Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bana performans dergsisine üye olduğumdan ücretsiz davetiyeleri geldi..

güzel orginazasyon
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

beyler cuma cumartesi günleri istanbul park te reno gösterisi war bildiğim kadarıyla.....megane tropy fln da olucakmış......başka yarış arabaları da warmış formula tarzı .....bilmiyorum tam bi bilgim yok .....fakat öyle bir organizasyn war...

wicked mesajı yazarken atmış....ama o kdr yazdım silemem walla
  • giriş beleş dimi ztn???
  • neyse canım sağlık olsun

evet beleş ama neden davetiye alınıyor bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

giriş beleş dimi ztn???
  • bilmiyorumki ben ankaradayım zaten gidemem ama performans dergisinin içinde vardı..

zaten beleş olmasa koymazlardı gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 11 Haziran 2006; 20:37:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

bilmiyorumki ben ankaradayım zaten gidemem ama performans dergisinin içinde vardı..

zaten beleş olmasa koymazlardı gibime geliyor

ehueueu

• quote:

ya aslında mayıs bitmeden yaptırsaydın yetkili servislerde %20 indirim vardı..

Biz de bizim Megane2 yi son güne yetiştirmiştik

45.000 bakımı 210ytl tuttu..(ön fren balataları değişimi dahil)
    quote:

Orjinalden alıntı: wicked

bende unutmuşum sana cevap yazmayı f1 heyecanından

ankara'da isen şaşmaz'da gündüzler otoyu tek geçerim

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar benim megane 2 nın 30 bin bakımı yaklaşıyorda ne kadara patlar 30 bin bakımı neler değişiyo serviste garanti bittiği için özel servise yaptırmayı düşünüyorum...
    siz olsanız özel servis mi yaptırırsınız yoksa yetkili servise mi

ben ıspartadayım da antalyada yetkili servise yada burda tanıdığım bir özel renault servisine yaptıracam...
    şuan ön balatalardan ses geliyo 30 binde değiştirelim dediler fiyatı ne kadar bilmiyorum..
    birde rot milinde boşluk var sanırım onunda değişmesi gerekiyor...
    bunlara artı olarak normal 30 bin bakımı yapılacak fatura kabaracak gibi gözüküyo bu arada araba benzinli

• istanbul daki arkadaşlar world series by renault u sakın kaçırmayın. megane trophy ve formula renault için gidilir oraya ha bir de mor ve ötesi konseri de olunca çıkılmaz oradan. trabzondan selamlar.
  • ya o mağdurlardan biride bendim aslında

ama o renault-mais ten kaynaklanıor.. Makyajsız megane1 avrupada 96da çıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

makyajlı çok hoşuma idiyor ama çok pahalı be kardeşim hem Türkiye de üretiliyor ve esp gibi bazı donanımları eksik ve fiyatı yüksek tutuyorsun ben bir renault kullanıcısı olarak bu tutumu hiç beğenmiyorum
    ayrıca bir araba çıkardığında hemen makyajlamaya yada yeni bir versiyonunu çıkarmaya çalışan da renault ben bu megane marka aracımla memnunum hiçbir sıkıntım yok ama ben bunlardan rahatsız oluyorum

türkiyede şuan yarı kriz durumu gibi birşey var.. ama genede fiyatlandırma yüksek haklısın sonuçta clio3 de megane sedanda bursadan çıkıyor

ama megane biraz rekabet gücünü kaybetmişti ben megane ın makyajlanmasını tam zamanında yapıldığını düşünüyorum..
    Avrupada 2002 kasımında çıkan bir araç. 3yıl 2ay da makyajlanma için kısa bir süre sayılmaz

önceki kasayı 98 sonu çıkmıştı galiba bizim bi tanıdık aldı onu 99da hemen 1 hafta geçti makyajlı çıkardı daha piyasada 1yıl kadar bir süre filan geçirmişti belki yanlış hatırlıyor olabilirim ama ben bu olayda renaulttan soğumuştum taki yeni kasaya dek neyse ben kaçıyorum ayrıca internet çok yavaş

• 53. üye olmak istiyorum. Tüm üyelere selamlar.

Yeni Megane 1.5 Dci 80 Bg Exp + KP
  • hayırlı olsun araban dostum kürsad gelince seni ekler
  • quote:

hayırlı olsun araban dostum kürsad gelince seni ekler

Eyvallah.
  • hayırlı olsun kazasız belasız gezmeler
  • Ne Demiş Ünlü Şairimiz

Renault,Renault dediler hor gördüler
    Bastım gaza Tozumu gördüler

• ben buraya üye değilim ama olsun yinede yazıyım dedim bu haftasonu (world series by renault) için biletinizi en yakın renault binası oluyo ya hani; araba falan satıyolar (yetkili servis) galiba işte ordan alabilirsiniz ben şahsen biletimi aldım haftasonu iki günde ordayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Haziran 2006; 12:36:33 >
  • bileti girişten de alabilirsin

alim_ hayırlı olsun güle güle kullan

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

ben buraya üye değilim ama olsun yinede yazıyım dedim bu haftasonu (world series by renault) için biletinizi en yakın renault binası oluyo ya hani; araba falan satıyolar (yetkili servis) galiba işte ordan alabilirsiniz ben şahsen biletimi aldım haftasonu iki günde ordayım

• çağrılara uyarak ben de kulübe katılmak için imzamı değiştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerofthereno

Ne Demiş Ünlü Şairimiz

Renault,Renault dediler hor gördüler
    Bastım gaza Tozumu gördüler

bir şair bu kadar mı ünlü olur
  • Ben de renocuyum

Ateş kırmızısı 2004 Megane II HB dCi dynamic full+full+full+full :)
  • Benide eklerseniz sevinirim..

2005 Renault Megane II Sedan Dynamic 2.0 16V PT + PE + Açılır cam tavan ( Sunroof )
  • Arkadaşlar ben de 2001 model clio rxt var.Ve teybi kaset çalar...Ben cd çalmak istiyorum.Ama direksiyondaki kolu ve bilgi ekranını feda etmek istemiyorum.Acaba renault un cd çalarlı teybinden takmam mümkün mü?Mesela meganlarda ya da yeni cliolardaki gibi....Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.