Şimdi Ara

Kumandacı Sütcüyle Teravih Namazı Kıldım(sapık sütcü bilen bilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyosunuzdur sapık sütcü olayını anlatmıştım daha önce dün de aynı sütcü ile aynı safta yan yana teravih namazı kıldık.Ama mecburiyetten yer yoktu Bi adam nasıl hem bu kadar dindar hemde sapık olr anlayamıyorum sütcü oldugu 10 metreden anlasılıyo adam full kaymak kokuyodu çıkıştada Allah kabul etsin dostum demişti kalbim durucak gibi olduamin abi dedim napıyım

bu arada kumanda davasını bilmeyenler varsa o konunun linkini verebilirm meraklılarına

• Niye ya? Dindarların fantezisi olamaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Niye ya? Dindarların fantezisi olamaz mı?

şefim bu ne ya böle öldüm

• hepimiz sütçüyüz
  • o sana fena halde göz koymuş bilesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Niye ya? Dindarların fantezisi olamaz mı?

şefim bu ne ya böle öldüm

Aynı zamanda türban takmayıp go to the cehennem olanların da fantezisi olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kumandacı Sütcüyle Teravih Namazı Kıldım(sapık sütcü bilen bilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoaD-RunneR

biliyosunuzdur sapık sütcü olayını anlatmıştım daha önce dün de aynı sütcü ile aynı safta yan yana teravih namazı kıldık.Ama mecburiyetten yer yoktu Bi adam nasıl hem bu kadar dindar hemde sapık olr anlayamıyorum sütcü oldugu 10 metreden anlasılıyo adam full kaymak kokuyodu çıkıştada Allah kabul etsin dostum demişti kalbim durucak gibi olduamin abi dedim napıyım

bu arada kumanda davasını bilmeyenler varsa o konunun linkini verebilirm meraklılarına

• quote:

Orjinalden alıntı: imdat çekici

Kumandacı Sütcüyle Teravih Namazı Kıldım(sapık sütcü bilen bilir)

• quote:

biliyosunuzdur sapık sütcü olayını anlatmıştım daha önce dün de aynı sütcü ile aynı safta yan yana teravih namazı kıldık.Ama mecburiyetten yer yoktu Bi adam nasıl hem bu kadar dindar hemde sapık olr anlayamıyorum sütcü oldugu 10 metreden anlasılıyo adam full kaymak kokuyodu çıkıştada Allah kabul etsin dostum demişti kalbim durucak gibi olduamin abi dedim napıyım

link lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

link lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_24854295/mpage_1/key_//tm.htm#24856364

• Her yerde var bi sapık anneannemlerin mahalledede sapık bakkal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 1 Eylül 2008; 23:04:18 >
  • yaptığın şey hiç doğru değil.hem kendin günaha giriyon hem de adama zarar veriyosun.
  • Oooo! şu kumandalı sütçü xD
    Fantezisi çok orjinal
  • quote:

Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

yaptığın şey hiç doğru değil.hem kendin günaha giriyon hem de adama zarar veriyosun.

hacı valla bilerek gitmedim yanına o beni buldu demekki koca camide cuma namazındada aynısını yaptı safları sıkalım dostum fln dedi
  • aman hoca dikkat et bişe filan olur boş otobuste değil minibüste bile ayakta gidersin
  • nerden biliyorsun belki adamınki uzaktan kumandayla kalkıyor
  • seni kaymaklar sonra
  • bigün seni kıstırıcak olum taşın ordan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.