Şimdi Ara

kumho kw 17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan yada bilgisi olan varmı? nasıl bir kış lastiği

• walla kardeş ilk senden duydum ben böyle lastik
  • Kumho dünyada bilinen bi markadır.Ama o kadar kaliteli olduğunu söyleyemem.En azından kış lastiği için.
  • daha önce yine bu sitede açılan bir topikte bazı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam çok memnun olduklarını yazmışlardı. internet üzerinden araştırdığımda kanadanın kayak merkezlerine yakın bölgelerinde bayağı tutulduğunu saptadım. fiyatıda oldukça uygun geldi.
  • Doğrudur kullanıp memnun kalan arkadaşlar olmuştur lafım yok.........
  • bende kumho nun powerstar yaz lastiği var 13000 km de daha bir sorun yapmadı balon falan tak tuk girerim çukura.eskirse yine kumho alırım zaten lastiğe servet ödeyemem.
  • Ben kullanıyorum. Tanesini 60 ytl'ye aldım(185/60). Almadan önce internette epey araştırdım ve gerçekten kaliteli bir lastik. Google'da aratırsan(kumho kw-17 review diye) yurtdışında yapılan testlerde çok yüksek notlar aldığını görebilirsin. Bendeki dandik p3000'lerden sonra ilaç gibi geldi. Kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsın. Yalnız insanlar bilmedikleri konularda atıp tutmayı çok seviyorlar. Türkiye'de bir araba forumunda sorarsan bu soruyu "yok ağbiii alma kumho alırsan araba yanlar,kayar" gibi cevaplar alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google dan bayagı detaylı bilgilere ulaştım. gerçekten görüşler oldukça iyi teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.