Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

dostum bizde şuan toplamda 50yi aştık.. Ama kürsad arkadaşımız daha başlığı değiştiremedi..

Aslında haklısın diğer kulübleri katlamamız lazım

şu an itibariyle güncellenmiştir

bu aralar çok yoğunum o yüzden foruma pek giremiyorum ama internetin başına geçince ilk işim kulüprenault

şu resimdeki jant yakışmışmı

/>

dostum çok hoş durmuş

biraz makyajlı privillageınkini benziyor

• makyajlı çok hoşuma idiyor ama çok pahalı be kardeşim hem Türkiye de üretiliyor ve esp gibi bazı donanımları eksik ve fiyatı yüksek tutuyorsun ben bir renault kullanıcısı olarak bu tutumu hiç beğenmiyorum
    ayrıca bir araba çıkardığında hemen makyajlamaya yada yeni bir versiyonunu çıkarmaya çalışan da renault ben bu megane marka aracımla memnunum hiçbir sıkıntım yok ama ben bunlardan rahatsız oluyorum
  • quote:

makyajlı çok hoşuma idiyor ama çok pahalı be kardeşim hem Türkiye de üretiliyor ve esp gibi bazı donanımları eksik ve fiyatı yüksek tutuyorsun ben bir renault kullanıcısı olarak bu tutumu hiç beğenmiyorum
    ayrıca bir araba çıkardığında hemen makyajlamaya yada yeni bir versiyonunu çıkarmaya çalışan da renault ben bu megane marka aracımla memnunum hiçbir sıkıntım yok ama ben bunlardan rahatsız oluyorum

türkiyede şuan yarı kriz durumu gibi birşey var.. ama genede fiyatlandırma yüksek haklısın sonuçta clio3 de megane sedanda bursadan çıkıyor

ama megane biraz rekabet gücünü kaybetmişti ben megane ın makyajlanmasını tam zamanında yapıldığını düşünüyorum..
    Avrupada 2002 kasımında çıkan bir araç. 3yıl 2ay da makyajlanma için kısa bir süre sayılmaz

• quote:

quote:

makyajlı çok hoşuma idiyor ama çok pahalı be kardeşim hem Türkiye de üretiliyor ve esp gibi bazı donanımları eksik ve fiyatı yüksek tutuyorsun ben bir renault kullanıcısı olarak bu tutumu hiç beğenmiyorum

türkiyede şuan yarı kriz durumu gibi birşey var.. ama genede fiyatlandırma yüksek haklısın sonuçta clio3 de megane sedanda bursadan çıkıyor

ama megane biraz rekabet gücünü kaybetmişti ben megane ın makyajlanmasını tam zamanında yapıldığını düşünüyorum..
    Avrupada 2002 kasımında çıkan bir araç. 3yıl 2ay da makyajlanma için kısa bir süre sayılmaz

önceki kasayı 98 sonu çıkmıştı galiba bizim bi tanıdık aldı onu 99da hemen 1 hafta geçti makyajlı çıkardı daha piyasada 1yıl kadar bir süre filan geçirmişti belki yanlış hatırlıyor olabilirim ama ben bu olayda renaulttan soğumuştum taki yeni kasaya dek neyse ben kaçıyorum ayrıca internet çok yavaş

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

arkadaşlar yeni yapılacak olan otomobil yarışmasına katılacak olan warmı aramızda???....takımca destek serbestmış....ben katılmayı düşünüyorum şahsen....gerçi kasa olarak eskidi biraz d sınıfı çok iyi araçlar war forumda =)....olsun genede atraksiyon olsun....

abi ben katılmayı düşünüyorum ama bende aracın fotosu yok şu anda
    dijital de almadım aklıma esse alacam ama
    neyse ilk çektiğim fotosuyla katılacam yani
  • 2005 model clio 1.5dci dinamik kaç para eder bizim bi tanıdığa alıcaz piyasası ne eder bunun eğer çevrenizde varsa temiz bişey haber verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

arkadaşlar yeni yapılacak olan otomobil yarışmasına katılacak olan warmı aramızda???....takımca destek serbestmış....ben katılmayı düşünüyorum şahsen....gerçi kasa olarak eskidi biraz d sınıfı çok iyi araçlar war forumda =)....olsun genede atraksiyon olsun....

abi ben katılmayı düşünüyorum ama bende aracın fotosu yok şu anda
    dijital de almadım aklıma esse alacam ama
    neyse ilk çektiğim fotosuyla katılacam yani

bence fotoğrafları önce burada yayınlayalalım sonra oybirliğiyle seçer göndeririz

acele et bi tane digital al

• [image]http://img85.imageshack.us/img85/7352/a8mm.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/tm.htm]KulüPRenaulT[/link]  

imzalarınızı kontrol edin ve bu dakika itibariyle bu imzayı ekleyin
  • quote:

motor 250+ olur inşallah.. RS, GTI yı geçiyor birde RS32 yi geçecek makina lazım

o birazda kullanılacak motora bağlı. eğer bir v6 kullanırsa renault 300 e yakın olur. yok aynı motorun modifikasyonlu halini kullanırsa 250 civarı bir şey olmasını beklemek lazım. aslında benim fikrim clio v6 dan daha güçsüz olmayacağı.
  • arkadaşlar benim megane 2 nın 30 bin bakımı yaklaşıyorda ne kadara patlar 30 bin bakımı neler değişiyo serviste garanti bittiği için özel servise yaptırmayı düşünüyorum...
    siz olsanız özel servis mi yaptırırsınız yoksa yetkili servise mi
  • İngiltere Grand Prix'sini Renault F1 Team 'den Fernando Alonso kazandı

Dünyanın en büyük otomobil sporları organizasyonu olan Formula 1'de, İngiltere Grand Prix'sini
    Renault'un İspanyol pilotu Fernando Alonso kazandı.

Sezonun 8. yarışına, dün yapılan sıralama turlarının ardından ilk
    sırada başlayan 24 yaşındaki Formula 1 şampiyonu Alonso, ''pole
    position'' avantajını iyi değerlendirdi ve birinci olmayı başardı.
    Böylece üst üste 3. ve bu sezon 5. zaferini elde eden Alonso, 5
    bin 141 metre uzunluğundaki Silverstone pistinde 60 tur üzerinden
    yapılan yarışı, 1:25:51.927'lik dereceyle tamamladı.

Yarışta, Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher ikinci,
    McLaren'in Finli pilotu Kimi Raikkonen ise 3. sırada yer aldı.
    Bu sonuçlara göre, Alonso, 74 puanla liderliğini sürdürürken,
    Schumacher 51 puanla ikinci, Raikonnen ise 33 puanla 3. sıradaki
    yerini korudu.

Markalar klasmanı:
    1. Renault 106 puan
    2. Ferrari 75
    3. McLaren - Mercedes 59
    4. Honda 29
    5. BMW Sauber 17
    6. Williams - Cosworth 10
    7. Toyota 8
    8. RedBull - Ferrari 8
    9. Toro Rosso - Cosworth -
    10. MF1 - Toyota -
    11. Super Aguri - Honda -

• Alonso yu yürekten kutluyorum. ama yarış baya sıkıcıydı. daha 4. turda alonso aldı başını gitti
  • EEEE Renault teknolojisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar benim megane 2 nın 30 bin bakımı yaklaşıyorda ne kadara patlar 30 bin bakımı neler değişiyo serviste garanti bittiği için özel servise yaptırmayı düşünüyorum...

benzinlimi dizelmi?

istanbul da oturuyorsan bayrampaşa çizmeci otomotivi öneririm pek tanışkanlığım olmasada güzel iş yapıyorlar

ayrıca ALONSO abimize BAŞARILAR
  • bende unutmuşum sana cevap yazmayı f1 heyecanından

ankara'da isen şaşmaz'da gündüzler otoyu tek geçerim

quote:

arkadaşlar benim megane 2 nın 30 bin bakımı yaklaşıyorda ne kadara patlar 30 bin bakımı neler değişiyo serviste garanti bittiği için özel servise yaptırmayı düşünüyorum...

• f1 Türkiye'de ne zaman

alonsoyu görmek isterim adam megane trophy ile neler yapmıştı

oradaki five nin benzerini bizim bi arkadaşın babası yapmıştı adam kaportacıydı tabi adam alonso gelmeden önce yapmıştı

v6 motor takmıştı o hafif five ye artık düşünün gerisini
  • ya aslında mayıs bitmeden yaptırsaydın yetkili servislerde %20 indirim vardı..

Biz de bizim Megane2 yi son güne yetiştirmiştik

45.000 bakımı 210ytl tuttu..(ön fren balataları değişimi dahil)
    quote:

Orjinalden alıntı: wicked

bende unutmuşum sana cevap yazmayı f1 heyecanından

ankara'da isen şaşmaz'da gündüzler otoyu tek geçerim

quote:

• istanbulpark 'a 28 Ağustos'ta geliyorlar.
    bu arada World Series by Renault (ayrıntılar için tıklayın) 17-18 Haziran 'da İstanbulPark 'da. İstanbul 'lu olsaydım kaçırmazdım. O hafta işlerim var malesef gelemem de

quote:

f1 Türkiye'de ne zaman

alonsoyu görmek isterim adam megane trophy ile neler yapmıştı

oradaki five nin benzerini bizim bi arkadaşın babası yapmıştı adam kaportacıydı tabi adam alonso gelmeden önce yapmıştı

v6 motor takmıştı o hafif five ye artık düşünün gerisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wicked -- 11 Haziran 2006; 20:19:36 >

• size harika sanal tuning resmi megane 2 sedan ancak bu kadar olur

• beyler cuma cumartesi günleri istanbul park te reno gösterisi war bildiğim kadarıyla.....megane tropy fln da olucakmış......başka yarış arabaları da warmış formula tarzı .....bilmiyorum tam bi bilgim yok .....fakat öyle bir organizasyn war...

wicked mesajı yazarken atmış....ama o kdr yazdım silemem walla
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.