Şimdi Ara

Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
9.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nanopax denen firma plastik şişeyi fahiş fiyatla airfryercılara geçirerek resmen büyük vurgun yaptı.

• tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Kumtel sprey yagdanlik alipta kullanan varmı nanopax gibi püskürtme yapıyor mu bende alacam sanki diger dandik spreyler gibi geldi bana boşuna para vermeyelim
    Nanopax plastik diye begenmeyenler var cam olunca ne oluyor ki düşünce kırılıp gidecek yani bu bir avantaj değil bence plastik olması daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atladım motora 8 tane bim gezdim yoktu vallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Şişeye gerek var mı, camsil şişesi daha iyi olur Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbas kullanıcısına yanıt

Daha önce 2 tane nanopax almıştım. Birini ayçiçek, birini zeytinyağı için kullanıyorum.

60₺ olduğunu görünce bundan da aldım. Başlığı biraz farklı olsa da aynı nanopax gibi püskürtüyor. Cam olması kesinlikle çok daha avantajlı, atarım makineye yıkanır. Nanopaxın şişesi çok ince bir plastikten. Bunun bu fiyata satılacağını bilsem hiç almazdım onları.

• Aldım çok güzel tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tost ekmeğine yağ sıkmak istesem dışarı çokça taşırır mı? sprey alanı tost ekmeği için çok mu geniş kalır? Bu amaçla kullanılır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün bulunamıyor, tüm bimlerde bitirmişler.

• Bimlerde bulabilseydim 2 ay önce ucuzluk pazarından aldığım 50 tl lik ürünle kıyaslama yapıcaktım ama bulamadım.

Şansa bulmuştum bu ürünüde bulmasam nanopax alıcaktım ama hem cam hem pompalı olması şaşırtmıştı beni nanopax hem beyaz hem plastikti. 2 tane vardı adamın elinde aldım ikisini de ama daha da getirmedi her gittiğimde sorarım daha gelmiyor dedi.

Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim

• Ben bunu alırdım kesin ama memlekette olduğum döneme denk geldi köy yerinde de 3 harfli hiç bir market yok şehre gitmekte pratik değil

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

Ben bunu aldım gayet püskürtüyor memnunum. 42 TL ye aldım sepette indirim olmuştu.

• Gözlük camı suyunun şişesine koydum minik kullanışlı mis gibi. Eşantiyon vermişti gözlükçu

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Bende aldım ama hiç nanopax in yanından bile geçemez iyi püskürtmuyor

• cbas kullanıcısına yanıt
    Nanopax hangisi oluyor link verir misiniz

• Bu ürünü pazardan bir ay önce 65 liraya almıştım. Şiş gibi püskürtme yapmıyor. Suyu sis gibi püskürtüyor ama yağı püskürtemiyor. İçine hava basılan pompalı olanlar var onları da bulamadım.

• A101 deki cambu olanı kullanan var mı nasıl

• 69 liralara satarken iki tane aldım, çok da kazık fiyat değildi bence. çok iyi püskürtüyor yağı, bozulmadı da aynı şekilde çalışıyor aylardır çok şükür.

ha şimdi 250 liralara satılıyor o para etmez o ayrı. ama genelde millet 70-80 liralardan aldı zaten. ben de.

• Önümüzdeki hafta (10 Ağustos'ta) A101 e muadil bir ürün geliyor ilgililere duyurulur
    Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.