Şimdi Ara

KUNT´a Noldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben Knight Empire zamaninda adam bir efsanyedi , GM´den de öteydi artik o nokta , su an noldu , adama hayrandik resmen ?

• önce kero oldu sonra bann oldu öle biliom
  • Önce kero oldu arkadaşın dedii gibi sonra yalan oldu

Kunt==> Kero==> Yalan
  • ban nedeni saçma
  • Evlendi işte çoluk çocuğa karıştı.Ne yapsın oda hayat kavgası ekmeğinin peşinde işte
  • Duyduğum kadar clanın isiloon ultima felankör felan düşen itemler bunun kasada duruyormuş

çok(sayı bakımından) değerli item olduğu için ban yemiş hatta clan kurmuşlardı unbankero diye koluk yanmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Duyduğum kadar clanın isiloon ultima felankör felan düşen itemler bunun kasada duruyormuş

çok(sayı bakımından) değerli item olduğu için ban yemiş hatta clan kurmuşlardı unbankero diye koluk yanmıştı

şaka gibi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGA BE (inanmadilar bana)
    8 yıl önce açıldı
    Kenan kara'ya noldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kero k2nin sahibinin çocuğunun adamını kesmiş onlarda banlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Duyduğum kadar clanın isiloon ultima felankör felan düşen itemler bunun kasada duruyormuş

arkadas dogru dıyo bankasında yok fazla unıq oldugu ıcın ban yedı kero weawiaer (yanlıs yazmıs olabılırım) ın baskanıydı ban yemesıyle herkes clandan cıkıp unblockkero clanı kurdular kero banlı oldugu ıcın clanı bozulmadı ve bırkac ay ılk 20 clanın ıcındeydı [tek basına + np kasmadan :D ]
  • cok salam ünü vardı. kendi clandaki cogu kişiye item saladı bir yönden adamı cekemdıler.
    makemeye cıkmış dıyorlar. onu sayesıde cogu carlar item gordu.

HeaveN clanın bannlandıgı an

KUNT´a  Noldu ?

GM LER BİLE CEKEMEDI KUNT
  • Nolmuş?
  • Oyunun çok efsanesi vardı hepsi öldü hiçbiri eskisi gibi durmuyor.Kero banlanınca 2 clan kuruldu.

UNBLOCKkero ve UNBANkero diye sonra banı açıldı bidaha banlandı.

Bu arada 0di nin banlandığı resim çok garip HeAven hala durmuyor mu duruyor. YouTube a Knight OnLine yazın ilk üçte 0di nin videosu gelir.
  • kero banlandıı ama sora açıldı banıı şuan farklı bir nickle oynuor fakat beramusta ardream carlarıı artık kunttan daa ii itemlere sahip olmaya başladılar
  • ozamanlar kunt efsaneydi ve +8 SHARD ve +8 shell seti vardı dd takmazdı iron seti bulunurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

ozamanlar kunt efsaneydi ve +8 SHARD ve +8 shell seti vardı dd takmazdı iron seti bulunurdu.

bir hort daha
  • Size yemin ederim ki kunt abim abim 2010 dan sonra pek oynamamaya basladi Olympia da krallik yapti ben o zamanlar kucuktum

• mal
  • Sapphira adli gm ile sevgiliymis diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Sapphira adli gm ile sevgiliymis diyorlar
    Kerem İstanbul'da yaşıyor, çok bilindik bir şirkette yönetici, tabii ki evli ve çoluk çocuğa karıştı. Yorum da baya güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Hagen -- 16 Şubat 2019; 1:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T. Hagen

Kerem İstanbul'da yaşıyor, çok bilindik bir şirkette yönetici, tabii ki evli ve çoluk çocuğa karıştı. Yorum da baya güzelmiş.

Alıntıları Göster
    Ben 10 sene oncesinden bahsetmistim :)

Oyun oynamiyor mu artik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.