlu çalışır mı?Araç clio 2001 1.4 16 v rxt.

Merhabalar....
    Daha önce clio da teyple ilgili soru sormuştum...Şöyle bir ürün buldum...Acaba benim arabama uyar mı?
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2219051

bu daha önceki mesajım ve teyp...
    Teşekkürler..
    Saygılar...

teybin ekransızsa çalışır büyük ihtimalle. ama en kesin cevabı bir blaupunkt servisi verecektir.

benim arabada (2000 1.4 RTA clio) var kaseti bozulmuştu ondan taktırmak istedim ama arabada harici ekran olmadığından takamayız dedi. bendeki kendi ekranı üstünde olan radyo

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: decrypter35

isimlerimizin yanınada araçlarımızın model ve tip yazsak daha iyi olur.
    decrypter35 2004 clio authentique 1.2 16v hb

quote:

üyelerimiz ;

1-kürsad
    2-tsuyoi
    3-no-fate
    4-osman çekinir
    5-PNR05
    6-sivaslı_
    7-muribbi
    8-skysoblue85
    9-amarLy
    10-oozzi
    11-bsd
    12-koray35
    13-biolog
    14-sametcandemir
    15-mustafabahtiyar
    16-likeNOother
    17-cncrd
    18-decrypter35
    19-likenoother
    20-tunerrus
    21-murtycan
    22-gojjira
    23-m.c.k
    24-enes ceylan
    25-JanJan
    26-fiatci
    27-qtex
    28-rs4
    29-Huckleberryfinn
    30-powerofthereno
    31-qntrl
    32-cbr_quen
    33-whisper911
    34-Yavuz
    35-asilx
    36-sedicivalvole
    37-atila4
    38-Arien
    39-ricketsia
    40-wicked
    41-selcukbay25
    42-emregülec_1905
    43-huso88
    44-discrepancy
    45-physioAMD
    46-ADAC
    47-ctuna
    48-charesiz
    49-ccaparli
    50-lordofthebodyguard
    51-ayred
    52-msumsu
    53-MaSaFeL
    54-alim_
    55-mastertr
    55-aTTra
    56-erbilge
    57-BEY 1

şu an 57 üyeye ulaştık ve yavaş yavaş ilerliyoruz tüm üyelerimize mutlu ve huzurlu ayrıca bakımlı araçlarla

hayırlı yolculuklar dilerim (sanki otobüs firmasının anonsları gibi oldu)

not: arkadaşlar bu listeyi ancak haftasonları güncelleyebiliyorum üzgünüm

kural-1 : her zaman forum kuralları içerisinde olacağız. forum kuralları dışında olanların bizimle ilgisi yoktur

kural-2 : renault nun tam fanatiği olmayın at gözlüğüyle bakmayın.

kural-3 : hiçbir araçla alay etmeyin.

kural-4 : renault aracı olan veya olmayan renault hayranları bu grup herkese açıktır.

İMZA BÖLÜMÜNÜZE BU LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN

imza 10 HAZİRAN itibariyle güncellenmiştir

[image]http://img85.imageshack.us/img85/7352/a8mm.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/tm.htm]KulüPRenaulT[/link] 

tamam yapalım herkes yazsın

ccaparli (ben) Clio 1.4 RTA 2000 model

• ScénicII 1.5Dci 80hp Privellege, Renault19 1.6RNE Alize
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

ScénicII 1.5Dci 80hp Privellege, Renault19 1.6RNE Alize

eklenmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Arkadaşlar bu Megane2 sedanların tümünde 6 hava yastığı yani perde hava yastıkları standart mıdır?

Birde Renault'un sitesinde gergili emniyet kemerleri ve bunların yükseklik ayarı düşük donanım seviyelerinde yok gözüküyor(otantik ve sportway gibi), hangi donanım seviyelerinde mevcuttur aydınlatırsanız sevinirim.

Selamlar

YOKMU ARKADAŞLAR BİR BİLEN?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu Megane2 sedanların tümünde 6 hava yastığı yani perde hava yastıkları standart mıdır?

Birde Renault'un sitesinde gergili emniyet kemerleri ve bunların yükseklik ayarı düşük donanım seviyelerinde yok gözüküyor(otantik ve sportway gibi), hangi donanım seviyelerinde mevcuttur aydınlatırsanız sevinirim.

Selamlar

perde hava yastıklarıda olması lazım emniyet kemeri ama dynamique de var sadece
  • Tam anlayamadım. Bunlar sadece dinamik'de mi var yani. Renault'un sitesinde tüm versiyonlarda var gözüküyor. Tabi onlar makyajlı kasa. Makyajsız kasalarda varmı yokmu onu merak ettim.
  • evte benımkıde::: 1997 RENAULT LAGUNA 2.0 RXE
  • bu 3 arabadan herhangi ikisini kullanan ve karşılaştırma yapabilecek kimse var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Dizel corsa , dizel clio HB ve dizel fiesta'dan hangisini tavsiye edersiniz? Ama lütfen marka fanatiği olmayın. Nedenleriyle belirtirseniz memnun olurum.

clio kullanan arkadaşlar bu konuda daha iyi yorum yapabilir ama bence seçenekleri clio ve fiesta olarak azalt
    corsa'lardan şimdiye kadar çok şikayet duydum

• 3 senedir 2003 model Fiat Palio 1.2 16V EL araç kullanıyorum. Arbamdan oldukça memnunum çok az yakıyor motor 1.2 16V olmasına rağmende performansından çok memnunum. Şimdi satmayı düşünüyorum satmamında tek sebebi kalabalık bir aile olmamız. 2005 model Renault 1.5 DCI DYN almayı düşünüyorum. Bu aracı kullananların yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Araç nasıl ne kadar yakıyor konfor, güvenlik falan yani :) Tam aile arabasımı benim için değerli YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMMMMM
  • ben arasından corsa yı tavsiye ederim niye dersen ben fiesta yı kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla pek memnun değiller clio hb zaten yeni kasası çıktı araç sorunlumu değilmi bilinmez corsa gerçekten iyi bir araba opel kaliteli araba yapıyor
  • renault'un sitesinde kayma var özelliklerde

o dediğin donanımların hepsi standart.. zaten gergili emniyet kemerleri airbag olan bütün arabalarda vardır
    quote:

quote:

Selamlar

• bu arada bende de

Clio III 1.4 16v Dynamique ile Megane II HB 1.6 16v DYnamique PT+PE+Sunroof var (baba arabası bu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

3 senedir 2003 model Fiat Palio 1.2 16V EL araç kullanıyorum. Arbamdan oldukça memnunum çok az yakıyor motor 1.2 16V olmasına rağmende performansından çok memnunum. Şimdi satmayı düşünüyorum satmamında tek sebebi kalabalık bir aile olmamız. 2005 model Renault 1.5 DCI DYN almayı düşünüyorum. Bu aracı kullananların yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Araç nasıl ne kadar yakıyor konfor, güvenlik falan yani :) Tam aile arabasımı benim için değerli YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMMMMM

bende suan 100 bg DCI var arac henuz 2000 km'de ama hiç problem yok yakıtda gayet iyi.ben fabrika verilerinin altında değerler tutturuyorum.fabrika verilerine göre 80 bg'ler 100'den daha az yakıyor.
    şehirdışı 3.5 lt fazla şehiriçi kullanmıyorum.
    iç mekan geniş bizdeki makyajlı model olduğu için öyle bir problemimiz yok.ama makyajdan önceki modellerde direksiyonun hissiz kalması gibi eleştiriler var.
    bir de motor sogukken biraz motor sesi geliyor.motor ısınınca o da kesiliyor.

• ya arkadaşlar farkındamısınız bizim bu topic Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel bölümünde aslında markaar ve modeller bölümünde olmalı buradan mod.lara sesleniyorum bi zahmet oraya taşıyabilirlermi?
  • quote:

ya arkadaşlar farkındamısınız bizim bu topic Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel bölümünde aslında markaar ve modeller bölümünde olmalı buradan mod.lara sesleniyorum bi zahmet oraya taşıyabilirlermi?

+1000
  • 2004 Megane II 1,6 HB Authantic

Otomobilimi çok seviyorum. Böyle bir kulüp olması çok güzel. İmzama logoyu eklemek isterdim fakat kullandığım logoyu değiştiremem. Yalnızca kulüp Reanault yazısını ekleyebilirim. Malum imza kuralları

• quote:

Orjinalden alıntı: noxii

2004 Megane II 1,6 HB Authantic

Otomobilimi çok seviyorum. Böyle bir kulüp olması çok güzel. İmzama logoyu eklemek isterdim fakat kullandığım logoyu değiştiremem. Yalnızca kulüp Reanault yazısını ekleyebilirim. Malum imza kuralları

bizim buradaki imza amacımız başka topiclerdede birbirimizi tanımak şu an 59 üyemiz var hepsinin isimlerini ezberlemek kolay değil buradaki imza amacı birbirimizi başka topiclerde tanımak ama imzana külprenault yazmanda yeterli olur
  • arkadaşlar sahip olduğunuz renault marka araçları yazarsanız sevinirim bazılarınızın imzalarından bazılarınıda bu topic in içinden bulup yazdım bir kontrol edin onları yazılmamış olanlarda bana bildirirse oraya eklerim
  • quote:

üyelerimiz ; üyelerimizin çok sevdikleri ve sahip oldukları otomobilleri;

1-kürsad :::::Megane2sedan 1.5 dci 80bg. angora beji dynamique
    2-tsuyoi :::::
    3-no-fate :::::2005 Clio Sym. dci 140
    4-osman çekinir :::::
    5-PNR05 :::::
    6-sivaslı_ :::::
    7-muribbi :::::
    8-skysoblue85 :::::
    9-amarLy :::::Renault Megane II Sedan 2.0 16 V PE+PT - Kül Gri
    10-oozzi :::::
    11-bsd :::::
    12-koray35 :::::
    13-biolog :::::
    14-sametcandemir :::::
    15-mustafabahtiyar :::::
    16-likeNOother :::::
    17-cncrd :::::
    18-decrypter35 :::::
    19-likenoother :::::
    20-tunerrus :::::
    21-murtycan :::::ScénicII 1.5Dci 80hp Privellege , Renault19 1.6RNE Alize
    22-gojjira :::::
    23-m.c.k ::::: ScénicII 1.6 124bg&166NM tiptronic@4.gear
    24-enes ceylan :::::
    25-JanJan :::::
    26-fiatci :::::
    27-qtex :::::
    28-rs4 :::::
    29-Huckleberryfinn :::::
    30-powerofthereno ::::: Renault 12 Tx
    31-qntrl :::::
    32-cbr_quen :::::
    33-whisper911 :::::
    34-Yavuz :::::
    35-asilx :::::Clio III 1.4 16v Dynamique,Megane II HB 1.6 16v DYnamique PT+PE+Sunroof
    36-sedicivalvole :::::
    37-atila4 :::::
    38-Arien :::::
    39-ricketsia :::::2001 Renault 19 1.6/Son Mohikan
    40-wicked :::::
    41-selcukbay25 :::::
    42-emregülec_1905 :::::
    43-huso88 :::::
    44-discrepancy :::::
    45-physioAMD :::::
    46-ADAC :::::
    47-ctuna :::::
    48-charesiz :::::
    49-ccaparli :::::Clio 1.4 RTA 2000 model
    50-lordofthebodyguard :::::
    51-ayred :::::
    52-msumsu :::::
    53-MaSaFeL :::::
    54-alim_ :::::
    55-mastertr :::::Ateş kırmızısı 2004 Megane II HB dCi dynamic full+full+full+full :)
    55-aTTra :::::2005 Renault Megane II Sedan Dynamic 2.0 16V PT + PE + Açılır cam tavan
    56-erbilge :::::
    57-BEY 1 :::::
    58-erdent :::::1997 RENAULT LAGUNA 2.0 RXE
    59-noxii :::::2004 Megane II 1,6 HB Authantic

şu an liste böyle eğer burada eklenmemişse benimle irtibata geçiniz

aracınızla ilgili motor seçeneği renk opsiyonlarıda belirterek yazınız ama çokda uzun olmasın

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.