Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum en iyi çözüm cd changer alıp bagaja monte ettirmek

bu iş için Sony'nin CDX-T70MX veya CDX-757MX model cd changerlarını(cd+mp3 destekli) araştırmanı öneriyorum. eğer bulursan da benide haberdar et lütfen. ankara'da yok çünkü. ayrıca araban için uyumlu interface 'de gerekecek sakın unutma...

quote:

Orjinalden alıntı: ctuna

Arkadaşlar ben de 2001 model clio rxt var.Ve teybi kaset çalar...Ben cd çalmak istiyorum.Ama direksiyondaki kolu ve bilgi ekranını feda etmek istemiyorum.Acaba renault un cd çalarlı teybinden takmam mümkün mü?Mesela meganlarda ya da yeni cliolardaki gibi....Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim?
    Teşekkürler...
  • arkadaşlar bn eski kasa megane buldum almayı düşünüyorum amam kafama takılan renk...broadvayimde renek solması var kırmnızı renek ACABA BU YENİ ALACAĞIM ARABADADA İLERLEYEN YILLARDA RENK SOLMASI OLURMU ALACAĞIM ARABANINN RENGİ BORDO DAHA ÖNCE KULLNAN ARKADAŞALRDAN BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAPLARSA ÇOK SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctuna

Arkadaşlar ben de 2001 model clio rxt var.Ve teybi kaset çalar...Ben cd çalmak istiyorum.Ama direksiyondaki kolu ve bilgi ekranını feda etmek istemiyorum.Acaba renault un cd çalarlı teybinden takmam mümkün mü?Mesela meganlarda ya da yeni cliolardaki gibi....Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim?
    Teşekkürler...

Sen beğenirmisin bilmiyorum ama ben Clio varken şöyle yapıyordum :
    1 adet Diskman cd çalar. (Uzaktan kumandalı olursa iyi olur.)
    1 adet kaset adaptörü.
    1 adet çakmak yerine takılan cd çaları çalıştıracak adaptör.

Cd çaları pil yerine, çakmak yerine takılan adaptör ile çalıştırıp, kulaklık çıkışına taktığın kaset adaptörünü teybin kaset yuvasına sokuyorsun. Olay bu kadar.

Toplam maliyet : 60 $ (2002 yılı fiyatı. Şimdi daha ucuzdur.)

• benide dahil edebelermesenez kulübünüze
  • güneşten uzak tutarsan ve şimdiye kadarda iyi muhafaza edildiyse uzun süre kullanırsın. ama her arabada olabileceği gibi belli bi zaman sonra parlaklığı kaçar elbette.
    quote:

Orjinalden alıntı: zeybek243

arkadaşlar bn eski kasa megane buldum almayı düşünüyorum amam kafama takılan renk...broadvayimde renek solması var kırmnızı renek ACABA BU YENİ ALACAĞIM ARABADADA İLERLEYEN YILLARDA RENK SOLMASI OLURMU ALACAĞIM ARABANINN RENGİ BORDO DAHA ÖNCE KULLNAN ARKADAŞALRDAN BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAPLARSA ÇOK SEVİNİRİM
  • 1.5 dci scenic 100 beygir aracı olan varmı acaba buralarda. Varsa aracıyla ilgili olumlu olumsuz yönlerini yazabilirler mi acaba.

selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trabzon99

1.5 dci scenic 100 beygir aracı olan varmı acaba buralarda. Varsa aracıyla ilgili olumlu olumsuz yönlerini yazabilirler mi acaba.

selamlar.

100lük yok ama 80lik versek
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

quote:

Orjinalden alıntı: trabzon99

1.5 dci scenic 100 beygir aracı olan varmı acaba buralarda. Varsa aracıyla ilgili olumlu olumsuz yönlerini yazabilirler mi acaba.

selamlar.

100lük yok ama 80lik versek

murtycan almiim saol araban sende kalsında biraz anlatsan özelliklerini.
  • yaw benide yazabilirsiniz 2001 megane 1.4 16 v bu arabanın fabrika verilerini nereden bulabilirim baş sayfalarda arkadaşlar taaaaaa eski modelleri bulmuş ben bulamıyorum
  • Arkadaşlar aranızda renault9 kullanıcıları varsa faydalanabileceğiniz bir site hazırladım.

http://renault9.atspace.com/

Umarım işinize yarar...
  • Dizel corsa , dizel clio HB ve dizel fiesta'dan hangisini tavsiye edersiniz? Ama lütfen marka fanatiği olmayın. Nedenleriyle belirtirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

Arkadaşlar aranızda renault9 kullanıcıları varsa faydalanabileceğiniz bir site hazırladım.

http://renault9.atspace.com/

Umarım işinize yarar...

vay be çocukluğumun arabasıydı

89-95 arası renault9 GTC
    92-97 arası(2.araba) broadway
    96-2002(gtc nin yerine) 1.6 fairway(klimalı)

bi de dayımda broadway vardı

açık hava filtresi yaptığında nasıl bi ses verdi araba? normalde de kamyon gibi çalışırda zaten bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 16 Haziran 2006; 1:49:59 >

• abi arabayı alalı 7 ay oldu ve şimdiye kadar çok şükür gerçekten hiçbir şikayetimiz olmadı tek sorunumuz yakıt alırken arabaya yanlışlıkla mazot yerine benzin konulması oldu ondada zaten arabanın tüm yakıt sistemi değişti ve hiçbir sorun yok yakıt tüketimi çok iyi yol tutuşu başarılı performans göreceli bi kavram bence o senin arabadan beklediğine göre değişir tabii babam çok memnun bana sorarsan keşke biraz daha güçlü olsaydı kalkışlarda 80hplik araba biraz yavaş kalıyor çünkü aracın ağırlığı 1430kg ama önemli olan benim için konfor ve ekonomi diyorsan ideal bir araç scenic almakla bence iyi bir seçim yaparsın ama makyajlısı çıktı onunda yakında gelir istersen onu bekle alıcaksan eğer..

• clio III dci 65 bg kullanan varsa biraz bilgi verebilirmi?
  • dostum sorunun cevabını clioIII konusunda yazdım

quote:

Orjinalden alıntı: angaralı71

clio III dci 65 bg kullanan varsa biraz bilgi verebilirmi?

• selam arkadaşalr
    az önce başka bir topicte symbol ve ncap üzerine bi konuşma geçti
    söylenen hb clio nun (eski kasa) 4 yıldızlı olduğu
    symbol ünde bu bağlamda 4 yıldızlı olarak değerlendirilebileceği
    çünkü çarpışma testlerinin önden çarpışma şekinde yapıldığı şeklindeydi
    bu hakikaten böylemidir. yani hb ve sedan ın arka koltuk bitim yerine kadar yapıları aynımıdır
    umarım anlatabilmişimdir
  • RENAULT LA İLĞİLİ YADA MEGANE-1 İLE İLĞİLİ RESİMLER ÖZELLİKLE YERLİ ARABALARIN BULUNDUGU BİR SİTE ADI BİLİYOMUSUNUZ

KAPI AÇACAKLARI VE YAN ŞERİTLERİ NİKELAJLI OLNLARLA DEĞİŞTİRSEM NASIL OLUR
    VE BAGAJ KAPAGININ USTUNE RUZGARLIK KOYDURSAM
    NASIL OLUR
    İŞTE BUNLAR VE BUNLARA BENZEYEN YERLİ YAPIM MODİFİYE YAPILMIŞ ARAÇALARIN RESİMLERİNİ BULABİLECEGİM BİR SİTE VARMI..

TEŞEKKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: eflatun

selam arkadaşalr
    bu hakikaten böylemidir. yani hb ve sedan ın arka koltuk bitim yerine kadar yapıları aynımıdır
    umarım anlatabilmişimdir

Ewt mesela megane sedan ile hb aynı şasi we güvenlik özelliklerini kullanmaktadır......megane hb 5 yıldız lı olduğu gibi sedan da aynı özellliklere sahip olduğundan 5 yıldızlı denilebilir......önemli olan aynı şasi yi kullanmaları ......Ağırlıkları hemen hemen aynı oluyor ztn....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eflatun

selam arkadaşalr
    umarım anlatabilmişimdir

aslında bu tam olarak doğru değil. çünkü megane sedan tamamen hb den farklı bir platformda geliştirildi. megane cc nin ise sadece kaputu kardeşleriyle aynı. geri kalan kısmı kendine özgü. megane sedan megane hb ve megane cc birbirinden ayrı arabalar. ama bu demek değil ki megane sedan güvesiz bir araç sonuçta o da renault dan çıkma.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.