Şimdi Ara

Kupa Amerika neden gazoz kupasıdır anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupa amerika Avrupa şampiyonasının yanından bile geçemez.Bazı arkadaşlar DÜNYA KUPASINDA SON 16 TA 8 AMERİKA TAKIMI VAR FALARN TARZI BİRŞEYLER DEMİŞ.

Dünya kupasının rekabeti farklıdır GÜNEY AMERİKALIlar ekstra motive ile oynarlar avrupalıları yeneceğim diye bir nevi kendilerini gösterme çabasıdır şımarık zengin avrupalılara.Avrupa zengindir küreseldir futbolun beşiğidir dünyanın en iyi topçuları orda yer alır en lüks stadlar antreman sahaları en iyi yayıncılık en teknolojik şeyler ordadır.Güney amerikada bunları bulamazsınız fakirdir oranın halkı stadlar eski püskü konaklama yerleri sıkıntılıdır.

Avrupada çok büyük ülkeler arası rekabet vardır çünkü ordaki ülkelerin hepsi tarihten beri zengidir elittir lükstür birbirleri ile her konuda kıyasıya mücadele edrler ve en önemlisi ellerindeki herşeyi pazarlamayı bilirler güney amerikalı kardeşlerimde bunlar yok.

Bu yüzdendirkide güney amerika turnuvasını bir çok takım ciddiye bile almaz öylesine gelirler adı turnva olduğu içindir.Bilmem kaç maç 7-0 5-0 bitti böyle turnuva mı olur avrupada var mı öyle maç yok.Neden sistem var ciddiyet var amaç var.

Şimdi bazı arkadaşlar benim güney amerikanın futbol gücünün farkında olmadımı sananlar var.Ben koyu bir Meksika taraftarıyım Şiliye sempatim yüksektir sanılanın aksine Arjanitin çok severim Messili Arjantinin dünya kupasını almasını isteyen biriyim hatta siz hepiniz burda Messinin dünya kupası var Ronaldonun yok konu kilit diyeceğiniz blidiğim halde.Çünkü ben Messi düşmanı değilim ben Arjantinli Şilili Meksikalı biriyim(2010DAN beri Brezilyadan nefrete ediyorum o ayrı onu karıştırmayalım)

Ben olayın farkındayım lakin amaçsız bir kupa ciddiyetsiz bir kupada bu iyi takımlar varlarını yoklarını ortaya koyup savaşmıyor bunu da izleyenler görür işte bu yüzden bu kupa gazoz kupasıdır.Ama Bakın Macaristana İzlandaya Arnavutluğa nasıl savaşıyorlar.Arnavutluğun yerine Venezuela Fransanın grubunda olsa maç 4-0 falan biterdi.

Kupa amerika bir gösterge değildir o yüzden.Hele bu seneki turnuva geçen senekinin 10 da 1 ibile değil Geçen sene Şili falan acayip savaşmış zorlu maçlar yapmışlardı ama bu esne oyok

• Messi kupayi kazanacak ya kupanin itibarını düşürmeye çalışın hemen

Okumadim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 23 Haziran 2016; 1:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü Ronaldo yok :)
  • 1) Dünya Kupası
    2) Şampiyonlar Ligi

Gerisi hikaye.
  • copa americada mücadele etse türkiye gruptan çıkamaz.

haitili futbolcular bile şerefiyle mücadele ediyor.

asyada oynasın bizimkiler ordan gideriz belki dünya kupasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen ezik birisin arkadaş , benim attığım yoruma cevap verememişsin gelmişsin bu konuyu açmışsın .

Copa americayı bir çok takım ciddiye almazmış ,hele 100 . yılını kutlarken . Yav yürü Allah aşkına, bahaneye gel

Hala gazoz kupası diyor ya . Messi ve Higuain şu anda o kadar formda ki , euro 2016 koy gelen geçene 4-5 takmazlarsa adam değilim . (İtalya hariç)

2016 Copa america Messinin ellerinde yükselecek ,6. ballon dor Messi alacak , 2018 de Arjantin bu formuyla avrupayı dağıtıp dünya kupasını da alacak . Sen de kıskançlıktan kuduracaksın burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 23 Haziran 2016; 2:11:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka o kadrodan messiyi çıkar gene finale yazarsın

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    haklısın ukala messici futbol budur abi 7-0 bitecek meksika gbi takım şiliden 7 yiycek abd 4-0 yenilcek öteki ötekini 7 atacak futbol budur gerisi yalan

ispanya italyayı eleiğinde bu konuyu bir daha konuşalım tamam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Haziran 2016; 2:58:21 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    o bizim rezililğimiz venezuela falan bizi yer bitirir ama geyipde romanyayı falan yenemezler yada irlandayı falan
  • Amerika'yı bilmem de, şu Afrika kupası tam gereksiz.

• Okumayın ronaldo fani

• Oncelikle seyir zevki daha yuksek.
    Izleyici kitlesi Avrupa Sampiyonasi'nin 2 kati.
    Stadlarin seyirci ortalamasi 70 binlerde.
    Futbol takimlarinin ortalama gucu daha yuksek.
    Sili, Kolombiya gibi takimlar Avrupa'da olsa yari finale yuruyerek gelir. Arjantin'e turnuva baslamadan kupayi verirler, o derece.

su kupaya gazoz kupasi diyen birisi ile futbol tartismam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 23 Haziran 2016; 19:33:57 >
  • grup maçlarında stadların boş olduğun görmediğine göre körsün
    İzleyici kitlesi iki katıymış nihahahahha çok güldüm
    Seyir zevki neye göre daha yüksek ben 7-0 biten maçtan zevk almam Gerçi hala pes13 yada pes16 oynayan bir ülke halkından bunu anlaması beklenemez çok skor görmek itiyorsan Nba izle kardeşim
    Ortalama gücü daha yüksekmiş kadroları bi saysana nihahaha ben sana avrupa ile amerika karmalırnı karşılaştırıyım bekle
    Venezuela gruptan çıkamaz avrupada

Güney amerika takımlarında defans yoktur sistem yoktur saedce hücüma yönelik oynalar o yüzden o venezuelan irlandayı falan bile yenemez

Avrupa şampiyonasının elenen ve turnuvaya gelemeyen yada çağrılmayanlarlarden bile amerika karması ile mücadele edecek takım kurarım

Asıl ben senle futbol konuşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Haziran 2016; 11:59:31 >
  • Venezuela Copa America konusuna katilmiyorum ama Venezuela nedir dunya kupasina katilsin bakalim gorelim ne kadar güçlü olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

grup maçlarında stadların boş olduğun görmediğine göre körsün
    İzleyici kitlesi iki katıymış nihahahahha çok güldüm
    Seyir zevki neye göre daha yüksek ben 7-0 biten maçtan zevk almam Gerçi hala pes13 yada pes16 oynayan bir ülke halkından bunu anlaması beklenemez çok skor görmek itiyorsan Nba izle kardeşim
    Ortalama gücü daha yüksekmiş kadroları bi saysana nihahaha ben sana avrupa ile amerika karmalırnı karşılaştırıyım bekle
    Venezuela gruptan çıkamaz avrupada

Güney amerika takımlarında defans yoktur sistem yoktur saedce hücüma yönelik oynalar o yüzden o venezuelan irlandayı falan bile yenemez

Avrupa şampiyonasının elenen ve turnuvaya gelemeyen yada çağrılmayanlarlarden bile amerika karması ile mücadele edecek takım kurarım

Asıl ben senle futbol konuşmam

1- Copa America'daki en küçük stadyumun kapasitesi 63 bin. Bazı maçlarda statların boş görünmesinin sebebi budur. Avrupa Şampiyonasındaki gibi 30 bin kişilik statlarda oynanmıyor bu maçlar.

2- Evet izleyici kitlesi neredeyse iki katıdır. Kuzey, Güney Amerika ve Pasifiklerin toplam nufusu 1 milyarın üzerinde ki Copa America'nın Uzak Doğu ve Çin'deki Rating'i Avrupa şampiyonasının kat kat üzerinde. Kimsenin Euro 2016'yı iplediği yok Avrupa dışında.

3- Evet, Takımlar ortalama olarak daha güçlüdür. Aksini iddia eden futbol cahilidir. Dünya kupasında son 16'ya kalan takımların 8'i Amerikadandır. Çeyrek finalde yine 4 Amerika takımı bulunmaktadır, Yarı finalde 2, Kaldı ki Avrupa'dan 53 takım eleme oynarken, Amerika'dan 43 takım eleme oynuyor. Bu da ortalama olarak daha iyi takımlar çıkıyor demek.

4- Aynen Güney Amerika takımlarında sistem yoktur defans yoktur, kimlerle futbol tartışıyoruz işte, cahildir ne yazsa yeridir

• Portekiz Copa America'da olsa yari finale cikamaz neyin kafasi bu

• son 3 dünya kupasında 6 finalistin 5 i avrupadan 2006 fRANSA İtalya 2010 Hollanda İspanya 2014 Almanya Arjantin son 3 dünya kupası sahibide avrupalılar

2010 da hollandaya elenen brezilya Almanyadad n4 yiyip sahadan silinen Arjantin herkes biliyorduku arjantinde orta saha yoktu ve almanlar o takımı darmaduman etmişti.

2014 Brezilya1-7Almanya yarı final tarihinin en farklı sonucu bir avrupa takımı bir güney amerika takımna yapıyor ibretlik değil mi?

İzleyici sayısı iki katıdr o zaman senin mantıkla en iyi derbi Boca juinors ile river plate arkadaşlar hepimiz o maçı izleyelim amerikallıar deli gibi izliyolar bizde bi abukluk var galiba

DAha fazla ratingi fazlaymış o yüzden geçen yıl yayın gelirlerini yok denecek kadar ucuza sattılar dimi.Abuk sabuk daha fazla rating alıyor demiş yazık ya iyicgarpu gurup konuşymaya bayşladın sen hakkaten trolsün.

takımlar kupayı ciddiye alsın diye tüm geliri takımlara başarı pirim olarak vermeyi karaylaştırdılar haklısın o kadar çok para kaldırıyorlarki turnuvadan

• Güney Amerika futbolu milli takımlar düzeyinde bana hep daha iyi gelmiştir. Küçümsemenin alemi yok koskoca organizasyonu. Güney Amerika'da, Avrupa takımlarının içinden geçebilecek tonla takım var. Hele EURO 2016'ya koy Arjantin'i, Şili'yi, Kolombiya'yı, gör cümbüşü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.