Şimdi Ara

KUMHO hangi modeli alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kumho solus kullanıyorum memnunum öyle f1 aracı kullanmıyorum normal binek onun için bence en uygun lastiklerden biri ıslak zemindede hiç kaymadım daha acaba benim kumholar özelmi zuhahaha
  • Kumho Ecsta KU19 ya da Kumho Solus KH15 tavsiye edebilirim illa Kumho olacaksa.
  • peugeot 106 kullanıcısıyım. aracımız küçük olsada minik bebeğimiz ve bize yetiyor şimdilik. hesaplı ama dandik olmayan bir lastik bakıyorum, sonuçta sınırları zorlamak gibi bir kaygımız yok. aracı bir noktadan bir noktaya gitmek için kullanıyoruz sadece :) herkes kumho yu tavsiye ediyor. 13" jantlara göre ne kadarır fiyatı, tavsiye edermisiniz.
  • Kumho Ecsta KU 31 tavsiye ederim şu anda aracımın üzerinde var. Tek kelimeyle harika, hem yol tutuş olarak hem de konfor olarak fazlasıyla yeterli. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Kışın da kar lastikleri vardı onlarda görevlerini limitlerinin üzerinde kullanmama rağmen gayet iyi yerine getirdiler.
  • Kumho Ku21 Kullanıyorum.Dunlop SP2000 den geçiş yaptım.Yalnız Dunloplar "lastik" isminden çıkmışlardı artık

Değişim sonrası çok büyük fark vardı.Şu an 30.000 km civarı yaptım sanırım.Dişleri mükemmel derecede iyi.

Henüz tamirat görmediler, hasar almadılar.

Ancak pürüzsüz asfaltta, sıcakken bile durma performansından pek memnun değilim.

Kayma eğilimini erken gösterip nazikçe ABS devreye giriyor.

Yalnız ben pek üretim tarihine dikkat etmeden almıştım sanırım.

Üretim tarihine bakarak alın

Bilirsiniz ki lastiklerin bir raf ömrü var.Kullanılmasa bile kauçuk esaslı olduğundan bi süre sonra

ruhunu teslim edebiliyor.Saklama koşulları da bu durumda önem arz aediyor.

Ancak parasının hakkını sonuna kadar veren lastikler.
  • @extremeenvy

225 45 17 Solus kullanıyorum bende, yaklasık 12500 km oldu, Kışın açıkçası çok fazla problem yaşamadım ama havalar ısındı, lastikler ve yol ısındıkça fren mesafesı uzadı, yokuş yukarı patinaja çok kolay kalkmaya başladı, asr sürekli devreye giriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

@extremeenvy

225 45 17 Solus kullanıyorum bende, yaklasık 12500 km oldu, Kışın açıkçası çok fazla problem yaşamadım ama havalar ısındı, lastikler ve yol ısındıkça fren mesafesı uzadı, yokuş yukarı patinaja çok kolay kalkmaya başladı, asr sürekli devreye giriyor.

benim bildiğim lastikler ısınınca daha iyi yol tutmaları gerekmez mi? bende de nexen n2000 var. havalar ısında patiyle çok kalkar oldum. aldığımda hava yağmurlu 10 derece bile değildi yolda giderken hayran olmuştu su birikintisinden geçer tam gaz yaptım asr devreye girmemişti bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

@extremeenvy

Ben de şimdilerde farkettim ancak benim 30000 oldu neredeyse.

Dişleri de bi hayli yerinde, arazi aracı lastiği gibi :)

Ama nedendir anlayamadım.
  • kumho takıntısı varsa Kumho Solus KH17
    yoksa fulda ecocontrol
  • @ Opeth

Bende senin gibi düşünüyordum hocam ama var bi dengesizlik bu işte. Kışın yaşamadığım problemler yeni yeni ortaya çıkıyor.
  • lastikte bi sorun yoktur heralde ben asfaltın kalitsizliğine yoruyorum artık. daha lastikler 5000kmlik.
  • lastikçime sordum. yolların ve lastiğin tozlu olmasından dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Kumho Ecsta KU 31 tavsiye ederim şu anda aracımın üzerinde var. Tek kelimeyle harika, hem yol tutuş olarak hem de konfor olarak fazlasıyla yeterli. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Kışın da kar lastikleri vardı onlarda görevlerini limitlerinin üzerinde kullanmama rağmen gayet iyi yerine getirdiler.

over bende kumho ku31 alacaktım ancak lastikçide bu modelden kalmamıştı,kumho ecsta seven(ku 23) almak zorunda kaldım. kesinlikle tavsiye etmiyorum bu modeli. yanakları çok yumuşak,virajda direksiyonu çeviriyorsun araba hala düz gidiyor, çok ama çok tehlikeli sakat bir lastik.200 hp lik bir araca bu lastiği tavsiye eden lastikçiyede burdan selamımı yolluyorum, bu dediğim modeli motoru 75 hp den güçlü arabalara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

eğer kumho alınacaksa benim gibi hataya düşmeyin ya ku31 yada ku19 modellerine bakın diğerlerine itibar etmeyin

• Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama bende bugün önlere 2 adet ku 31 aldım daha pek test etmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama bende bugün önlere 2 adet ku 31 aldım daha pek test etmedim...

eh madem hortlattın;yorumlarını alalım bari, nasıl memnunmusunku 31 lerden?
  • bu lastik için ne dersiniz. ( Hyundai Accent Blue 1.6 dizel manuel araç için )
    Kumho KU33 ECSTA DX 205/60R14 89H
    http://lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=2358
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKTUPLA

bu lastik için ne dersiniz. ( Hyundai Accent Blue 1.6 dizel manuel araç için )
    Kumho KU33 ECSTA DX 205/60R14 89H
    http://lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=2358

berbat bir lastik, bu aracı bir yakınıma aldık lastik yol tutmuyor, PRIME donanım bir sürü balon yaptı ve yokohama ile değişim öneririm AE01...
  • Arkadaşlar ku31 haricinde kumho tavsiye etmiyor kimse zaten , ku31 i ısrarla isteyin başka lastik almayın kumho marka olarak.......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.