Şimdi Ara

Küme düşme kaldırılsın mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orada hic yazıyor mu? GALATASARAY 1992/1993 sezonunda şike yapmamıştır. Daha önce yapmış olabilir, yapmıştır da. Biz 7-0 dediğimizde geçmişte kaldı dersiniz, konu şike olunca geçmişe dönelim dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut_66

Orada hic yazıyor mu? GALATASARAY 1992/1993 sezonunda şike yapmamıştır. Daha önce yapmış olabilir, yapmıştır da. Biz 7-0 dediğimizde geçmişte kaldı dersiniz, konu şike olunca geçmişe dönelim dersiniz.

ya birak siz kendiniz temiz sanmaya devam edin. ayrica sen bana 7-0lik galibiyetinizi goster bende sana 6-0lik maci gostercem
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_baris

quote:

Orada hic yazıyor mu? GALATASARAY 1992/1993 sezonunda şike yapmamıştır. Daha önce yapmış olabilir, yapmıştır da. Biz 7-0 dediğimizde geçmişte kaldı dersiniz, konu şike olunca geçmişe dönelim dersiniz.

ya birak siz kendiniz temiz sanmaya devam edin. ayrica sen bana 7-0lik galibiyetinizi goster bende sana 6-0lik maci gostercem

Kuyruk acısı diyorum. Hadi iyi geceler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king_baris

quote:

Kuyruk acısı diyorum. Hadi iyi geceler

yaw git ne kuyruk acisi? eger kuyruk acisi ne oldugunu bilmek istiyosan, gecen sezon bizle berabere kaldiginiz mac'dan sonra neler yaptiginizi bi arastir tamam mi.. hadi iyi geceler

• Böyle düşürülsün, düşürülmesin tartışılıyor da...

UEFA, FIFA ne diyor bu konuda? "Şikeye eksi -6 puan verilsin" diye yönetmelik çıkarılsa, UEFA, FIFA vs. "Tamam, sen -6 puandan başlat, Yunanistan falan küme düşürsün" mü diyecek?
    Yani bu konuda tamamen bağımsız mıyız?

Veya bu konuda diğer ülkelerdeki cezalar nedir? Bu cezanın herhangi bir kriteri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.