Şimdi Ara

kumandalı helikopter alıcam; sizce nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu helikopterialıcam sizcenasıl fiyatı iyimi? tavsiye edebileceğiniz 60 ylt kadar başka bir model var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/Mosquito-3-CH-R-C-Helicopter_W0QQidZZ12760258

• ben iki kanallıyı 40 a almıştım ve iki kanal olduğu için ileri geri yapamıyo.. . . . ancak bu 3 kanallı olduğu için hareket kısıtlaması yok. . fiyatı da ona göre çok uygun . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellypoom -- 27 Ekim 2008; 11:18:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jellypoom

ben iki kanallıyı 40 a almıştım ve iki kanal olduğu için ileri geri yapamıyo.. . . . ancak bu 3 kanallı olduğu için hareket kısıtlaması yok. . fiyatı da ona göre çok uygun . ..

2 kanallı ve 3 kanallı olmöası hareket kabiliyeti anlamına mı geliyor?.. bilmiyordum.. p
    peki yerden kaç m yukseltebiliyorsun.. bir de çok mu dandik yani hemen bozulabilen bişey mi yoksa sağlammı oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

quote:

ben iki kanallıyı 40 a almıştım ve iki kanal olduğu için ileri geri yapamıyo.. . . . ancak bu 3 kanallı olduğu için hareket kısıtlaması yok. . fiyatı da ona göre çok uygun . ..

2 kanallı ve 3 kanallı olmöası hareket kabiliyeti anlamına mı geliyor?.. bilmiyordum.. p
    peki yerden kaç m yukseltebiliyorsun.. bir de çok mu dandik yani hemen bozulabilen bişey mi yoksa sağlammı oluyor?

yerden ne kadar yükselebileceği önemli değil bence çünkü bu helikopteri dışarda uçuramazsın. evet kanal sayısı hareket kabiliyetini belirliyor. ayrıca kumandası rf değil kızıl ötesiymiş, yani tv kumandası gibi. kontrolde sıkıntı yaratabilir göz önünde bulundur.

• benimkide kızılötesi kumandalı evet bşraz sıkıntı oluyo kumanda konusunda. çünkü kumanda illaki helikoptere doğru dönük olması gerekiyor. . . Ayrıca 4 katlı binanın çatısına kadar çıakrdım bikere rüzgarsız havada... . sağlamlık konusunda da şüpen olmasın. . . 4. kattan aşağı sal yere çakılsın yine bişey olmuyo . . çünkü haff ve o hafifliğe göre gayet dayanıklı bimalzemeden üretiliyo. .. :)
  • Bunların helikoptere benzeyeni yokmu
  • quote:

benimkide kızılötesi kumandalı evet bşraz sıkıntı oluyo kumanda konusunda. çünkü kumanda illaki helikoptere doğru dönük olması gerekiyor. . . Ayrıca 4 katlı binanın çatısına kadar çıakrdım bikere rüzgarsız havada... . sağlamlık konusunda da şüpen olmasın. . . 4. kattan aşağı sal yere çakılsın yine bişey olmuyo . . çünkü haff ve o hafifliğe göre gayet dayanıklı bimalzemeden üretiliyo. .. :)

dünde milleti kekliyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

quote:

benimkide kızılötesi kumandalı evet bşraz sıkıntı oluyo kumanda konusunda. çünkü kumanda illaki helikoptere doğru dönük olması gerekiyor. . . Ayrıca 4 katlı binanın çatısına kadar çıakrdım bikere rüzgarsız havada... . sağlamlık konusunda da şüpen olmasın. . . 4. kattan aşağı sal yere çakılsın yine bişey olmuyo . . çünkü haff ve o hafifliğe göre gayet dayanıklı bimalzemeden üretiliyo. .. :)

dünde milleti kekliyordu.

nasıl yani

• aralarında bi kaç akıllı ban fake diyoda ondan yani. .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.