arkadasımla uzunca bir tartışmaya girdik ama bir sonuca varamadık.sizce hangisi daha iyi bir futbolcu.
bence kun aguero muhteşem bir oyuncu.futbolculuğunu çok çok seviyorum.resmen hayranlıkla izliyorum.harika bir bitirici.teknik kapasitesi çok üst seviyede.topu köşelere çok iyi bırakıyor. rooney ise her yerde oynayabiliyor .çok güçlü bir fiziği var.rooneyde iyi bir bitirici.kurt gibi bir oyuncu.
messi ve ronaldodan sonra bence dünyanın en iyi hücüm oyuncusu aguerodur.çok fantastik golleri var.manchester city de kendini buldu.sırf aguero için manchester city maçlarını izliyorum
ben kun diyorum sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Bu sezon bitsin, ondan sonra.
Tabiki Ronaldo.
sazan.avi.
City bana da zevk veriyor ama ben hepsini seviyorum. Hepsinin ayrı özellikleri var. Ama mesela ben Dzeko'nun bitiriciliği ve oyun içinde aklını kullanmasını seviyorum.
Agüero gerçekten muazzam bir forvet. Küçük gibi görünse de hem fizikli hem hızlı hem de bitirici. Ama şunu çok açık söyleyeyim Rooney bambaşka birisi. Oyun içinde hem forvet, hem oyun kurucu hem kanat oynayabilen bir isim. Rooney daha komple daha lider bir oyuncu. Rooney'i gerçekten izleyen birisi şu an ne dediğimi çok iyi anlar. O yüzden kesinlikle Rooney diyorum. Ha bu demek değildir ki Agüero kötü. Karşılaştırıldığı adam yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Agüero gerçekten muazzam bir forvet. Küçük gibi görünse de hem fizikli hem hızlı hem de bitirici. Ama şunu çok açık söyleyeyim Rooney bambaşka birisi. Oyun içinde hem forvet, hem oyun kurucu hem kanat oynayabilen bir isim. Rooney daha komple daha lider bir oyuncu. Rooney'i gerçekten izleyen birisi şu an ne dediğimi çok iyi anlar. O yüzden kesinlikle Rooney diyorum. Ha bu demek değildir ki Agüero kötü. Karşılaştırıldığı adam yanlış.
Dayanıklılığı ve gücü nedeniyle Rooney i önde görüyorum.
Bitiricilik ve dayanıklılık olarak her zaman Rooney bir adım öndedir, ancak Agüero'nun oyun stilini çok beğeniyorum..
Soru çok zor
ikiside değil ingiltere liğinin en iyisi şuan berbatov
Rooney şimdilik 1 adım önde
Tek forvet hakkim olsa Aguero tercih ederdim ;-)
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
ikiside değil ingiltere liğinin en iyisi şuan berbatov
ikisininde oyun tarzı çok farklı tek forvet oynuyorsan aguero dur eğer çift forvet oynayacaksan rooney ronney çok geri koşan defansa orta sahaya yardım eden bir oyuncu o yüzden bazen olması gereken yerlerde olmuyor biraz forlana benziyor oyun tarzı rooney in
quote:
Aynen.
Hocam yorumların çok yerinde ve objektif.Tebrik ediyorum seni gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.
quote:
Aynen.
Hocam yorumların çok yerinde ve objektif.Tebrik ediyorum seni gerçekten.
Estafurullah, teşekkürler.
Agüero'ya taparım cidden çok iyi bi oyuncu ama şuan Rooney kesinlikle daha iyi.
Arkadas delimisiniz siz yahu ?
Rooney su anda Messi'den sonra en yetenekli futbolcudur.Bakin yetenekli diyorum , bu adam kadar komple bi futbolcu bi tek Gerrard vardir.Rooney gecen sene Epl sampiyonu olmus , Cl'de final oynamis Manchester'in dinamosu,golcusu,maestrosu ayni zamanda kanat oyuncusudur.United'in yasayan efsanesidir.
Aguero'da iyi ama su anda Rooney 4-5 gomlek ustun.Aksini iddia edenin futbol bilgisinden suphe ederim
Sezon sonunda Agüero diyeceğimi biliyorum, şuan için Rooney
Bana göre Rooney Messi'den sonra Dünyanın en iyi oyuncusudur...Adamda herşey var bi tek saç yok anasını satimm