Şimdi Ara

MSI Ventus modelleri alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI Ventus modelleri alınır mı? Gaming X ile arasında ne farklar var? Ekran kartı bakıyorum RTX 4070 var ancak Ventus 3X modeli. Gaming X modelini göremedim Ti vardı sanırım. Forumlarda Ventus modellerini pek tavsiye etmemişler doğru düzgün bir şey anlayamadım yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

MSI Ventus Ekran Kartları: Alınmalı mı?

MSI Ventus ekran kartları, uygun fiyat, iyi performans ve güvenilirlik arayan oyuncular ve içerik oluşturucular için popüler bir seçenektir. İşte MSI Ventus ekran kartlarını alıp almamanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olacak bazı önemli hususlar:

Performans:

MSI Ventus ekran kartları, temel oyun ve günlük görevler için yeterli performans sunar. Ancak, en yeni ve en zorlu oyunları en yüksek ayarlarda çalıştırmak istiyorsanız, daha üst düzey modelleri düşünmeniz gerekebilir.

Soğutma:

Ventus serisi ekran kartları, sağlam soğutma sistemlerine sahiptir ve sıcaklıkları düşük tutar. Bu, kartların uzun oyun seansları sırasında bile kararlı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Sessizlik:

Ventus ekran kartları genellikle sessiz çalışır ve oyun deneyiminizi rahatsız etmez.

Fiyat:

MSI Ventus ekran kartları, diğer benzer özelliklere sahip modellere kıyasla uygun fiyatlıdır. Bu, bütçeli oyuncular için iyi bir seçimdir.

Modeller:

MSI Ventus ekran kartları, RTX 2060, RTX 3060 ve RTX 4080 gibi çeşitli NVIDIA GPU'larla birlikte gelir. Bu, farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun çeşitli seçenekler sunar.

Özetle:

MSI Ventus ekran kartları, uygun fiyat, sağlam performans, iyi soğutma ve düşük ses seviyeleri arayanlar için iyi bir seçimdir. Temel oyun ihtiyaçlarını karşılamak için yeterlidirler, ancak en zorlu oyunlar için en iyi seçenek olmayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • MSI'nın gaming x modeli korona öncesindeydi bitti yani strix gaming falan kalmadı. 2021 2022'de giga zotac palit ne bulduysa aldı millet. daha önceden de iyi modeli değildi ventus msi'nın. msi değil de genel bir 4070 tavsiyesi al bence sen takip edenlerden. 12gb olanı var mı bunun mesela o daha iyi olur markası çok önemli değil şu atx 3.0 pin kablosu istemesin yeter.

• Msi'da genel olarak, Gaming Trio ve Suprim serisini öneririm.

https://tr.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4070-GAMING-TRIO-12G

• https://forum.donanimhaber.com/msi-rtx-4070-ventus-3x-2x-alacaklar-dikkat--156569524

• MSI Ventus RTX 4080 kullanıyorum. En standart MSI modeli. Performans olarak genelde zaten pek fark olmuyor sadece ne RGB ne başka bir şeyi var düz ekran kartı.

• 2K kullanıcısına yanıt

Sıcaklık durumları nasıl peki

GPU , Mem, Hotspot falan

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sıcaklık durumları nasıl peki

GPU , Mem, Hotspot falan

Test hiç yapmadım, düz takıp oyun oynuyorum. Afterburner ile baktığım zaman genel olarak 60'ı geçtiğini pek görmedim. Şunu yap şuna bak gibi fikir almak isterseniz bakabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Sapphire 6700XT Nitro alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2K kullanıcısına yanıt

Bence bakın. veriler su 2 resimdeki gibi olsun. 3 cü resimde bonus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Ağustos 2023; 0:45:42 >

• Msi da ventus düşük olan seridir. Yukarda No Way out nickli arkadaşımızn bir link bıraktığı konu vardı oraya bir bakın almadan önce okuyun.

Yine yukarda bir arkadaşımız aynı serinin 4080 ni ni kullanıyorum demiş ve 60 dereceleri pek geçmiyor demiş.

Öyle ise bu havalar için iyi. Hem de 4080 ile. Çünkü ben zotac trinity 4070 ti ile klima olmayan oda da mesh yapılı kasa da 77 leri görüyorum en fazla.

Bahar da ise 65 - 71 derecelerde idi en fazla zotac.

Tavsiye isterseniz farklı bir model 20 k ya pny rtx 4070 gaming verto epix x rgb olan modelde olabilir diğerlerinin fiyatları yüksek.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Ağustos 2023; 13:55:50 >

• Ventus 2x 4070 aldım, siz almayın. Soğutması o kadar kötü o kadar küçükki 4060 ti bile 65 derece limitliyken daha hizli calisiyor. Tam performans için 80 derece izin vermek gerekiyor. Yazın 80 derece cok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 20 Ağustos 2023; 21:17:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.