Şimdi Ara

KUM TORBASI GÜRÜLTÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
15.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İktisatlı davranayım dedim eski konunun üzerine yenisini yazıyorum.

Kum torbası alacağım kolona monte edeceğim tavana değil yani öyle düşünüyorum ama çok gürültü olur şikayetçi olurlar dendi ne derece doğruluk payı vardır cidden ses gidiyor mu ve bunu önlemenin bir yolu yok mu? Eldiven kullanmam bandaj takarım üzerine kılıf giydirirm battaniye örterim falan gibi. Kum torbası deriden olacak bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 22 Kasım 2012; 6:14:21 >

• Çok hatalı bir baglama şekli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Çok hatalı bir baglama şekli olur.

Neden?
  • quote:

Dikkat, sevdiğim ülkeler; İsrail, Kanada, Finlandiya, Norveç, Hollanda, Birleşik Krallık, İrlanda, Ukrayna, A.B.D.

• Birşey olmaz sökünce alçı çekersin oraya oldu bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_gvz

Birşey olmaz sökünce alçı çekersin oraya oldu bitti

Yani ben de öyle düşündüm.
  • sonrası tamam da alçı falan ama öncesi nasıl deleceksin betonu bu önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavan Kum Torbasını Taşır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

Beyler kum torbası takmayı düşünüyorum abim burası bizim ev değil karıştırma diyor. Üniversite için abim ve bir arkadaşla üç kişi ev tuttuk eve kum torbası asmayı düşünüyorum. Kiradayız şu an ev sahibi laf eder mi nolacak tavan delinse dolduramaz mıyız??

KUM TORBASI GÜRÜLTÜSÜ

Tavana bu girecek.

Uğraşma bence abin haklı boşver ilerde kendi evini alınca yaparsın. Not:(sizin ev sahibi )

• tutarmı ki iki tane vida her vurduğunda sallanacak bence hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: budavar

tutarmı ki iki tane vida her vurduğunda sallanacak bence hiç uğraşma

Bu da var tabi ben de düşündüm de internette bunu gördüm bi' bildikleri vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e7nes.

Uğraşma bence abin haklı boşver ilerde kendi evini alınca yaparsın. Not:(sizin ev sahibi )

İleride bir manası kalmayacak şu an evde boş vakitlerimi değerlendirmek için istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 12 Kasım 2012; 18:53:03 >
  • iki parmak alçıyla hallolur delin bişi olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

iki parmak alçıyla hallolur delin bişi olmaz..

Bir ev sahibinin yorumunu bekliyorum ben de böyle düşünüyorum ama bakalım ev sahipleri nasıl düşünüyor ilk defa kirada oturuyorum.
  • Depozito yanar.Bide tavan sağlam değilse kopup çok kötü zarar verebilir o zaman kötü olur asıl.
  • Öğrenciye kiraya verdiğine göre böyle durumları göze almış olmalı.
  • sabit duran nesne neyse de sürekli darbe alan cismi onlar tutmaz. bir gün kafana iner.

• quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Depozito yanar.Bide tavan sağlam değilse kopup çok kötü zarar verebilir o zaman kötü olur asıl.

HaklıKum torbası zaten 30-35 kilo. Ben vurunca pek hareket etmese de problem oluşturabilir. Tavanı koparacağını sanmıyorum evin ilk kiracılarıyız. Yeni bir ev sağlam. Ama depozitonun yanması olmaz işte..Başk yol bulmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

quote:

Dikkat, sevdiğim ülkeler; İsrail, Kanada, Finlandiya, Norveç, Hollanda, Birleşik Krallık, İrlanda, Ukrayna, A.B.D.

İsrail'in en çok nesini seviyorsunuz acabaa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Öğrenciye kiraya verdiğine göre böyle durumları göze almış olmalı.

Ev sahibi iyi biri aramızda problem olmuyor. Faturaları bile üzerimize geçirmedik ne gerek var öderiz dedik sorun çıkarmadı. Şimdi böyle iyi bir ev sahibine problem çıkarmak istemiyorum.
  • Del gitsin sorma hic evsahibine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.