Rooney çok komple bir futbolcudur . Bir futbolcuda gerekli olan bütün özellikler vardır Forvet gibi görünse de forvet den çok daha fazlasıdır orta sahaya gelip top alır oyun kurar Güçlü fiziğiyle topu çok iyi saklar servis eder Oyun zekası çok üst düzeydir her türlü boş adamı görür ve top atar Bitiriciliği çok iyidir , pozisyon harcamaz yakaladımı atar Gerekirse hızını kullanarak kanatlara sarkarak da oynayabilir Topa iyi vurduğu için frikik atar
ha agüero kötü oyuncu mu , tabiki değil o da göründüğünden çok daha kuvvetli bir oyuncu bileklerine çok hakim , patlayıcı özelliği olan yeteneği tartışılmaz biri
ama ben rooney ondan çok daha üstündür bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqur.
Rooney çok komple bir futbolcudur . Bir futbolcuda gerekli olan bütün özellikler vardır Forvet gibi görünse de forvet den çok daha fazlasıdır orta sahaya gelip top alır oyun kurar Güçlü fiziğiyle topu çok iyi saklar servis eder Oyun zekası çok üst düzeydir her türlü boş adamı görür ve top atar Bitiriciliği çok iyidir , pozisyon harcamaz yakaladımı atar Gerekirse hızını kullanarak kanatlara sarkarak da oynayabilir Topa iyi vurduğu için frikik atar
ha agüero kötü oyuncu mu , tabiki değil o da göründüğünden çok daha kuvvetli bir oyuncu bileklerine çok hakim , patlayıcı özelliği olan yeteneği tartışılmaz biri
ama ben rooney ondan çok daha üstündür bana göre
Olay budur.
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
ikiside değil ingiltere liğinin en iyisi şuan berbatov
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
quote:
/>
yanlış anlama gif komik geldi.internette gezerken gördüm... berbatov'da ciddimisin ne özellikleri iyi aguerrodan ya da rooneyden?
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
yanlış anlama gif komik geldi.internette gezerken gördüm... berbatov'da ciddimisin ne özellikleri iyi aguerrodan ya da rooneyden?
özellik olarak veya yetenek olarak değil tabi kide . yetenek olarak tabi ki rooney hepsinden iyi ancak oyun sitilini seviyorum berbatov'un . ben iri forvet oyuncularını severim ibra,toni ,nistelrooy,hooijdonk vs. vs. takımıma rooney mi berbatov mu gelsin deseler berbatovu tercih ederim bu benim tercihim sonuçta
Tartışmaya kapalı bi konu bence bu, elbetteki Rooney, kıyas yapmak bile saçmalık :S
Rooney aygır gibi olmasına rağmen oldukça hızlı oyuncu. Oldukça güçlü,dayanıklı. Tek forvet olarak oynar,kanatlarda oynar,forvet arkası oynar. Çoğunda sırıtmaz. Çok çalışkan ve hırslı oyuncu. Bazı maçlarda kazanma hırsını açık şekilde belli ediyor. Bunların yanı sıra M.United takımının saha içinde ki liderlerinden birisi. Sorumluluk almayı bilen bir oyuncu.
Agüero yu da beğeniyorum. Ama Rooney benim için daha ön planda. Messi ve Ronaldo dan sonra Dünya daki en iyi hücum oyuncusu olarak görüyorum şuanda.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
quote:
Berbatov'u düğünümde bile oynatmam.
sade nikah mı yapacaksın panpa
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Rooney aygır gibi olmasına rağmen oldukça hızlı oyuncu. Oldukça güçlü,dayanıklı. Tek forvet olarak oynar,kanatlarda oynar,forvet arkası oynar. Çoğunda sırıtmaz. Çok çalışkan ve hırslı oyuncu. Bazı maçlarda kazanma hırsını açık şekilde belli ediyor. Bunların yanı sıra M.United takımının saha içinde ki liderlerinden birisi. Sorumluluk almayı bilen bir oyuncu.
Agüero yu da beğeniyorum. Ama Rooney benim için daha ön planda. Messi ve Ronaldo dan sonra Dünya daki en iyi hücum oyuncusu olarak görüyorum şuanda.
+1
Rooney der geçerim.
Agüero
Rooney daha iyi ama Agüero'yu daha çok seviyorum ve stilini daha çok beğeniyorum.
Agüero'nun artıları,
Daha teknik olması, Bire birde daha etkili olması
Geri kalan her şey için,
Wayne Rooney.
Agüero çok yetenekli ve mükemmel bir oyuncudur kesinlikle. Çok da severim. Ama Rooney diyoruz. Bu adam yaşıyla alakalı rekorları boşuna kırmadı İngiltere Futbolu'nda.
Üzülerek söylüyorum ki Rooney daha iyi.Ama Rooney Agüero'dan 2 yaş büyük tabi.Bana kalırsa Kun 25'e gelene kadar uçar gider tutamayız.Harika bir oyuncu ama biraz daha gelişirse artık mega-forvet olacak.
Rooney'nin Manu ile gerildiği, ayrılmak istediği zamanlar oldu. Hatta kurallara göre gitmek isterse yazın cüzi bir fiyata istediği yere gidebilecekti. City de talip olmuştu, Rooney hatta United taraftarlarından bir sürü ölüm tehdidi aldı oraya gidersen şöyle yaparız böyle yaparız içerikli. Ondan bir süre sonra Rooney ile United yeni sözleşme imzaladı, Rooney'nin maaşında ciddi iyileştirme yapıldı ve Rooney takımda kaldı. Rooney'nin o ayrılırım ayaklarını da daha iyi bir kontrat için blöf amaçlı yaptığını düşünüyorum ben. Ferguson da o dönem o demeci verdi, Rooney'nin ayrılmak istediğini söyledi. Alın size yabancı kaynaklar, BBC'den, Guardian'dan. O dönem bu olay bomba etkisi yaratmıştı hatta.
Rooney'yi Aguero ile kıyaslamak mümkün değil şu aşamada. Rooney yıllardır neredeyse aynı üst düzey performansı üst düzey maçlarda gösteriyor, Aguero çok yetenekli ama büyük bir takımdaki istikrarını görmek lazım.
su an Rooney daha iyi . Orta saha ve Forvet'de oynayabiliyor.. ama Aguero daha yetenekli