Şimdi Ara

KUN AGUERO MU ROONEY Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Sezon sonunda Agüero diyeceğimi biliyorum, şuan için Rooney

+1
  • Kusura bakmayın ama siz Rooney'i cidden küçümsüyorsunuz. Rooney'in karşılaştırılacağı futbolcular; Messi, Ronaldo, Ibrahimovic ve Gerrard gibileridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

ikiside değil ingiltere liğinin en iyisi şuan berbatov

Berbatov'u düğünümde bile oynatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Kusura bakmayın ama siz Rooney'i cidden küçümsüyorsunuz. Rooney'in karşılaştırılacağı futbolcular; Messi, Ronaldo, Ibrahimovic ve Gerrard gibileridir.

Messi,Ronaldo ve Gerrard'ı bir kenara koyuyorum.Ama İbrahimoviçle bile kıyaslamakta zorlanıyorum.Rooney'in çok kötü dönemleri oldu,hatta çok rezil dönemleri oldu ama İbrahimoviç her zaman bir istikrar tutturdu ve tek başına oyunun kaderini değişterebilecek en iyi forvet.
  • ben aguero diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Kusura bakmayın ama siz Rooney'i cidden küçümsüyorsunuz. Rooney'in karşılaştırılacağı futbolcular; Messi, Ronaldo, Ibrahimovic ve Gerrard gibileridir.

Messi,Ronaldo ve Gerrard'ı bir kenara koyuyorum.Ama İbrahimoviçle bile kıyaslamakta zorlanıyorum.Rooney'in çok kötü dönemleri oldu,hatta çok rezil dönemleri oldu ama İbrahimoviç her zaman bir istikrar tutturdu ve tek başına oyunun kaderini değişterebilecek en iyi forvet.

Rooney'in rezil zamanlarına misal verirsen güzel olur. Gerrard'ın 2 senedir randımanlı bir şekilde oynamadığını da hatırlatmakta yarar var.

• Ronaldonun Manu'daki son senesi ve geçen dönemki ilk yarı hatırlarsan Manu taraftarı ile birbirilerini boğazlıyacaklardı.Ayrıca neden sadece rezil anlara taktın anlamadım bir yığın şey yazmıştım
  • quote:

Ronaldonun Manu'daki son senesi ve geçen dönemki ilk yarı hatırlarsan Manu taraftarı ile birbirilerini boğazlıyacaklardı.Ayrıca neden sadece rezil anlara taktın anlamadım bir yığın şey yazmıştım

2008-2009'da Ferguson mart ayından sonra Ronaldo'nun gideceğini anlayınca Rooney'i sol kanada koydu Ronaldo'yu forvete koydu Rooney'in tekniğini geliştirmesi için. Geçen sene ilk yarı zaten bir kısım sakattı diğerinde ise ön libero oynadı. Manu taraftarı ile arasında olay geçmedi Rooney'in.

• quote:

quote:

Ronaldonun Manu'daki son senesi ve geçen dönemki ilk yarı hatırlarsan Manu taraftarı ile birbirilerini boğazlıyacaklardı.Ayrıca neden sadece rezil anlara taktın anlamadım bir yığın şey yazmıştım

2008-2009'da Ferguson mart ayından sonra Ronaldo'nun gideceğini anlayınca Rooney'i sol kanada koydu Ronaldo'yu forvete koydu Rooney'in tekniğini geliştirmesi için. Geçen sene ilk yarı zaten bir kısım sakattı diğerinde ise ön libero oynadı. Manu taraftarı ile arasında olay geçmedi Rooney'in.

Hadi yaa Rooney gitmek istiyorum diye ağlanmadı mı ardından taraftar protesto etmedi mi gitsin diye,hiç bişiden haberin yok kanka

• quote:

quote:

quote:

Hadi yaa Rooney gitmek istiyorum diye ağlanmadı mı ardından taraftar protesto etmedi mi gitsin diye,hiç bişiden haberin yok kanka

2009-2010 sezonunun başında Wayne Rooney'e Real Madrid'den 55 Milyon Euroluk resmi teklif geldi. Ama hem Rooney hem de Manchester United kabul etmedi. Yani birilerine ahkam keserken gerçekten bilip de kesin. Rooney kulübüne en bağlı oyuncu. Gitmek istese Real Madrid her transfer döneminde kapısında dikiliyor Rooney'in.

• Manchester United ile Wayne Rooney arasında yeni sözleşme için anlaşma sağlanamaması, 24 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği şeklinde yorumlanmıştı. United Menajeri Ferguson, Bursaspor maçı öncesi yaptığı basın toplandısında, söylentileri doğruladı. Ferguson, “Bunu duyduğum için büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşıyorum, ama Rooney ayrılmak istiyor” dedi.

Rooney'nin neden ayrılmak istediğini anlayamadıklarını vurgulayan Ferguson, "Kapımız ona her zaman açık" ifadesini de kullandı. Tecrübeli menajer, Rooney ile aralarında tartışma geçtiği yönündeki iddiaları da yalanladı.

Bursaspor maçı öncesinde Rooney'nin son durumuna ilişkin bilgiler de veren İskoç teknik adam, golcü oyuncunun bileğindeki sakatlık nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

2004 yılında, henüz 18 yaşındayken Everton'dan Manchester United'a transfer olan Rooney, bu sezon sık sık medyada özel hayatıyla yer almıştı. Sözleşmesi 2011-2012 sezonunda sona erecek olan Rooney'e teklif götürecekleri iddia edilen Real Madrid ve Chelsea ise bu haberleri yalanlamıştı

Kaynak:Ntv Spor

Sen nasıl Manu taraftarısın anlamadım ki geçen dönemki Manu-Rooney gerginliğini bilmeyen mi var

• Hulk.
  • quote:

Manchester United ile Wayne Rooney arasında yeni sözleşme için anlaşma sağlanamaması, 24 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği şeklinde yorumlanmıştı. United Menajeri Ferguson, Bursaspor maçı öncesi yaptığı basın toplandısında, söylentileri doğruladı. Ferguson, “Bunu duyduğum için büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşıyorum, ama Rooney ayrılmak istiyor” dedi.

Rooney'nin neden ayrılmak istediğini anlayamadıklarını vurgulayan Ferguson, "Kapımız ona her zaman açık" ifadesini de kullandı. Tecrübeli menajer, Rooney ile aralarında tartışma geçtiği yönündeki iddiaları da yalanladı.

Bursaspor maçı öncesinde Rooney'nin son durumuna ilişkin bilgiler de veren İskoç teknik adam, golcü oyuncunun bileğindeki sakatlık nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

2004 yılında, henüz 18 yaşındayken Everton'dan Manchester United'a transfer olan Rooney, bu sezon sık sık medyada özel hayatıyla yer almıştı. Sözleşmesi 2011-2012 sezonunda sona erecek olan Rooney'e teklif götürecekleri iddia edilen Real Madrid ve Chelsea ise bu haberleri yalanlamıştı

Sen nasıl Manu taraftarısın anlamadım ki geçen dönemki Manu-Rooney gerginliğini bilmeyen mi var

Ntvspor kaynaklı haberlerle gelme bana. Gayet iyi biliyorum olayları. Boğazlamak felan nedir? Türk medyasına inanarak ancak seviyenizi belli ediyorsunuz. Manchester Unitedliliğimi sorgulamak da sana düşmez.

• Rooney tabi bu kıyaslamayı yaparken ciddi misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned Stark.

Renk dayanışmasıyla ilgisi yok. Ama senin ciddi anlamda psikolojik sorunların var bence. Millete saldırmaktan başka, bir işe yaradığın yok. Ayrıca Berbatov'u Rooney'den üstün gören bir insanla futbol değil, hiç bir şey tartışmam. Ne güzel şey şu blok butonu.

Abimiz maşallah futbolu icat eden kişi. O yüzden olsa gerek herkesi aşağılıyor, bloklayacağını söylüyor. Ben de bloklu listesindeyim şuanda.

Bırakın, böyle giderse sadece kendi mesajlarını görecek. Cevap vermeyin şuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: Ned Stark.

Renk dayanışmasıyla ilgisi yok. Ama senin ciddi anlamda psikolojik sorunların var bence. Millete saldırmaktan başka, bir işe yaradığın yok. Ayrıca Berbatov'u Rooney'den üstün gören bir insanla futbol değil, hiç bir şey tartışmam. Ne güzel şey şu blok butonu.

Abimiz maşallah futbolu icat eden kişi. O yüzden olsa gerek herkesi aşağılıyor, bloklayacağını söylüyor. Ben de bloklu listesindeyim şuanda.

Bırakın, böyle giderse sadece kendi mesajlarını görecek. Cevap vermeyin şuna.

yav anlamadığım şey ben kimseye sataşmadan bence ikisi de değil berbatov dememe rağmen sataşacak yer arıyorlar. hadi şu stark denen kişi anladım daha önce banlatmıştımda diğerlerine ne oluyor onu anlamadım .
    berbatov devre arasında gs'ye gelse dünyanın en iyi forveti ,şuan 1. numaralı forvet filan diye ortalıkta gezinip dururlar . size ne kardeşim ben berbatov'un oyun stilini beğeniyorum kimsenin b yorumumla dalğa geçmeye hakkı yok , ha kendi görüşünüzü yazarsınız hakaret etmeden tartışırız ama bu yaptıklarına küfürle karşılık versem bile az gelir bunlara

• messi vs ronaldo

stoch vs dia

gibi karşılaştırmalara alıştık biz agüero vs rooney nerde çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

ikiside değil ingiltere liğinin en iyisi şuan berbatov

Berbatov'u düğünümde bile oynatmam.

niye la süper halay başı olur tam çingene tipi var

• quote:

quote:

quote:

Manchester United ile Wayne Rooney arasında yeni sözleşme için anlaşma sağlanamaması, 24 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği şeklinde yorumlanmıştı. United Menajeri Ferguson, Bursaspor maçı öncesi yaptığı basın toplandısında, söylentileri doğruladı. Ferguson, “Bunu duyduğum için büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşıyorum, ama Rooney ayrılmak istiyor” dedi.

Ntvspor kaynaklı haberlerle gelme bana. Gayet iyi biliyorum olayları. Boğazlamak felan nedir? Türk medyasına inanarak ancak seviyenizi belli ediyorsunuz. Manchester Unitedliliğimi sorgulamak da sana düşmez.

Bir bok bilmediğini bu cevabınla belli ettin.Bu haber masa başı bir haber değil Ferguson'un kendi ağzından söylenenlerdir,istersen yabancı kaynaklardan da araştır.

Bu takımı 2007-2008'den beri net şekilde takip ediyorum. Ferguson böyle bir demeç felan vermedi. Manchester United'i sevmeyebilirsin ama bilmeden konuşmak boş birşey. Ntvspor'a veya onun gibi kaynaklara bakarsak geçen sene Ferguson ve Oliver Gill sert bir tartışma içine girmiş. Sizin gibileri güzel kekliyorlar. Siz de keklenmeye alışmışsınız zaten. Okuyun öğrenin, okumaktan zarar gelmez. Bu derece cahil bir adama ders veremem. Blok.

• tabiki rooney. agüero da harika oyuncu ama henüz birşey kanıtladığı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.