Şimdi Ara

GittiGidiyor, Ona Ayçiçek Yağı Teneke 5l. 115 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.gittigidiyor.com/supermarket/ona-aycicek-yagi-teneke-5-l_pdp_652140165

GittiGidiyor, Ona Ayçiçek Yağı Teneke 5l. 115 TL.

Çok kelepir sayılmasa da ücretsiz kargo ile eve gelmesi, bazılarımız için tercih sebebi olabilir. "Başka bir kampanya ile bileşir mi?" sorusunun cevabını konunun uzmanlarına bırakıyorum 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 17 Şubat 2022; 17:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Açık sarı Ona" hala var mıymış? Nostalji yaşattı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam 🙂

• Birazcık yürüyüp migrostan 111 TL ye Migros marka ayçiçek yağı alabilirsiniz.

Konu biraz açmış olmak için açılmış gibi geldi.

• yinemi ayçiçek konusu,bi ana konu açın kurtulalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ONA Ülkerin markasıdır kalitesiz yağlarla kıyaslamayın.Sonuçta her 5 lt su da aynı kalite de olmuyor .

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Bu yağın kaliteli olup olmadığını bilmiyorum ama Ülker in çikolata ve bisküvileri hariç neredeyse ürettiği her ürün market markalarından bile daha aşağı kalitededir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 17 Şubat 2022; 19:3:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maximum kampanyasi ile birlesir. 500 e 90 a puan gelir

• Pardayyan kullanıcısına yanıt

süt ve peyniri kötü mü yani çok aşağılayıcı oldu bu çikolata ve biskevitinin neresi kaliteli ülkerin

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Ülkerin süt ve peynir ürünleri yok biliyorum.Daha önce üretiyordu ancak Fransızlara sattı biliyorum.

• mertmete55555 M kullanıcısına yanıt

evet satmışlar google amcaya baktım doğru

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Boşver hocam, izah ederek kendini yorma. Bazı tipler pet şişede satılan 3. sınıf yağları alsınlar.

• Eriond kullanıcısına yanıt

Hayret "ÇÖP" kelimesini eklemeyi unutmuşsunuz, yadırgadım doğrusu. Bir bitmediniz gitti! Konuyu işine yarayabilecekler için yazdım zaten. Siz birazcık yürüyüp Migros'tan alın!

• Paylaşım için teşekkürler. Teneke ambalajda, Ülker'in ürünü, ücretsiz kargo falan makul bence. Başka kampanyalarla da birleşirse daha da güzel olur.

• Aynen öyle. Stoklar da hızla değişiyor sanki.

• Sadece daha uyguna markette var diye belirttim ve sıcak fırsatlara girmez demek istedim ama alınacağınız varmış, alınmışsınız.

Yadırgamayın diye "ÇÖP" kelimesini de ekleyeyim hatırlattığınız iyi olmuş.

@akifhoca

• Fiyat bir miktar artmış. Yakında eski fiyata gelir.

• İlk cümlem zaten "Çok kelepir sayılmasa da" diye başlıyor. "Birazcık yürüyüp migrostan 111 TL ye Migros marka ayçiçek yağı alabilirsiniz" ifadesiyle muhatabınızı iğneleyip istihfaf ettiğinizin farkında değilseniz klinik bir vaka olabilirsiniz.

Bir kere bu paylaşımı ben kendim için yapmadım, işine yarayacak başkaları çıkabilir diye yaptım. Sizin işinize yaramıyorsa köşedeki X işaretini kullanın.

"ÇÖP" kelimesiyle de profilinizdeki son boşluğu tamamlamışsınız, tebrikler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.