Şimdi Ara

kunduz -inekle gibi uygulamalarda egitmen olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulamaya kaydolduktan ne kadar süre sonra üyeliginiz onaylandı ? aylık ne kadar kazanıyorsunuz vs. instagramda 1 postta aktif olunursa 1.5 _ 2k kazanılabildigini okumustum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kunduz ve İnekLe Uygulamalarında Eğitmenlik: Bilmen Gerekenler

Kunduz ve İnekLe gibi ödev yardımcı uygulamalarında eğitmen olmak, öğrencilere akademik destek sağlarken gelir elde etmek için harika bir fırsattır. İşte bu uygulamalarda eğitmenlik hakkında bilmen gerekenler:

Eğitmenlik Ücretleri:

• Kunduz eğitmen ücreti: Soru başı ücretler genellikle 5 TL ile 15 TL arasında değişmektedir.
    • İnekLe soru çözüm ücreti: Soru başına ücretler 10 TL ile 25 TL arasında değişebilmektedir.

Eğitmenlik Şartları:

Her iki uygulamada da eğitmen olmak için yüksekokul veya üniversite öğrencisi olmalı ve ilgili konularda uzmanlaşmış olmalısın.

Başvuru Süreci:

Kunduz ve İnekLe'ye eğitmen olarak başvurmak için resmi web sitelerindeki başvuru formlarını doldurman gerekir. Uygunluğun değerlendirildikten sonra mülakata davet edilebilirsin.

Karşılaştırma:

• Kunduz mu İnekLe mi: Her iki uygulama da öğrencilere akademik destek sağlasa da İnekLe genellikle daha yüksek soru çözüm ücretleri sunar.
    • Kunduz soru başı kaç TL: 5 TL ile 15 TL arasında değişir.
    • İnekLe eğitmen ücreti: 10 TL ile 25 TL arasında değişebilir.

Önemli Not:

• Eğitmenlik ücretleri uygulamaya ve uzmanlık alanına göre değişiklik gösterebilir.
    • Güncel ücret bilgileri için uygulamaların web sitelerini ziyaret etmen önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam beni alırlar mı acaba ya, matematiğim iyi aslında, denemelerde hep 30+'ydı sınavda biraz düşük geldi, onun dışında edebiyat tarih türkçem çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kunduzda eğitmenim inekleye başvurdum ama o daha net bir şey söylemedi kunduzda şuan tatil diye soru çok az geliyordu bide hemen soruyu alıyorlar sürekli beklemen lazım günde 1-2 soru anca çözdüm şuan çok soru başı genelde 40 kuruş geliyor ama uğraştırıyor 10-15 dk civarı gidiyor zaman sürekli soru gelmiyor o sorun diğer uygulamalarda daha çok kazanç var ama galiba alım zor

Sizde kunduzla sınava hazırlanmak isterseniz su kodla kayıt olabilirsiniz:HAMKAR166T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahtsizadam76 -- 29 Ağustos 2021; 23:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 8 saat falan uğraşman lazım 1k kazanmak için, hiç değmiyor

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt

hocam bikac yere baktım üniversiteni vs soruyorlar bir de bazıları sınav sonucunu . denemelerde 30> yapıyorsanız ülkedeki cogu mat hocasından iyisiniz dmektir  

• handoverhand H kullanıcısına yanıt
    Hocam üniyi tek soranlar hangileri bana pm atar mısınız

• ineklede uygulama aradan ücret almıyormus direkt egitmene veriliyormus tüm para yani kunduzdan daha iyi ücretleri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sehirdisi doldurdum hep tercih listesini bıkac burs bulana kadar aileme yük olmamak icin bu tarz islere bakıyorum :(

yav hadi ordan piyasadaki denemelerde 30+ yapmak hiçbir şey göstermiyor sınavda 35+ yapamayan matematiğim iyi demesin bir zahmet herkes de matematiğinin iyi olduğunu sanıyor şu hale bak

• Kunduzda eğitmenim, başvurum 2 gün içerisinde onaylanmıştı. EA'da hamda 1100 yapmıştım. 38 AYT Matematik netim vardı. Gün içinde aktif soru çözerseniz harçlığınız çıkıyor.

Bu sene sınava hazırlanacaklar benim davet kodum ile Kunduzu kullanmaya başlayabilirler : ENEBUD946T

• sence bu sınavda ülkedeki kac kisi 35 net yaptı 

• sınavdan sonra o sıcaklığı kaybetmemek lazım mis gibi para kaldırırız

• Kunduzun eğitmen appinde sürekli hata alıyorum buna yeterli izniniz yok diye.Bunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk ben kunduzda bir aydır kayıtlıyım 3 saatte direk başvurumu onayladılar.bir haftadır soru cozuyom ama cogu zaman soru gelmiyo fizikte 25 tane soru cozdum 11 tl kazandım. Ağır gerizekalılar var anlatmayla uğraşman lazım değmiyo emeğine

• unılıgenc U kullanıcısına yanıt

hocam sayısalcıyım ben bilimum fizik mat kimya biyo sorusunu cözebilirim ve hızlı da cözüyorum sizce ne kadar kazanabilirim aylık

8k

• başmuhalefet B kullanıcısına yanıt
    Nasıl hiçbi şeyi göstermiyor aw matematik dediğin 30 soru zaten geometrim iyi değil matematiğim iyi sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemiyorumaltanb -- 29 Ağustos 2021; 22:48:23 >

Her soru için 20 dakika çözme süreniz var. İyi bir çözümün 8-10 dakikanızı aldığını varsayarsak, saatte ortalama 6-8 soru yapar. Her soru başı 50 kuruş ücret kazanılıyor. Siz hesaplayabilirsiniz.

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    matematik 30 soru diyerek kelime oyunu yapma burda sanki sınavda 30 mat sorusunun hepsini çözmüş gibi. iyiden kastın ne bilmiyorum ama 35+ yapamadıysan en fazla ortalama olursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.