Şimdi Ara

Motosikletime hangi marka lastiği almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır lastik almayı düşünüyordum lakin yoğunluk ve pandemi süreci derken mümkün olmadı.

Bugün siparişi geçmeyi düşünüyorum. Yaz yaklaşmışken hazırlıklar bitsin istiyorum.

Yol tutuşu iyi olan bir lastik markası önermenizi istiyorum. Beni yıllarca götürsün kafasında değilim. Bu yazı rahatça geçirmek istiyorum.

Fiyatı ise önemli değil. Max fiyat zaten belli.

Motosikletim ABS'li. Lastik seçiminde etkisi olduğunu duymuştum. Ölçüler ise; Ön 100/80-17, Arka 130/70-17

Marka önerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

• quote:

Yol tutuşu iyi olan bir lastik markası önermenizi istiyorum. Beni yıllarca götürsün kafasında değilim. Bu yazı rahatça geçirmek istiyorum.

Fiyatı ise önemli değil. Max fiyat zaten belli.

Tabi paşam hay hay, bu "motosikletinin" bir tarzı var mı yoksa biz senin istediğin lastik ölçülerine göre bir tarz iletip sana liste mi yapalım ?
    Yoksa markası falan da olmasın özel yapım mi istersiniz ?

Te Allah'ım ...

Iklimleri de hep yaz olması için Mikail'e ilettim. Belediye de bundan sonra gideceğiniz her yöne sıcak asfalt dökecek.

Başka emriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 23 Nisan 2021; 19:2:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin Pilot Street , Pirelli Diablo Rosso II alınabilir.

https://www.lastikdeposu.com.tr/pirelli-110-70r17-diablo-rosso-ii-54h-motosiklet-lastigi-pmu6627

Bu siteden bak ölçüye göre.. Yerli Anlas var tournee alınabilir daha uygun fiyatlı. Winter Grip var o da kışlık.

• Motorun marka modeli belirtilmemis ama sattigim r25 ime mitas sport force plus taktirmistim. Rosso 2 ye gore tutusu ayni gibiydi, rosso 2 den farki radial olmasi. Cok keyifliydi kullanimi tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.