Şimdi Ara

KUMHO hangi modeli alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın 4 lastiğide değişmesi gerekiyor.
    fiyat ve performans kumho'dan yana
    Kumho 712
    Kumho 769 power max
    Kumho KU 31
    Kumho KH 15
    bu modellerden hangisi iyidir.Kullanan veya bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• FİYAT İYİDE PERFORMANS PEK TATMİN EDİCİ DEĞİL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

FİYAT İYİDE PERFORMANS PEK TATMİN EDİCİ DEĞİL.
    Ben kendi aracımda 205/45/17 KU31 kullanıyorum gayette başarılı ve performanslı tavsiye ederim. Rakam olarak benim ebatlar 140 lira tanesi. Km olarak 23.000 civarı oldu ve yarıdan iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi-jackers

Ben kendi aracımda 205/45/17 KU31 kullanıyorum gayette başarılı ve performanslı tavsiye ederim. Rakam olarak benim ebatlar 140 lira tanesi. Km olarak 23.000 civarı oldu ve yarıdan iyi durumda.

Alıntıları Göster
    Ecsta Supra tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Ecsta Supra tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bir hafta sonu organizasyonununda kullanmak uzere ucuz oldugu ıcın aldık

Onler 255 arkalar 275 olmak uzere. C5 Corvette ve E92 de kullandık. V şeklinde desenleri vardı supra modeliydi sanırsam.

Yol tutus tek kelime ile berbat. Son olarak drag oncesi yapılan burnouttan sonra ömrünü doldurdu.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun.

Şahsi fikrim lastik yüksek bütçe ayırıp kalitelisini seçmeyi gerektirecek kadar önemli bir parçadır.

Tabi yinede tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Bir hafta sonu organizasyonununda kullanmak uzere ucuz oldugu ıcın aldık

Onler 255 arkalar 275 olmak uzere. C5 Corvette ve E92 de kullandık. V şeklinde desenleri vardı supra modeliydi sanırsam.

Yol tutus tek kelime ile berbat. Son olarak drag oncesi yapılan burnouttan sonra ömrünü doldurdu.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun.

Şahsi fikrim lastik yüksek bütçe ayırıp kalitelisini seçmeyi gerektirecek kadar önemli bir parçadır.

Tabi yinede tercih sizin.

Alıntıları Göster
    Kendim bizzat bi kaçını eskittim Tavsiyem ATTRACTION unda dediği gibi biraz daha bütçe ayırıp

kaliteli bir lastik almanız yönünde olucaktır. Kumho ile ıslağa girince neler yaptığını dün gibi hatırlarım

parasızlıktan almıştık bizde ama pişman oldum.

Toyo Prosex tavsiye ederim ucuz ve kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Kendim bizzat bi kaçını eskittim Tavsiyem ATTRACTION unda dediği gibi biraz daha bütçe ayırıp

kaliteli bir lastik almanız yönünde olucaktır. Kumho ile ıslağa girince neler yaptığını dün gibi hatırlarım

parasızlıktan almıştık bizde ama pişman oldum.

Toyo Prosex tavsiye ederim ucuz ve kalitelidir.

Alıntıları Göster
    205/55/16 ASX (KU21) kullanıyorum.olumsuz bi tarafını görmedim, yaklaşık 15.000 km yol yaptım.ancak şu da var ki yaşımdan beklenmeyecek bi sakinlikle babaannem gibi kullanırım aracımı.berk hangi modellerini kullandı bilmiyorum ama KU21 benim gibi bi kullanıcıyı fazlasıyla tatmin etti.(eski lastiklerim aracın fabrika çıkışı lastikleri olan Dunlop SP2000 Sport idi)

Ortalama kullanıcıyı tatmin ediyor düşüncesindeyim ben, ani fren ve tehlikelerden kurtulma manevralarında bi sorun yaşamadım.

Ama ben berk gibi yanlarım arada, elim ayağım rahat durmaz, attraction gibi kıçımı sallaya sallaya gezerim dersen alma bence de.Bi bildikleri var ki söylüyolar

Bu arada şunu da unutmamak gerek ki aynı markanın aynı ebattaki benzer modellerinde bile farklı sırt deseni yüzünden farklı yol tutuş dinamikleri söz konusu...

Fikir almak istersen eğer aracının marka model yılı ve motor özelliklerini girersen sana seçenek sunan bi tablo var...

http://www.kumhotyre.co.uk/Tyres/TyreByVehicle.html

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

205/55/16 ASX (KU21) kullanıyorum.olumsuz bi tarafını görmedim, yaklaşık 15.000 km yol yaptım.ancak şu da var ki yaşımdan beklenmeyecek bi sakinlikle babaannem gibi kullanırım aracımı.berk hangi modellerini kullandı bilmiyorum ama KU21 benim gibi bi kullanıcıyı fazlasıyla tatmin etti.(eski lastiklerim aracın fabrika çıkışı lastikleri olan Dunlop SP2000 Sport idi)

Ortalama kullanıcıyı tatmin ediyor düşüncesindeyim ben, ani fren ve tehlikelerden kurtulma manevralarında bi sorun yaşamadım.

Ama ben berk gibi yanlarım arada, elim ayağım rahat durmaz, attraction gibi kıçımı sallaya sallaya gezerim dersen alma bence de.Bi bildikleri var ki söylüyolar

Bu arada şunu da unutmamak gerek ki aynı markanın aynı ebattaki benzer modellerinde bile farklı sırt deseni yüzünden farklı yol tutuş dinamikleri söz konusu...

Fikir almak istersen eğer aracının marka model yılı ve motor özelliklerini girersen sana seçenek sunan bi tablo var...

http://www.kumhotyre.co.uk/Tyres/TyreByVehicle.html

Alıntıları Göster
    kardeşim her modelini kullanmışımdır

kuruda fena değil ama ıslakta adım şevket kafam roket diye gidiodum

Ama lastik şişer cant pişer diyerekten alınır kullanılır sakin sakin

Akarı kokarı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

kardeşim her modelini kullanmışımdır

kuruda fena değil ama ıslakta adım şevket kafam roket diye gidiodum

Ama lastik şişer cant pişer diyerekten alınır kullanılır sakin sakin

Akarı kokarı yok yani

Alıntıları Göster
    hesapli isterseniz, fuldayi tavsiye ederim.. 2 senedir kullaniyorum (good year in yan urunu) performansi gercekten iyi. bu sene aldiklarimin desenlerini de good year ile ayni yapmislardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

hesapli isterseniz, fuldayi tavsiye ederim.. 2 senedir kullaniyorum (good year in yan urunu) performansi gercekten iyi. bu sene aldiklarimin desenlerini de good year ile ayni yapmislardi.

Alıntıları Göster
    10.000 külemetredir Kumho SOLUS KH15 91H kullanıyorum. Gayet memnunum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emtue

olur mu ya nasıl yan ürün! good year amerikan, fulda alman.

• quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

quote:

Alıntıları Göster
    Ku31 iyidir, fiyat/performans olarak çok iyi bir model. Diğer alt serileri pek başarılı değil malesef standart seriler özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

Ku31 iyidir, fiyat/performans olarak çok iyi bir model. Diğer alt serileri pek başarılı değil malesef standart seriler özellikle.

Alıntıları Göster
    cevap hiçbiri, eğer 18'' ve yukarısı bir lastik almıyorsanız fiyat kesinlikle kumhoya kaydırıcak kadar oynamaz, biraz daha verip düzgün lastik alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

birazcik daha arastirirsaniz ikisininde ayni fabrikada uretildigini yurt capinda premio lastik bayilerinde Good year-Fulda-Debica kalite siralamasina gore satildigini, goodyear in orjinal katalogunda ilk sayfalarda kendi urunleri ortalarda fulda en sonda debica urunlerini tanittigini, good year ve fuldanin ayni desenleri kullandigini fuldanin garanti belgesinde good year in amblemi oldugunu gorursunuz. bilip bilmeden sallamayalim arastiralim buyrun benim kanitim:

http://eu.goodyear.com/tr_tr/goodyear/brandhistory/

son paragrafi tekrar tekrar okumanizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 13 Eylül 2008; 13:07:14 >

• quote:

quote:

quote:

birazcik daha arastirirsaniz ikisininde ayni fabrikada uretildigini yurt capinda premio lastik bayilerinde Good year-Fulda-Debica kalite siralamasina gore satildigini, goodyear in orjinal katalogunda ilk sayfalarda kendi urunleri ortalarda fulda en sonda debica urunlerini tanittigini, good year ve fuldanin ayni desenleri kullandigini fuldanin garanti belgesinde good year in amblemi oldugunu gorursunuz. bilip bilmeden sallamayalim arastiralim buyrun benim kanitim:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

iyide ben iddialaşıp sallamadım ki! sadece şaşkınlığımı dile getirmiştim çünkü daha geçen birkaç kez fulda reklamlarında duydum "üstün alman teknolojisi"nden falan bahsediyordu. fakat bilgilendirme için teşekkür ederim, sayende doğrusunu öğrenmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker

cevap hiçbiri, eğer 18'' ve yukarısı bir lastik almıyorsanız fiyat kesinlikle kumhoya kaydırıcak kadar oynamaz, biraz daha verip düzgün lastik alın

Alıntıları Göster
    Biraz daha verip düzgün lastik alın ne demek şimdi arkadaşım bende kumho kullanıyorum, 20.000 km den fazla oldu şimdiye kadar en ufak bir şeyini çok şükür görmedik, senin düzgün diye nitelendirdiğin lastikler kadar en az kumho da düzgün bir lastiktir ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Ama yerli malı türkün malı herkes onu kullanmalı deseydin ve türk malı lastikleri önerseydin sana itiraz etmez yanında seni destekler olurdum

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

• quote:

Orijinalden alıntı: kaangul

Biraz daha verip düzgün lastik alın ne demek şimdi arkadaşım bende kumho kullanıyorum, 20.000 km den fazla oldu şimdiye kadar en ufak bir şeyini çok şükür görmedik, senin düzgün diye nitelendirdiğin lastikler kadar en az kumho da düzgün bir lastiktir ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Ama yerli malı türkün malı herkes onu kullanmalı deseydin ve türk malı lastikleri önerseydin sana itiraz etmez yanında seni destekler olurdum

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaangul

quote:

Bana iyi tek bir yanını gosterırmısın ?

Bir takım ucuz diye hafta sonu kullandık gördük. Tek kelimeyle vasat.

Sen kullanıyorsun dıye herkez kullanmak zorunda degil ki...

Kaliteli uzak dogu malımı olurmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orjinalden alıntı: kaangul

quote:

Bana iyi tek bir yanını gosterırmısın ?

Bir takım ucuz diye hafta sonu kullandık gördük. Tek kelimeyle vasat.

Sen kullanıyorsun dıye herkez kullanmak zorunda degil ki...

Kaliteli uzak dogu malımı olurmuş..

Alıntıları Göster
    http://www.tirerack.com/tires/tests/TireTestServlet?tireMake=Kumho

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=169632

ingilizcen varsa sabaha kadar detaylı bir şekilde oku incele umarım yardımcı olur. yoksa çok kısa bir özetle; fiyatına göre mükemmel performans, kuru zeminde mükemmel yol tutuş ve frenleme, ıslakta güven vermiyor ve rakiplerine oranla çabuk bitiyor. benim fikrim ucuz diye vasat diyenleri dinleme ve al pişman olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kumho kullanan arkadaşlar kullandığınız modelin ismini yazabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laruv2002

Kumho kullanan arkadaşlar kullandığınız modelin ismini yazabilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    kumho 769 powermax takılı şu an elantrada kuru havada iyi ama ıslak zeminde kötü.beni tatmin etmedi açıkcası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.