Orada hic yazıyor mu? GALATASARAY 1992/1993 sezonunda şike yapmamıştır. Daha önce yapmış olabilir, yapmıştır da. Biz 7-0 dediğimizde geçmişte kaldı dersiniz, konu şike olunca geçmişe dönelim dersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: bulut_66
Orada hic yazıyor mu? GALATASARAY 1992/1993 sezonunda şike yapmamıştır. Daha önce yapmış olabilir, yapmıştır da. Biz 7-0 dediğimizde geçmişte kaldı dersiniz, konu şike olunca geçmişe dönelim dersiniz.
ya birak siz kendiniz temiz sanmaya devam edin. ayrica sen bana 7-0lik galibiyetinizi goster bende sana 6-0lik maci gostercem
quote:
Orijinalden alıntı: king_baris
quote:
ya birak siz kendiniz temiz sanmaya devam edin. ayrica sen bana 7-0lik galibiyetinizi goster bende sana 6-0lik maci gostercem
Kuyruk acısı diyorum. Hadi iyi geceler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: king_baris
quote:
Kuyruk acısı diyorum. Hadi iyi geceler
yaw git ne kuyruk acisi? eger kuyruk acisi ne oldugunu bilmek istiyosan, gecen sezon bizle berabere kaldiginiz mac'dan sonra neler yaptiginizi bi arastir tamam mi.. hadi iyi geceler
Böyle düşürülsün, düşürülmesin tartışılıyor da...
UEFA, FIFA ne diyor bu konuda? "Şikeye eksi -6 puan verilsin" diye yönetmelik çıkarılsa, UEFA, FIFA vs. "Tamam, sen -6 puandan başlat, Yunanistan falan küme düşürsün" mü diyecek? Yani bu konuda tamamen bağımsız mıyız?
Veya bu konuda diğer ülkelerdeki cezalar nedir? Bu cezanın herhangi bir kriteri var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme