Şimdi Ara

Kupa Amerika neden gazoz kupasıdır anlatıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    okumadan gilyosunuz sonra böyle oluyo ben takımlar kötü demiyorum avrupalılar olmayınca ciddiye almıyolar turnuavayı diyorum 7-0 7-0 her maç maşallah defans mücadele falan hiç bişey yok yürüyerek gelen gol atıyo final haricinde ciddiyeti olan maç yok diyorum

ben Fanatikbir Meksikalıyım diyorum ünya kupasında Arjantini tutuyodum diyorum düzgün okuyun yazdıklarımı diyorum
  • kupa amerika daha zevk verdi futbolu bana euro2016 bir gram bile zevki yoktu
  • Onu bunu bilmem ama euro 2016'dan daha zevkli olduğu tartışmasız. Copa America'da her şey var, sertlik, teknik, estetik,uzaktan goller, tiki-taka, iyi kaleciler, tempo, kavga.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    ben defan sfutbolu severim banada 7-0 hoş gelmiyor yani bi taraf kova öbür taraf gol makinesi öyl maç mı olur

Bakın burda Türkiyeden bile acaba ileri gider olü bulurda maça ortak olur mu diye bekledik yani(Ben beklemedimde)
  • Benim icin 10 tane avrupa sampiyonasi 1 tane copa america etmez.

Turnuva deyince bana heyecan veren 1. Dunya kupasi 2. Copa Ameriaca 3. Libertodores 4. Afrikalilarin yaptigi turnuvalardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Messi kupayi kazanacak ya kupanin itibarını düşürmeye çalışın hemen

Okumadim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Asıl itibarını korumaya çalışıyolardı

• Copa America daha zevkliydi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahaha messi güzel ağladı. ronaldo hater ları burda mı messinin penaltıyı izlesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

hahahaha messi güzel ağladı. ronaldo hater ları burda mı messinin penaltıyı izlesinler.

Ronaldo da bi kaç gün sonra güzel ağlayacak bekle ve gör ağlamakla da kalmayacak sel olucak en azından finali gördü yine messi

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

hahahaha messi güzel ağladı. ronaldo hater ları burda mı messinin penaltıyı izlesinler.

Ronaldo da bi kaç gün sonra güzel ağlayacak bekle ve gör ağlamakla da kalmayacak sel olucak en azından finali gördü yine messi

Messi'nin yerine beni koy, o kadroda bende finalde olurum.

• quote:

Okumadim bu arada

• quote:

Okumadim bu arada

Kupa Amerika neden gazoz kupasıdır anlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 27 Haziran 2016; 9:43:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Ya sen ezik birisin arkadaş , benim attığım yoruma cevap verememişsin gelmişsin bu konuyu açmışsın .

Copa americayı bir çok takım ciddiye almazmış ,hele 100 . yılını kutlarken . Yav yürü Allah aşkına, bahaneye gel

Hala gazoz kupası diyor ya . Messi ve Higuain şu anda o kadar formda ki , euro 2016 koy gelen geçene 4-5 takmazlarsa adam değilim . (İtalya hariç)

2016 Copa america Messinin ellerinde yükselecek ,6. ballon dor Messi alacak , 2018 de Arjantin bu formuyla avrupayı dağıtıp dünya kupasını da alacak . Sen de kıskançlıktan kuduracaksın burada

İnş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.