Şimdi Ara

Geçiş ücretleri iade edilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hala 5200 rpmin iade edilmesini bekliyorumda

• Geçiş 2600 RP deilmiydi nasıl 5200 RP bekliosun..
  • 2 kez gecmistir bende 5200 bekliyorum. ayrica rp ler kampanya bitiminde yani 10 temmuzda gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 temmuzmu 5200 rp geleceği kesinleşse sıkıntı yok da riot tr çok çakal yalnız
  • 2 Kere Geçmekten Kastınız Türkiye'den EU'ya Sonra EU'dan Türkiye'ye Geçmekse. Sadece Türkiye'ye Geçiş İçin Harcadığınız 2600RP'yi Geri Alacaksınız Haberiniz Olsun. Eğer 2 Hesapla Geçiş Yaptıysanız Tabi ki İki Hesabında RPleri Ayrı Ayrı İade Edilecektir. Kampanya Bitimi 20 Temmuz Bu Arada. Ve İade İşlemleri 20 Temmuza Kadar Bitmiş Olacak. Yani Tam Net Bir Tarih Yok Ama 20 Temmuz Öncesinde Hesabınıza Geçecek RP'leriniz.
  • 2 kere git gel yaptık :)
  • İlk açıklamalarında 48 saat içinde verilicek dedi . Sonra o açıklamayı editlediler 20 temmuz falan filan salladılar bişiler keşke 48 saat içinde dediğinde ss alaydım ah ah .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

İlk açıklamalarında 48 saat içinde verilicek dedi . Sonra o açıklamayı editlediler 20 temmuz falan filan salladılar bişiler keşke 48 saat içinde dediğinde ss alaydım ah ah .

rpyi alan weste geri geçmesin diye değiştirdiler bence
  • Weste geçiş beleş değil ki 2600 vermeleri lazım sana bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay ne bilgilendirebilir misiniz ?

edit: tüh ben daha önce west- tr - west - tr yapmıştım rpler geri gelecekti fakat 5 mayıstan sonra olması gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sheeper -- 24 Haziran 2014; 17:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

olay ne bilgilendirebilir misiniz ?

edit: tüh ben daha önce west- tr - west - tr yapmıştım rpler geri gelecekti fakat 5 mayıstan sonra olması gerekiyormuş

15 aralık dostum. 15 aralıktan sonrası için geçerli diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Ayrıca 5 Mayıs ve sonrasında RP harcayarak Türkiye’ye geçiş yapmış ve şu anda Türkiye Sunucusu'nda oynayan sihirdarların, harcadıkları RP tutarları da hesaplarına geri yüklenecek. Bu işlem için bilet göndermenize gerek olmayacak, RP tutarı hesabınıza kampanya başlangıcından itibaren 48 saat içinde otomatik olarak geçecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Ayrıca 5 Mayıs ve sonrasında RP harcayarak Türkiye’ye geçiş yapmış ve şu anda Türkiye Sunucusu'nda oynayan sihirdarların, harcadıkları RP tutarları da hesaplarına geri yüklenecek. Bu işlem için bilet göndermenize gerek olmayacak, RP tutarı hesabınıza kampanya başlangıcından itibaren 48 saat içinde otomatik olarak geçecektir.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games/announcements/turkiye-sunucusuna-gecisler-1-ay-boyunca-ucretsiz-0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.