Şimdi Ara

Kumaş pantolonu daraltmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda malum kumaş dışında pantolon yasak kumaş giyince de ayakkabı kayboluyor daralttırsam tuhaf olur mu ? Daralttıran var mı hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumaş Pantolon Daraltma: Pratik Kılavuz

Bol gelen kumaş pantolonlarınızı evinizin rahatlığında daraltmak mı istiyorsunuz? İşte adım adım bir kılavuz:

• Malzemeleri Topla: Dikme makinesi, iplik, makas, ütü, ütü masası ve iki kumaş mandalı gerekecek.
    • Yan Dikişleri Dik: Pantolonun yan dikişlerini, uyumunuza uygun olacak şekilde dikin.
    • Arka Orta Dikişi Ayarla: Pantolonun arka orta dikişini, belden paçaya doğru daraltın.
    • Ön Orta Dikişi İnce Ayar Yap: Ön orta dikişini, gerekirse arka orta dikişine uyacak şekilde ayarlayın.
    • Bacak Genişliğini Daralt: Pantolonun bacaklarını, baldır ve bilek kısımlarından daraltın.
    • Ütüle ve Kontrol Et: Dikişleri ütüleyin ve pantolonu giyin. Uygun olup olmadığını kontrol edin.
    • Değişiklikleri Yap: Gerekirse, daraltma işlemini tamamlayana kadar değişiklikleri tekrarlayın.

İpuçları:

• Küçük adımlarla ilerleyin ve gerekirse denemeler yapın.
    • Esnek bir iplik kullanın.
    • Dikişleri sağlamlaştırmak için çift dikiş yapın.
    • Ütülerken kumaşa zarar vermemek için orta ısı ayarını kullanın.

Artık evde rahatlıkla bol gelen kumaş pantolonlarınızı daraltabilir ve mükemmel bir uyumun keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daraltmaktan kastın kısaltmak mı? öyleyse ben yapıyorum.inceltmeyi soruyorsan bol gelen şeylere yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

Daraltmaktan kastın kısaltmak mı? öyleyse ben yapıyorum.inceltmeyi soruyorsan bol gelen şeylere yapıyorum

İnceltmek hocam paçalar özellikle çok bol üst taraflarda öyle gerçi çuval gibi duruyor

• Haraketlerini kısıtlamayacaksa daralt. Sonra beline mont bağlayıp eve gitme de.
  • ayakkabıya uygun olcak şekilde daralttır. tutupta bacağına yapışcak şekilde sakın daralttırma.
  • Daralt dostum sorun olmaz terziye git ölçsün biçsin
  • onu daraltmak için durmadan aynı şeylerden bahset, hergün saatlerce birşeyler anlat.. zaten zamanla daraltmış olursun

not:fazla daraltma pantalonu, ona da yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayakkabının topuk kısmı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece paçalarını daralt bence daha güzel olur böyle yapışsın bileklerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Summeriscoming

Okulda malum kumaş dışında pantolon yasak kumaş giyince de ayakkabı kayboluyor daralttırsam tuhaf olur mu ? Daralttıran var mı hiç

ben lise 1 deyken serbest kıyafet yoktu kumaş pantolonu daralttım biraz ve çok iyi durdu. zaten bol pantolon giymiyorum normalde ama şu an da bizim okulda kot hariç giyiliyo bütün pantolonlar. hatta siyah kot anlaşılmıyo
  • Daralt tabi çocuk gibi dolaşma.
    Terziye git baya dar olsun de o zaten bilir işini işaretler iğneyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.