Burada 2 senedir kupanın bizde kalmasını kesinlikle savunan bir insandım fakat Cas, Uefa, Türkiye hiçbirinde kanıtlayamadın lekesizliğini hukuksal olarak. Benim gözümde bunlar önemli değil. Ben Türk hukukunun temizliğine katiyyetle inanmıyorum. Fenerbahçe suçsuz ibaresi çıksa vereceğim tepki gene aynı olurdu gene inanmazdım. Şike var veya yok artık gerçekten bıktırdılar. Adamlar 2 sene istiyor biz bir savunma yapıyoruz adamlar cezayı 2+1'e çıkarıyor, trajedi. Madem ki kimse başbakanıma ses etmesin diyorsun, madem ki makamına çıkıp Fenerbahçe forması veriyorsun bundan sonra da gelip bize oyun oynuyorlar deme Aziz Yıldırım. 2 senedir bana göre verilmesi gereken bir destek verdi tüm Fenerbahçe taraftarı. Fakat umarım bundan sonraki süreçte mert bir şekilde bu kirli lekeyi alnımızdan silmek için kupayı iade edip güzel bir yapılanmaya gidecek kadar yürekli bir yönetim gelir. Trabzonsporlu arkadaşlarla da boşuna dalga geçmeyin. Ortada net bir realite var. TFF ceza verdi UEFA'ya gittin aklanacağım diye orada da ceza aldın CAS'a gittim aklanacağım diye oradan da ceza aldın. Bu süreci eline yüzüne bulaştırdın. Kimse hukuksal hakkını arayan insanlarla dalga geçmesin, hoş olmuyor.
Şikeyi yapan adam kupayı iade etmez ki.
CAS kararı sonrası UEFA, TFF, Fener, Trabzon, Bursa vs.. biraraya gelip ortak bir karar alarak bu işi bitirebilseler güzel olurdu. Yoksa, Trabzon dava açacak, sonra bursa falan.. buişin sonu gelmeyecek. Her birim biraz taviz vererek orta noktada buluşulacak ve bu iş sonsuza dek kapatılacak.
1. FB şampiyonluğu teslim eder, diğer birimler daha başka bir cezanın verilmeyeceği garantisini verir. 2. trabzon kupasını alır, 3. TFF ve UEFA işi bitirmiş olur. 4. Bursa'ya ne verilir?? Bilemiyorum.
Tabi bu dediklerimin o kadar kolay olmadığını ben de biliyorum.
Taraftar çıksın yürüyüş yapsın kupa için. Yoksa Aziz'in aklından bile geçmez. Şimdi de İsviçre mahkemesine gideceğim zart zurt diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Essayon
CAS kararı sonrası UEFA, TFF, Fener, Trabzon, Bursa vs.. biraraya gelip ortak bir karar alarak bu işi bitirebilseler güzel olurdu. Yoksa, Trabzon dava açacak, sonra bursa falan.. buişin sonu gelmeyecek. Her birim biraz taviz vererek orta noktada buluşulacak ve bu iş sonsuza dek kapatılacak.
1. FB şampiyonluğu teslim eder, diğer birimler daha başka bir cezanın verilmeyeceği garantisini verir. 2. trabzon kupasını alır, 3. TFF ve UEFA işi bitirmiş olur. 4. Bursa'ya ne verilir?? Bilemiyorum.
Tabi bu dediklerimin o kadar kolay olmadığını ben de biliyorum.
Bunun tek sebebi basiretsiz Aydınlar yönetimidir. 3 temmuzda olay oldu en geç ocakta tüm sportif kararı verecektin kardeşim. Ertelemeyecektin hiçbir şeyi. Bu ülkede süreç kaşar gibi uzatılıyor her konuda. Ergenekon davasında 5 sene boyunca bi adam şüpheli olarak içeride tutulur mu anasını satayım? Türk futbolunda kangrenli bir kol var ve artık kesilmeli. Ayrıca Aziz Yıldırım gider inşallah artık. Yeni gelecek yönetimin de tavrı önemli.
Hepsine katılıyorum. Bu demek değildir ki şike olduğuna inanıyorum. Benim için Fenerbahçe temizdir. Bana 20 yıl sonra sorduklarında bu şampiyonluk Fenerbahçe'nin hakkıdır diyeceğim. Senin de dediğin gibi Türkiye'deki yargının ne mal olduğunu biliyorum. Yöneticiler de biliyor. Korkup sinip pazarlık yaptılar. Pazarlığa başlandığı gün CAS davasının çekildiği gündür. Aziz Yıldırım içerden çıktığından beri düzgün hamle yapmıyor. İçerdeyken çok daha iyiydi çünkü kaybedecek bir şeyi yoktu. Ama pazarlıklar dönmeye başladığı an iş bitti. Her pazarlık yapan suçlu demek değildir, sıkı yönetilen bir Türkiye'de herkes iktidardan korkar. Ama iktidardan korkuyorsan da orda ben mücadele ediyorum demeyecektin. Yönetimi Fenerbahçe'ye leke sürdüler diye değil, sürülen lekeye karşı adam gibi mücadele edemediler diye başarısız buluyorum. Fenerbahçe benim için temizdir. Alex tüm golleri hakkıyla atmıştır. Niang da Gökhan da. Ama madem adam gibi kulübün hakkını savunamadılar, bu saatten sonra yapılacak şey kupayı vermektir. Tabii bizim vermemiz abes kaçar ama alırlarken ses çıkarmayacağız. Sesi zamanında PFDK Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu'na ceza verdiğinde çıkarmalıydık. Sustuk. Şimdi kupayı aldıklarında da susacağız. Ondan sonra da yapılması gereken daha önemli şey ikinci lige düşmek için müracaat etmek
Bu adam açık diyorum hala bizi kek yerine koyuyo. ula cas onaylamış cas isviçre mahkemesi nedir ? bu adam yüzüne Fenerbahçe düşmanı oldu millet
Bence hava atışı yapalım. trabzon başkanıyla aziz karşı karşıya gelsin demirören ortalarında kupayı havaya fırlatsın ilk alan kupanın sahibi olsun. Bu kupa konusu da kapansın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme