Şimdi Ara

Küme düşme kaldırılsın mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tff küme düşme maddesini kaldırmak istiyor ve 18 klubün 18inin de destek vermesi gerekiyor. Sadece gs karşı çıkıyor. Gs kabul etmezse kalkamaz. Benim sorum şu: Taraftar ne düşünüyor?

Ben şahsen maddenin kaldirilmamasindan yanayim. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Kesinlikle KALDIRILMAMALI.Ama bi' şekilde Gs'yi de yanlarına çekeceklerdir.Umarım direnir Gs yönetimi.

Demirören'in tutumundan dolayıda utanıyorum ayrıca.
  • Ts de %90 destek veriyordur.
  • Kesinlikle kaldırılmamalı.Demirören'in tutumundan dolayı utanıyorum.Umarım Gs yönetimi direnir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut_66

Tff küme düşme maddesini kaldırmak istiyor ve 18 klubün 18inin de destek vermesi gerekiyor. Sadece gs karşı çıkıyor. Gs kabul etmezse kalkamaz. Benim sorum şu: Taraftar ne düşünüyor?

yanlış anlamayın ama şunu sormak istiyorum , taraftar olarak söylüyorum, geçen sene sizlerin takımları (GS-BJK) ligten erken koptu, lig yarışını izlemek sizin için iyi oldu mu ? benim için iyi olmadı çünkü ben bir fenerbahçeli olarak beşiktaş ve galatasaray ile rekabet etmek istiyorum (gerisini üç büyüklerden saymıyorum çünkü) , şimdi fenerbahçe bu yarıştan koparılsa iyi mi olacak, zevki kalacak mi ligin sizce ? GS sadece anadolu takımlarıyla rekabet etse sadece mutlu olacak mısınız, yoksa fenerbahçe, beşiktaşı yenerek şampiyon olmak mı daha zevkli olacak ?

• Bjk li taraftarlarinin bu tutumu beni asiri mutlu etti ortada suclu yok simdilik ama bende kaldirilmasina karsiyim cünkü kaldirilirsa ozaman büyük takimlar icin sike serbest olacak cünkü zaten ceza glmeyecek.
    Ha tabi fb ts bjk diger takimlar kimse sucu ispatlanmadan suclu degildir
    Bjklilere tekrar
  • Kim suç işlemişse cezasını çekmelidir.Takım isminin önemi yok.Düşme kalkarsa bu işlerin ardı arkası kesilmez devamı gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sürecin en baştan hatalı başladığını düşünüyorum..geçen sezon yasa çıktığı zaman "adam olun yasa çıktı şike teşvik yapmayın telefonlar dinleniyor yaparsanız küme düşersiniz" şeklinde kulüplere gizli bilgi gidecekti, böylece milat başlayacaktı..
    şimdi gs destek vermiyormuş, yerim desteğini, dua etsinler ligde kötüydüler, şampiyonuğa oynaslardı gs'de şike teşvik yapardı, o yüzden gs'nin tutumu hiç de hakkaniyetli değil.
    küme düşmenin kaldırılmamasından yanayım ama küme düşen takımlara da haksızlık yapmış olunacak diğer taraftan, çünkü radara yakalanmayan geçmişte şike yapan takımlar var onlar yırtacak..
  • heyecan sadece istanbul takımları ile olmaz. ligdeki takım sayısını 12 ye indirirsiniz. Galibiyete verilen parayı 2 3 katına yükseltirsiniz alın size heyecan. Diğer takımlara figüran muamelesi yapılırsa bu futbol bir yere gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multigen

quote:

Tff küme düşme maddesini kaldırmak istiyor ve 18 klubün 18inin de destek vermesi gerekiyor. Sadece gs karşı çıkıyor. Gs kabul etmezse kalkamaz. Benim sorum şu: Taraftar ne düşünüyor?

yanlış anlamayın ama şunu sormak istiyorum , taraftar olarak söylüyorum, geçen sene sizlerin takımları (GS-BJK) ligten erken koptu, lig yarışını izlemek sizin için iyi oldu mu ? benim için iyi olmadı çünkü ben bir fenerbahçeli olarak beşiktaş ve galatasaray ile rekabet etmek istiyorum (gerisini üç büyüklerden saymıyorum çünkü) , şimdi fenerbahçe bu yarıştan koparılsa iyi mi olacak, zevki kalacak mi ligin sizce ? GS sadece anadolu takımlarıyla rekabet etse sadece mutlu olacak mısınız, yoksa fenerbahçe, beşiktaşı yenerek şampiyon olmak mı daha zevkli olacak ?

İşte Fenerbahçelilerin anlamadığı da bu. Konuda Fenerbahçe'nin adı bile geçmezken sanki konu Fenerbahçe aleyhine açılmış gibi "Fenerbahçe olmadan zevki çıkmaz"a bağlıyorsunuz hemen olayı.

Burda kimse Fener şike yaptı veya Fener düşsün demiyor, şike yapan küme düşürülsün diyor

• quote:

quote:

Ben de çekişmeli bir lig izlemek isterim. Ben de Türk futbolunun marka değeri artsın, takımlar güçlensin ve Avrupada iş yapsınlar isterim.

Ancak sana şunu sorayım güzel kardeşim ;

Yasayı değiştirdin. Yarın öbür gün başka bir şike olayı olduğunda o takımlara ceza verilebilir mi sence ? Büyük takımları es geçip, büyük olmayan takımlara ağır yaptırımlar uygularsan ne olur sence bu ülkede ? BÜYÜK OLAYLAR YAŞANIR...

Yani diyeceğim o ki, eğer bu yasa değişirse işin hakikaten b.ku çıkar. Şike yapmayı aklından bile geçirmeyen takımlar, şike yapmaya kalkışır.

Elbette ki bu olayların yaşanmasını istemezdim. Ancak ortada, kanıtlanmış gerçek suçlar varsa herkes cezasını çeker.

• quote:

quote:

Kimse düşmezse lig zevkli oluyor doğru ama şöyle düşun bu madde kaldırılırsa millet ortaklığı boş bulup daha fazla şike yapacaktır. Gs yapacak tffye onlar düşmedi bizde düşemeyiz diyecekler. Böyle daha mi iyi?

• Kaldırılmasın. Ciddiyim.
  • Böyle birşey olamaz ki! Ne demek ilgili maddeyi kaldıralım yahut hafifletelim, söz konusu bile olamaz. Şike kaldırıldı diye birşey söz konusu olamaz.
  • Şike yapan kulüp düşsün.
    Mütevazi takımı gözünün yaşına bakmadan düşüyorsan
    ondan çok daha iğrenç suçu işlemiş herhangi bir takımı da düşürmek zorundalar.
  • Kalkmasın cezamız varsa çekelim.Ama artık savcı işi yokuşa sürmesin,felik felik itirafçı aramasın deliller neyse erkek gibi çıkıp göstersin.Eğer F.Bahçe taraftarı bu kadar tepki veriyorsa bu hukuksuzluk yüzünden veriyor.
    Ama ben bu işin Türk yargısının çözeceğini hiç zannetmiyorum,bu iş Cas'da çözülücek ve aklanıcağımıza inancım yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

bu sürecin en baştan hatalı başladığını düşünüyorum..geçen sezon yasa çıktığı zaman "adam olun yasa çıktı şike teşvik yapmayın telefonlar dinleniyor yaparsanız küme düşersiniz" şeklinde kulüplere gizli bilgi gidecekti, böylece milat başlayacaktı..
    şimdi gs destek vermiyormuş, yerim desteğini, dua etsinler ligde kötüydüler, şampiyonuğa oynaslardı gs'de şike teşvik yapardı, o yüzden gs'nin tutumu hiç de hakkaniyetli değil.
    küme düşmenin kaldırılmamasından yanayım ama küme düşen takımlara da haksızlık yapmış olunacak diğer taraftan, çünkü radara yakalanmayan geçmişte şike yapan takımlar var onlar yırtacak..

Ben bu zihniyeti biraz şuna benzetiyorum ;

Diyelim herifin teki cinayet işleyip içeri atıldı. Mahkemede savunmasını şu şekilde yapıyor ; ''Bu ülkede yıllarca faili meçhul cinayetler oldu. Tek adam öldüren ben değilim. Bırakın gideyim..''

Her ülkenin futbol tarihinde elbette ki şike yapılmış, bu şikelerin çoğundan kimsenin haberi bile olmamıştır. Yasalar belli, kurallar belli. O halde UEFA çıkıp şunu desin ; ''Dünyada 100 yıldan fazla bir süredir futbol oynanıyor. Elbette ki gözden kaçan şike olayları olmuştur. Eğer şike yapan takımları küme düşürürsek onlara haksızlık olur. O yüzden şike yapan takımlar bundan sonra küme düşürülmeyecektir. ''

• @vgroove son zamanlarda en çok verdiğim örneği vermişsin. Birden olmasaymış hazırlıksızmışlar glbi bahaneler de çok ilginç. Acaba hazırlıklı olsalar yapmayacaklarmıydı yoksa gizli mi yapacaklardı merak ediyorum
  • işte sorun bu , yasa çıktı şimdi kimse memnun değil, yok kaldırılsın yok kaldırılmasın, aslında yasa koyucular işlerini tam yapsa, yani bir yasa çıkarken enine boyuna adam gibi düşünseler (yani diyorlar ya bazı kuluplerin haberi yoktu falan diye) , ya adamların yani kanun koyucuların işi bu işlerini güzel tam adaletli hakkaniyetli yapsınlar. Tüm işleri bu adaleti sağlamak, bundan maaş alıyorlar bunun için çalışıyorlar. Şurda moderoterlere bile demediğimizi bırakmıyoruz işinizi düzgün yapın diye, ah birde şu kanun koyuculara işlerini düzgün yapmadıkları zaman , hey sayın milletvekilleri, hakimler savcılar işinizi düzgün yapın demeyi bir beceribilsek millet olarak. İşte o zaman tam süper olacak.
    Ben politikanın , siyaseyin , iş takibinin olmadığı , kıran kırana adaletli rekabetin olduğu bir lig istiyorum. Sanırım bu konuda herkes hem fikirdir :-)
  • Cezası olan kesinlikle çekmeli. Ama şöyle bir bakınca anadolu kulüplerini de anlayışla karşılamak gerek. Bugün Antep, Kayseri, Eskişehir, İbb, Bursa gibi takımlar 9-10 Milyon Euroluk transfer yaptılar son 1.5 sene içinde. Yanlış bilmiyorsam Antep Wagner'e 1.8 m Euro, Kayseri Amrabat'a 1.6m Euro, Eskişehir Kris Boyd'a 1.6m Euro, İbb Webo'ya 1.2m Euro ve Bursa da Insua'ya 1.7m Euro civarında para ödüyor senelik. Bunun örnekleri de çoğaltılabilir.(Sosa, Khizanishvili, Tello, Doka, Bangura) Şimdi tekrar söylüyorum cezası olan mutlaka çeksin ama bu takımlar kendilerine iyi bir düzen kurmuşlar ve Fenerbahçe bu takımların kısmen rakipleri değil. Bu yüzden ilk etapta hiçbirinin Fenerbahçe'nin düşmesini istememesi yanlış ama normal geliyor bana. Tabiki tekrar söyleyeyim umarım cezası olan çeker. Ama Anadolu takımları da az da olsa anlayışla karşılanmalı diyorum ben.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.