Şimdi Ara

Kupa kasamayanlar dermanınız bende !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce kupam 1600 idi dayım Stones'in 1000 kupa civarında 300k altınlı köyler gördüğümde düşürdüm kupayı ve şimdi günlük 3m altın kasıyorum rahat rahat yapacağınız tek şey 900-1200 kupaları arasına geçmek bir köyden en az 150 gold alıyorum daha demin 10 dakikalık köy aramam sonucunda 400k altın çaldım ve çok rahat zorlanmadan, ganimeti olan adamlar hep 900-1200 kupalarına saklanmış sizde buyurun gelin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eturkmn

Arkadaşlar 1 hafta önce kupam 1600 idi dayım Stones'in 1000 kupa civarında 300k altınlı köyler gördüğümde düşürdüm kupayı ve şimdi günlük 3m altın kasıyorum rahat rahat yapacağınız tek şey 900-1200 kupaları arasına geçmek bir köyden en az 150 gold alıyorum daha demin 10 dakikalık köy aramam sonucunda 400k altın çaldım ve çok rahat zorlanmadan, ganimeti olan adamlar hep 900-1200 kupalarına saklanmış sizde buyurun gelin :)

Bilmeyen kalmadı sanıyordum bu olayı, son öğrenen sen oldun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krıtoz

quote:

Orijinalden alıntı: eturkmn

Arkadaşlar 1 hafta önce kupam 1600 idi dayım Stones'in 1000 kupa civarında 300k altınlı köyler gördüğümde düşürdüm kupayı ve şimdi günlük 3m altın kasıyorum rahat rahat yapacağınız tek şey 900-1200 kupaları arasına geçmek bir köyden en az 150 gold alıyorum daha demin 10 dakikalık köy aramam sonucunda 400k altın çaldım ve çok rahat zorlanmadan, ganimeti olan adamlar hep 900-1200 kupalarına saklanmış sizde buyurun gelin :)

Bilmeyen kalmadı sanıyordum bu olayı, son öğrenen sen oldun sanırım

yok hocam forumda çoğu kişi yakınıyordu bu durumdan yazayım dedim :)

• Seviyen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Seviyen?

Bu :) 2 aylık
     Kupa kasamayanlar dermanınız bende !
  • O koy bınasıyla o kupalarda bulursun hocam ama 8 e gecınce 1300 asagısı kurtarmıyor maalesf ;)
  • O seviyede o kupada bulursun tabi. Bizim seviye olmuş 101 1900 kupa altı kurtarmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız hocam geceniz ganimetli olsun :))
  • Köy binam 9. seviye 1300 ler bana göre değil. 9. seviye köy binası için ideal kupa 1500-1600 civarları.
  • marta kadar takılırız 900-1200 arası ;)

• 87erhan87 8 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ister istemez kupa yükseldi 1250 oldu benim :3
  • Ben pasiflere saldırıyorum.Kupayıda 1300-1350 dolaylarında tutuyorum.Hatta arttıracam dahada.TH7 yim. Köyü yüksek olup ganimetleri madende olanlara dalıyorum.İllaki denk geliyor 200-250k altın-iksir alınabiliyor.Hemde daha seri şekilde saldırıyorum.Ordunun dolmasını beklemeden saldırıya geçiyorum.Dev-okçu-goblin tamamdır. Bana saldıranlara bakıyorum adam sihirbaz çıkarmış.2-3 tane şifacı var ordusunda Beklenir mi o kadar süre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 23 Ocak 2014; 10:59:23 >
  • Donanım haber klanına benide alsanıza 1251 kupam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purposeless1

Donanım haber klanına benide alsanıza 1251 kupam var.

herkes alınmıyor dostum ve bu oyunda önemli olan kupa değildir ;)
  • Köy dizaynın hoşuma gitti ama bu taktiği yeni öğrenmek için mağaradan yeni çıkmış olmak lazım vesselam.
  • önceden biliyordum :) Ama forumda 1-2 kişi ganimet kasamıyorum diye yakınınca bende yazayım dedim :)
  • bende dev duvar kırıcı okçu goblin saldırıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.