Şimdi Ara

Kupa görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kupa görevini yapmaya çalışıyorum ama köy binası leveli 6 7 olmasına 3 saat var.. Kolay koy bulamıyorum galiba nasıl bulabiliriz varmı bir seçme şansımız ne yapabiliriz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen hocam oyuna başlayalı 1 hafta oldu 20 seviyeyi köy binası 5 seviye kupada 800 lerde hep üst seviye adamlar ganimet alamıyordum kupayı 600 düştüm 200 üm şuanda yinede ganimet yok galiba bırakacağım oyunu geçen güne kadar 2500 taş almayı düşünüyordum vazgeçtim saatlerimizi veriyoruz ganimet sıfır
  • Her kupada var bu sorun bende 2600 e çıkardım kupayı ganimet bol ama köyler güçlü pekka sız alamıyorsun 2000 e düşürdüm şimdi bu seferde ganimet yok

• Yani şuan dediklerinizden anladıgım zor koyler cıkması kupadan dolayı mı ?? Yoksa levelden felan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Yani şuan dediklerinizden anladıgım zor koyler cıkması kupadan dolayı mı ?? Yoksa levelden felan mı

Kupadan dolayı dostum levelim kupayla alakası yok

• Anlamışam tamamdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

aynen hocam oyuna başlayalı 1 hafta oldu 20 seviyeyi köy binası 5 seviye kupada 800 lerde hep üst seviye adamlar ganimet alamıyordum kupayı 600 düştüm 200 üm şuanda yinede ganimet yok galiba bırakacağım oyunu geçen güne kadar 2500 taş almayı düşünüyordum vazgeçtim saatlerimizi veriyoruz ganimet sıfır

Olurma ya 1400 - 1000 kupa arası ganimet kaynıyor heleki koy binan 7 seviyeden dusukse.

quote:

Orijinalden alıntı: Mevesk

Her kupada var bu sorun bende 2600 e çıkardım kupayı ganimet bol ama köyler güçlü pekka sız alamıyorsun 2000 e düşürdüm şimdi bu seferde ganimet yok

Kaç Pekka kullanıyorsun saldırıda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 10 Mart 2014; 10:39:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.lig oyuncu maaşları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende biraz önce bitirdim kupa görevini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

aynen hocam oyuna başlayalı 1 hafta oldu 20 seviyeyi köy binası 5 seviye kupada 800 lerde hep üst seviye adamlar ganimet alamıyordum kupayı 600 düştüm 200 üm şuanda yinede ganimet yok galiba bırakacağım oyunu geçen güne kadar 2500 taş almayı düşünüyordum vazgeçtim saatlerimizi veriyoruz ganimet sıfır

Olurma ya 1400 - 1000 kupa arası ganimet kaynıyor heleki koy binan 7 seviyeden dusukse.

quote:

Orijinalden alıntı: Mevesk

Her kupada var bu sorun bende 2600 e çıkardım kupayı ganimet bol ama köyler güçlü pekka sız alamıyorsun 2000 e düşürdüm şimdi bu seferde ganimet yok

Kaç Pekka kullanıyorsun saldırıda?

Kullanmıyorum.Ejder kullanıyordum(4 seviye) hava tuzakları altınla onarılınca onuda bıraktım .Şuan 2000 kupaya düştüm ordum şu şekilde;
    15 dev
    8 duvar kırıcı
    69 okçu
    30 barbar
    30 golbin

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.