Şimdi Ara

Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
9.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben salatalara ve kızartma yaparken kullanmak için aldım. Üstelik cam.

Kumtel Yağ Spreyi 59 TL - Bim

Ürün Özellikleri

200 ml

Diğer spreylere göre %80 daha uzun sprey

Hafif

Geniş kullanım alanı: Air Fryer, pişirme, barbekü, salata vb.

Cam şişe

PP Kapak

Ürün Ölçüsü: 77x63x233mm

24 Ay Kumtel Garantili.

Basınçlı ve geniş puskurtuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Haziran 2023; 13:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce 2 tane nanopax almıştım. Birini ayçiçek, birini zeytinyağı için kullanıyorum.

60₺ olduğunu görünce bundan da aldım. Başlığı biraz farklı olsa da aynı nanopax gibi püskürtüyor. Cam olması kesinlikle çok daha avantajlı, atarım makineye yıkanır. Nanopaxın şişesi çok ince bir plastikten. Bunun bu fiyata satılacağını bilsem hiç almazdım onları.

• fiyat iyiymiş.

şu da alternatif düşünebilir gibi

https://www.hepsiburada.com/khakma-damlatmaz-airfryer-icin-puskurtmeli-sprey-cam-sise-yagdanlik-zeytinyagi-sirke-yag-puskurtucu-pm-HBC00004E17R8

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

Dümdüz atıyormuş bu.

Bimdekini online nasıl alırız, sepete ekle falan yok

• Dün yürüyüş yaparken 5 tane BİM e girdim ya bir tane geldi ya da hiç gelmedi dediler bilginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 bime baktım hiçbirinde yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merkezi olmayan yerlerde bulunuyor sanırım. Ben alırken 6 tane vardı bimde

• Spreylemesi çok güzel tavsiye ederim.

• Pompa varmı bunda? Basınç a dair işaret göremedim üründe.

Airfryer için pompalı yağ spreyi öneririm. Pompa yoksa almayın pişman olursunuz dağıtamaz o yağı

• piyasa fiyatı 130 tl civarı ama hiçbir bimde bulamadım

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Geniş alanda basınçlı olarak spreyliyor hocam.

• 140 tlye aldim bime gelmiş

• Bu sprey geçtiğimiz Cuma günü BİM'e aktüel ürün olarak geldi. Ben de aldım.

Piyasada yağı sprey gibi püskürten, haznesi cam olan bir ürün bulamıyoruz. Bulsak da fahiş fiyatlarla satılıyor. Örneğin Nanopax markasının yağ spreyi yağı iyi püskürtüyormuş fakat haznesi plastik. Fiyatı da şuanda 240 TL.

Bu kadar basit bir ürünün maliyeti ne kadar ki bu fiyatlara bu ürünleri satıyorlar anlam veremiyorum. Airfryer modasıyla birlikte bu spreyciler de iyi para koparıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

ben bundan kullanıyorum istediğiniz gibi aslında

Doğrudur hocam ama benim aslında vurguladığım husus basit bir spreyin saçma sapan fiyatlarla satılması. Sizin paylaştığınız linkteki ürün de tükenmiş ama fiyatı 200 TL gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Valla bende bulamamıştım, aslında dediğiniz gibi basit bir ürün. En son italyadan 40 euroya sipariş edicektim, şans eseri schaferin ürününü gördüm. Bu ürünüde bulmak kolay olmuyor. Talebi fazla, o yüzden pahallı sanırım

Bu ürünü tavsiye etmem. Dikkatsizlikle bir dengesiz basışınızda kapak kısmında takılı plastik pompa parçasını tutan çerçeve kırılıyor, pompa olmayınca da çalışmıyor zaten. Ayrıca içini tam doldurmamanız lazım, basınç yapması için sıkıştırılacak hava hacmi gerekiyor. Haliyle sıkarken basınç düştüğü için ilk başta oluşturduğu sis sonlara doğru ip gibi püskürtmeye dönüyor. Ben aynısını piyasada bulamayıp aliexpressten almıştım vergisiz zamanlarda.

Sprey şeklinde olanlardan da sis şeklinde dağıtma yapan bulmak zor. Ben en son şunu alıp huzura erdim:

https://www.pttavm.com/dolphfin-sprey-yagdanlik-sivi-yag-spreyi-yaglik-air-fryerda-yag-tasarruf-edin-zeytinyagi-icin-uygun-300-ml-p-533213203?

Bu kumtel gibi olanların sprey mekanizması önemli, aynı tip olup püskürtmüyor diye şikayet edilen de çok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu spreyler yakında 1 milyonculara düşer ilk satanlar köşe oldu, vurgunculuk resmen

• arayalım bakalım bulabilcekmiyiz

• Maliyeti 15tl satış fiyatı 200tl vurgunun dibi valla. Bizde mecburen aldık bi indirim yakalayıp. Cam olan güzelmiş fiyatı da iyiymiş ama bimde bulabilirsem yarın bakarım.

• İlk girdigim bimde 2 adet vardı bu sabah aldım umarım iyi çıkar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.