Şimdi Ara

Kumtel İNOX SET ÜSTÜ OCAK (yeniden stok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• cahilmuallim C kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam haber için. Günlerdir set üstü ocak arıyorum bu şekil olanlarda en ucuz 220 liraydı. İyi oldu bu. Kurulumu servisi tarafından ücretsiz mi yapılıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Sağol hocam haber için. Günlerdir set üstü ocak arıyorum bu şekil olanlarda en ucuz 220 liraydı. İyi oldu bu. Kurulumu servisi tarafından ücretsiz mi yapılıyor acaba ?

Hocam inan kumtel servisi hakkında bilgim yok,dediğim gibi ben vantilatör aldım kış olduğundan üşenip açmadım bile yani servisle işim olmadı onu arayıp yada maille site üzerinden öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Hocam inan kumtel servisi hakkında bilgim yok,dediğim gibi ben vantilatör aldım kış olduğundan üşenip açmadım bile yani servisle işim olmadı onu arayıp yada maille site üzerinden öğrenebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Bu ürün nasıldır bilemem ama mini fırınını aldık 3 ayda döküldü...

• Bende burdan luxell inox serisinden aldım 3685 ti galiba, gerek kozmetik açıdan gerek çalışması gayet iyi, 2 yıl oldu nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea6

Bende burdan luxell inox serisinden aldım 3685 ti galiba, gerek kozmetik açıdan gerek çalışması gayet iyi, 2 yıl oldu nerdeyse
    Kumtel ve luxell aynı firmalar...Bir tane setüstü ocağını aldım...Hiç memnun kalmadım...Kalite sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kumtel ve luxell aynı firmalar...Bir tane setüstü ocağını aldım...Hiç memnun kalmadım...Kalite sıfır...

Alıntıları Göster
    yapmayın beyler ne ettiniz ocak bu gazı var tüpü var kumtel mumtelle olmaz bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

yapmayın beyler ne ettiniz ocak bu gazı var tüpü var kumtel mumtelle olmaz bu işler

Alıntıları Göster
    kumteloutlet sanalpazar - gitti gidiyor gibi siteler üzerinden de satış yapıyor, mesela sanal pazar üzerinden çek vs. ile daha uygula alınabilir.
  • Kumtel ve luxell gerçekten çok kötü zaten ilk bakışta anlarsınız. simfer onlara nazaran iyidir ama onun da fiyatı nerdeyse markalı ürünler kadar Bosh siemens falan gibi yani
  • Sakın almayın...
    Zamanında bizde almıştık. 1 sene olmadan üzerindeki tüm yazılar silindi 3 kere servis geldi manyetör leri bozuldu vsvs.
  • Gaz emniyetli buna benzer almistim gaz kokusu vardi uc kez servis geldi bi turlu beceremediler genel merkezleriyle gorusme sonunda ancak tamir ettirebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

Gaz emniyetli buna benzer almistim gaz kokusu vardi uc kez servis geldi bi turlu beceremediler genel merkezleriyle gorusme sonunda ancak tamir ettirebildim
    az daha alıyordum iyi ki yorumları bi okuyim demişim şu anda vazgetim valla
  • Ventino ALIN yerli malı ancak bilindik markalara taş çıkarır ,
    Hem kaliteli hemde çok ilgili bi hizmet anlayışları var
  • Arkadaşlar ben sadece fırsat olduğu için ucuz olduğu için konuyu açtım gidip 200 küsür liraya da satıliyor ve millet aliyor bu ürünü dolayısıyla bu yorumların yapılmış olması çok güzel bende alacaktim ama yorumları okuyunca acaba dedim.Degerli yorumlarini esirgemeyen ve tecrübelerini paylaşıp öneri veren arkadaslara teşekküru borç bilirim
  • Bende geçen fırsatta aldim ama daha kurulum yapmadım. Eski ocak paslanmaya başladı bu da inox diye aldım. Ancak ocağın üst tarafı inox. Alt tarafı siyah boyalı. Boyası kalkavak gibi duruyor. Inox olan bölüm ise nasıl bir inoxa kararacak gibi duruyor. Görüntü insanin içine sinmiyor. En önemli sıkıntı da ürün terazide durmuyor. Bir ayak hep yüksekte kalıyor. Düzeltmeye çalışınca gördüm ki gövdesi yamuluyor ürünün o yuzden kurulum yapmaktan vazgeçtim. Alırken bunları dikkate alın diye yazdım. Ürün 10 tl ucuzlamis birde. Biz 109 a almıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Bende geçen fırsatta aldim ama daha kurulum yapmadım. Eski ocak paslanmaya başladı bu da inox diye aldım. Ancak ocağın üst tarafı inox. Alt tarafı siyah boyalı. Boyası kalkavak gibi duruyor. Inox olan bölüm ise nasıl bir inoxa kararacak gibi duruyor. Görüntü insanin içine sinmiyor. En önemli sıkıntı da ürün terazide durmuyor. Bir ayak hep yüksekte kalıyor. Düzeltmeye çalışınca gördüm ki gövdesi yamuluyor ürünün o yuzden kurulum yapmaktan vazgeçtim. Alırken bunları dikkate alın diye yazdım. Ürün 10 tl ucuzlamis birde. Biz 109 a almıştık.
    bana da lazım bir tane.yorumlardan sonra almaktan vazgeçtim.yılların markası kumtel.yazık

• onceki ocakta luxelldi 4 yil sonra dugme arizalandi 1 ay once 419 f modelinin aldim outlet 95 liraydi bence guzel gaz emniyeti var servis geldi calistirdi ucretsiz.diger modeller icin birsey demiyorum ama bu fiyata benim icin uygundu hepsiburadada 200 tl civariydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altef4

onceki ocakta luxelldi 4 yil sonra dugme arizalandi 1 ay once 419 f modelinin aldim outlet 95 liraydi bence guzel gaz emniyeti var servis geldi calistirdi ucretsiz.diger modeller icin birsey demiyorum ama bu fiyata benim icin uygundu hepsiburadada 200 tl civariydi
    Sene 2005 gibiydi, bi tane dandik de olsa iş görsün diye mikrodalga fırın arayıp, piyasanın en ucuzu LUXELL aldım. (sanırım Kayserili firma KUMTEL ile aynı)
    Arkadaş ne yapmışlar, yıllardır hor kullanıyorum bozulsun diye ama hala mutfakta, saat gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtasarimci

Sene 2005 gibiydi, bi tane dandik de olsa iş görsün diye mikrodalga fırın arayıp, piyasanın en ucuzu LUXELL aldım. (sanırım Kayserili firma KUMTEL ile aynı)
    Arkadaş ne yapmışlar, yıllardır hor kullanıyorum bozulsun diye ama hala mutfakta, saat gibi çalışıyor.

Alıntıları Göster
    siteden hem ısıtıcı hem fırın aldım gayet memnunum biraz şans işi galiba.
  • fiyat çok iyi
    bi de bu tarz ürünlerde ne ararsınki ekstradan, elektronik aksam yok, kompleks parça yok, en ucuzunu al kullan işte, ben de femaş'in 2li olanı almıştım, 30 liraya, 3.yıla girdi, hala sağlam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.