Şimdi Ara

Kum torbası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kum torbasi almayi dusunuyorum, butce 150 falan, cıplak elle vururum diye dusunuyorum birde eldivene masraf yapmayayim.

Duvara asma aparatindan alicam, tavana asmiycam. 60 tl falan ediyor. Sadece kum.torbasi icin butcem 150

Şu şekilde de asabilirsin vs öneriniz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kum torbasına eldiven ile vurman gerekiyor aksi taktirde elini incitirsin ciddi sıkıntılar çıkabilir kum torbasını aldıktan sonra eldiven almalısın ancak alamayacak durumdaysan (60 tl falan cyclone eldiven başlangıç için kaliteli sayılabilir bir eldiven) 10-12 tl civarı bandaj alman lazım alınca youtube da bir sürü video var nasıl saracağın hakkında, almazsan veya sarmazsan elini mahvedersin, kum torbası bende almayı düşünüyorum son zamanlarda ama param yok ucuz kaliteli bir tavsiye gelirse bende almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rychte -- 10 Haziran 2017; 20:6:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rychte

kum torbasına eldiven ile vurman gerekiyor aksi taktirde elini incitirsin ciddi sıkıntılar çıkabilir kum torbasını aldıktan sonra eldiven almalısın ancak alamayacak durumdaysan (60 tl falan cyclone eldiven başlangıç için kaliteli sayılabilir bir eldiven) 10-12 tl civarı bandaj alman lazım alınca youtube da bir sürü video var nasıl saracağın hakkında, almazsan veya sarmazsan elini mahvedersin, kum torbası bende almayı düşünüyorum son zamanlarda ama param yok ucuz kaliteli bir tavsiye gelirse bende almayı düşünüyorum.

valla ben dün decathlonda gördüm, fiyatını falan sordum elemana 600 dedi, bir kaç kez vurdum elimi hiç acıtmadı herhalde değişik çeşitleri var.

Alıyım odamın köşesine asarım

çevreme sordum, bir arkadaşımda varmış kullanmıyormuş, 100 kilo falan dedi. Onu alıcam fakat çok ağır, ağır olması iyi birşey fakat binada oturduğum için nasıl monte edicem falan o sıkıntı.

• ağırlığı daha az olan kum torbası alırsan vurduğunda çok ilerler buda doğal olarak apartmanda sıkıntı çıkartır vuramazsın yani o yüzden ağırlığı yüksek olması iyidir, iki kişi en ağır kum torbasını bile taşırsınız sıkıntı çıkmaz, normal iki üç kere vurduğunda sıkıntı çıkmaz tabii 10/15 kere vur bak bakalım ne hale geliyor kolun ayrıca vurmayı biliyormusun buda önemli bilmiyorsan almanın bir anlamı yok zaten ona vereceğin parayla bir boks salonuna git vurmayı öğren.
  • Rychte kullanıcısına yanıt
    100x35 aldim, 30 kilo gosteriyor. Excalibue marka. Eldiven kargo dahil 160a geldi. Duvar aparati 80-130 lira arasi degisiyor. Baya pahali, cevreye sorucam yaptirmak daha ucuz olur.

Boksa yazilmayi dusunmuyorum, halihazirda vuxut gelistirme ile ugrasiyorum, kum torbasi almada ciddi bir hedefim yok, hobi, aksesuar bile denilebilir.

Tavsiyen icin tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kum önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.