Şimdi Ara

İADE EDİLEN ÜRÜNLERE NE OLUYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; İnternetten alınan ürünlerimizi görmeden denemeden alındığı için 15 gün içeriside iade etme şansımız var. Açılan simkart takılan Telefonlar özel kişisel ürünler hariç..

Peki bu iade ettiğimiz ürünlerler nereye gidiyor ? Hiç düşündünüz mü ?

• İade edilen ürünler sıfır diye başkasına satılıyor maalesef bütün ürünlerde aynı işlemi yapıyorlar ben böyle söyleyince millet inanmıyor ama şöyle söyleyeyim sana bundan 1 sene önce şerefsiz vatan bilgisayar dan kart aldım sıfır dediler kart sürekli arıza verdi 2 ay servis ile ile uğraştım en sonunda kartın içine sıçtılar iade aldılar sonradan araştırdım kartın garantisi devam ediyor başkasına satılmış bunun başka açıklaması olamaz çünkü ayrıca bu itler fatura kesildiği an garanti başlar dediler ama firmanın kendi sitesinden kontrol ettim 6 aylık kartı bana kitlemişler bu yüzden artık hiçbir firma dan ve bu ülkeden bir elektronik ürün almam alırsam kıyafet vs şeyler alırım çünkü bu yüzden çok sıkıntı çektim firmaya ürünü bozuk diye ikna edemedim ama tabii bu çakallar 1400 e sattığı ürünü 2100 olunca geri aldılar yani bu çakallar ürünü bozuk diye geri almadılar başkasına satıp kar etmek için geri aldılar bana da bozuk diye para iadesi yaptılar ben paramı aldım belki ama yine de hakkımı helal etmiyorum bu şerefsizlere Allah belalarını versin beni mağdur ettiler kaç ay bu şerefsizlerin yüzünden sıfır diye topladığım sistemi kullanmadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozuk diye gönderdiğimiz ürünler bile tekrar satılıyor sonra alan kişi 1 günlük ürünü firmaya yolluyor firma çakal ya masraf yapmak istemiyor para iadesi yapalım diyor yada değişim tabi ürünün fiyatı yükselmiş olursa değişim unut yada elimizde yok diyor maksat burda fiyatı artan ürünü senden alıp başkasına satmak böyle sürekli kazanan firma oluyor artık çözdüm ben bunları o yüzden bişey aldınız zaman gidin elden test edip alın

• Unutmuşum yazayım küfür etmek istemiyorum ama bu Şero'lara ben kartın daha önceden garantisi başladığını bildirdim öyle bir şey olamaz dediler not aldılar sözde çok ilgililer ya düzeltmek için ama sonradan yine kontrol ettim aynı şekilde devam ediyor şimdi ben kime söveyim ulan yazmayım diyorum ama her aklıma geldiğinde şu firmaya sövmemek için kendimi zor tutuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faa235 -- 10 Ocak 2021; 3:28:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.