Şimdi Ara

DAIKIN ALACAĞIM AMA HANGİ MODEL UYGUNDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
12.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evimde 18binlik daikin inverter kullanıyorum. 2004 yılında almıştım. Maşallah diyeyim hiç sorun çıkarmadı. Hâlâ taş gibi çalışıyor. Kardeşimin evine de bir tane lazım. Yaklaşık 50 metrekare 1+1 evi var İstanbul'da. 2 odayı birden soğutma ve kışın da ısıtma amaçlı daikin 18binlik inverter düşünüyorum. Hem uzun yıllar dayanacak, hem de çok elektrik tüketmeyecek bir daikin modeli tavsiye ederseniz bugün yarın gidip alacağım. Fiyat çok önemli değil. 4-5 bin lirayı gözden çıkardım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler, saygılar.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Sa ustam daikin serisinde daikin shira serisi guzeldir sz yakar cok kacar cinsinden ftxs42k modeli alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 30 Temmuz 2015; 19:41:31 >
  • İlgilendeğiniz için teşekkürler. Peki bu linkteki yetmez mi acaba? Ev 1 oda 1 salon ve oldukça küçük diyebilirim. Verimlilik açısından daha iyi değerlere sahip görünüyor kağıt üstünde.

http://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Shira-Seasonal-Klimalar/Ftxs35k-Inverter-Klima

@coco1912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 31 Temmuz 2015; 0:29:01 >
  • Gizli Bahçe G kullanıcısına yanıt
    O zaman bir büyüğü olan 42k modeline yönelmem doğru olur. İlginize teşekkürler.
    Daikin shira ftxs42k sizin için uygundur.şimdiden hayırlısı olsun birde alırken kampanyalı fiyattan alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totalde 50 metrekarelik 2 farklı odaya 18 bin btu yeter mi bilemiyorum, sonuçta tek bir oda değil 2 farklı oda arada geçiş var engeller var, birde yalıtım kötüyse 18 bin btu zor yeter. Klimada soğutma yapabilmek için sürekli max devirde çalışır inverter özelliğinden minimum yararanırsınız.
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Daikin servisteki bir arkadaş 42 serisi yerine yaklaşık aynı fiyata şunu önerdi. Kışın ısıtmada daha iyi performans vereceğini söyledi. Sizin fikriniz nedir?

http://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Tegora-Seasonal-Klimalar/Ftxb50b-Inverter-Klima#Klima_Ozellikleri_1

Kararsız kaldım açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizli Bahçe G kullanıcısına yanıt
    Az önce başka bir bayiye sordum o da sizin söylediklerinizin aynını söyledi. Kesinlikle shira dedi. Çok teşekkürler.
    Ustam shira gerçek daikin klimadır benim tavsiyem shira dır ama en iyisini tabi ki sen bilirsin

• Değerli vakitlerinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Hepinizden allah razı olsun. Ftsx42k alması konusunda kardeşime net bir cevap verdim. Çok sağolun.

@Gizli Bahçe @coco1912 @donanımcı123
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Değerli vakitlerinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Hepinizden allah razı olsun. Ftsx42k alması konusunda kardeşime net bir cevap verdim. Çok sağolun.

@Gizli Bahçe @coco1912 @donanımcı123

Btu yeterliliği konusunda bayi garanti verdiyse sorun yok, daikin shira oldukça kaliteli bir klimadır, diğer arkadaşların söylediği gibi tegora farklı bir üretimdir üstüne daikin markası basılır, shiradan itibaren direk daikin üretimi başlar.

Bende ftsx25 modeli var 2 aya yakındır kullanıyorum çek cumhuriyeti üretimi, özellikle fatura konusunda güzel sonuçlar alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Temmuz 2015; 15:35:16 >
  • Miyora adli bi modeli cikti tasarimi cok hoş bi bak istersen. Liste fiyati 3.200₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugul_boy

Miyora adli bi modeli cikti tasarimi cok hoş bi bak istersen. Liste fiyati 3.200₺

Daikin Miyora değil MİRA uzak durulması gereken bir model aman. Ben de olsam Shira veya Emura alırdım alt modellerden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ağustos 2015; 17:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: kugul_boy

Miyora adli bi modeli cikti tasarimi cok hoş bi bak istersen. Liste fiyati 3.200₺

Daikin Miyora değil MİRA uzak durulması gereken bir model aman. Ben de olsam Shira veya Emura alırdım alt modellerden uzak durun

https://www.daikinturkiye.com/Urunler/Bireysel-Klimalar/Miyora-Seasonal-Klimalar

DAIKIN ALACAĞIM AMA HANGİ MODEL UYGUNDUR?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Vaay yeni çıkmış kusura bakma

https://www.daikinturkiye.com/Urunler/Bireysel-Klimalar

Nasıl cihaz bunlar usta

• Hiç bir fikrim yok, olan varsa paylaşsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ağustos 2015; 21:52:33 >
  • Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve 35 m2 salonumdaki eski klimamı değiştirmek istiyorum. Daikin Emuraya bittim. Dehşet bir tasarım yapmışlar ancak bütçeme uygun modeli FTXJ35LS ve fiyatı 4650 TL. Klimayı sadece soğutma amaçlı yazın kullanıyorum. Bu klimanın soğutma kapasitesi 12.000 btu. Benim salon için 18.000 uygun ama acaba 12.000 btu yeterli gelir mi diye size sormak istedim. Sarfiyatı 10-20 tl daha çok olsun çok önemli değil ama odayı soğutmama gibi bir durumu olur mu? Şu anki 18.000 btu eski Arçelik klima yavaş modu yok ve acaiyip hızlı üfürdüğünden sürekli manuel aç kapa ile kullanıyoruz. Odayı buz gibi yapmasada normal sıcaklığa getirse kafi. Emuranın 18.000 lik üst modeli ile arasında 2000 TL fark var.

Aslında Mitsubishi MSZ-GE Deluxe Power 18.000 btu alabiliyorum. Yatak odamda 9000 btu olanı var ve çok memnunum. Ancak Emura'nın tipi ve muhteşem gri modeli beni benden aldı. Ne yapsam bilemiyorum... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 24 Ağustos 2015; 21:49:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve 35 m2 salonumdaki eski klimamı değiştirmek istiyorum. Daikin Emuraya bittim. Dehşet bir tasarım yapmışlar ancak bütçeme uygun modeli FTXJ35LS ve fiyatı 4650 TL. Klimayı sadece soğutma amaçlı yazın kullanıyorum. Bu klimanın soğutma kapasitesi 12.000 btu. Benim salon için 18.000 uygun ama acaba 12.000 btu yeterli gelir mi diye size sormak istedim. Sarfiyatı 10-20 tl daha çok olsun çok önemli değil ama odayı soğutmama gibi bir durumu olur mu? Şu anki 18.000 btu eski Arçelik klima yavaş modu yok ve acaiyip hızlı üfürdüğünden sürekli manuel aç kapa ile kullanıyoruz. Odayı buz gibi yapmasada normal sıcaklığa getirse kafi. Emuranın 18.000 lik üst modeli ile arasında 2000 TL fark var.

Aslında Mitsubishi MSZ-GE Deluxe Power 18.000 btu alabiliyorum. Yatak odamda 9000 btu olanı var ve çok memnunum. Ancak Emura'nın tipi ve muhteşem gri modeli beni benden aldı. Ne yapsam bilemiyorum... :(

Sa ustam emura zaten tasarim harikasi ama ben sana şunu oneririmhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/daikin-shira-ftxs42k-inverter-15-000btu-aa-klima-181112196 100 tl de cip para var ha tabiki başka ne var mitsibusi sf serisi toshiba daisaikai modeli haier nebula modeli bunlar da guzeldir bu benim fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 24 Ağustos 2015; 22:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve 35 m2 salonumdaki eski klimamı değiştirmek istiyorum. Daikin Emuraya bittim. Dehşet bir tasarım yapmışlar ancak bütçeme uygun modeli FTXJ35LS ve fiyatı 4650 TL. Klimayı sadece soğutma amaçlı yazın kullanıyorum. Bu klimanın soğutma kapasitesi 12.000 btu. Benim salon için 18.000 uygun ama acaba 12.000 btu yeterli gelir mi diye size sormak istedim. Sarfiyatı 10-20 tl daha çok olsun çok önemli değil ama odayı soğutmama gibi bir durumu olur mu? Şu anki 18.000 btu eski Arçelik klima yavaş modu yok ve acaiyip hızlı üfürdüğünden sürekli manuel aç kapa ile kullanıyoruz. Odayı buz gibi yapmasada normal sıcaklığa getirse kafi. Emuranın 18.000 lik üst modeli ile arasında 2000 TL fark var.

arkadaşım madem bütçeniz me ye yetiyor kaldiki kullanıcısısınızda ne gerek var macera aramaya.

me den şaşmayın. kalitesini performansını müşteri desteğini söylememe gerek yok sanırım.

müşteri memnuniyetinde me derim gerisi yalan .

emura görsellik ürünü ondan vazgeçin derim.

alabiliyorsanız ururu sarara alın alamıyorsanız me den şaşmayın sonra keşke dememek için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.