Şimdi Ara

KUPAYI GERİ VERMELİYİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben asil su adamlari bekliyorum konuya; ilk mahkeme karari ciktiginda " hepiniz salaksiniz bu fettullahin isi dis gucler yargiyi ele gecirdi azizi bitirmek istyoar. Oynanan oyunu gormyorsnz dimi" diyenleri merak ediorm
  • ne olacaksa olsun verelim gitsin.
  • bence kupa verilecekse kasımpaşaya verilsin ne de olsa başbakanın takımı..

saçmalığa bak trabzona değil bursaya verilsinmiş..20 puan gerideki takıma şampiyonluk mu verilirmiş..savcı mahkemeye verdi trabzonu ama trabzon aklandı hala konuşuyosunuz...zaten anca konuşursunuz
  • 2010-2011 sezonunun süper kupa maçı bile oynanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

1959 dan onceki şampiyonluklar da sayılsın diyen taraftar mı isticek bunu?

Küme düşmediğiniz sürece tarih hep şikeci diye yazacak sizi. Juventusa kimse bişe demiyorsa nedeni budur. Biz bu moku yedik cezasını çektik bitti gitti diyor şimdi adamlar..

Tarih değil, sizin gibi acizler her yenilgiden sonra şike şike diye ağlayacak. 1 sene avrupaya gitmemiş ve 2 sene daha gidemeyecek olan takıma ceza çekmedi diyor birde.
  • Trabzonsporlular kupayı istemekle haklılar yapacak birşey yok. Kupayı vermek en doğrusu. Zaten Aziz Yıldırımda gideceğine göre artık tüm kuluplerle başta gs ve ts ile bağlarımızı güclendirmemiz lazım.
  • quote:

Küme düşmediğiniz sürece tarih hep şikeci diye yazacak sizi. Juventusa kimse bişe demiyorsa nedeni budur. Biz bu moku yedik cezasını çektik bitti gitti diyor şimdi adamlar..

Arkadaşım küme düşme diye birşey olmaz ağzınızın suyu akmasın hemen eğer kupada verilecekse ve biz şike yaptıysak Bursaya verilmeli kupa çünkü tsde yargılandı ve temiz değiller
  • burda içleri hala daha kötülüklerle yada cahilliklerle dolu insanlar var . bu mahkemeler, uefa, tff trabzonspora sen bişe yaptınmı dedi. bırakın bu işleri biz o sezon alnımızn teriyle maçlara çıkıp kazandık o sezon öncesinde zaten şampiyon olacağımız gösteriyoduk türkiye kupası ve süper kupayı almıştık kadroda bir bilgi birikimi vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

quote:

Tarih değil, sizin gibi acizler her yenilgiden sonra şike şike diye ağlayacak. 1 sene avrupaya gitmemiş ve 2 sene daha gidemeyecek olan takıma ceza çekmedi diyor birde.

peki küme düşen juventusun günahı neydi. siz değil 2 sene -5 sene bile avrupaya gitmeyip küme düşmesseniz cezanızı çekmiş sayılmassınız yukarda allah var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

quote:

peki küme düşen juventusun günahı neydi. siz değil 2 sene -5 sene bile avrupaya gitmeyip küme düşmesseniz cezanızı çekmiş sayılmassınız yukarda allah var.

Düşürsünler abi benim itirazım yok ama benim dememle olacak iş değil. Benim kızdığım nokta ceza çekmedi diyorsunuz. Zaten yönetimden taraftarda memnun değil daha derdiniz ne sizin taraftarla onu anlamıyorum? Ali Koç'ta demişti küme düşürün diye Aziz girdi araya.

• "Kupa, trabzona maddi tazminat, alt lige düşme, türk sporseverlerden özür dileme, yeni temiz bir yönetim" Bunlar yapılırsa Fenerbahçe şikeci imajını bir nebze temizler.
  • Hocam burda boş konuşmayın yok o yapmıştır yok şu yapmıştır olay ciddi mahkamlara taşındıysa cezalar verildiğse konuşun bkz fenerbahçe örneğindeki gibi ve arkadaşın yazdığına katılıyorum kupa zaten öylesine birşey ya o sezonu yok sayacan yada şuanlık davası olmayan suçlanmayan trabzona vericen he onunda birşeyleri çıkarsa anca o zaman bursa verirsin yada komple o sezonu şike yapılmıştır şampyion yoktur diye kapatırsın oynanmamış sayarsın kimse şampiyon sayılmamış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

"Kupa, trabzona maddi tazminat, alt lige düşme, türk sporseverlerden özür dileme, yeni temiz bir yönetim" Bunlar yapılırsa Fenerbahçe şikeci imajını bir nebze temizler.

kulübü kapatalım hocam olurmu uygun mu size kupa giderse bursaya gider trabzonda temiz değil bunu herkes biliyor tsli ve bir kısım gsli hariç alt lige düşmedede artık çok geç o ilk zaman olabilirdi zaten düşürün dedik bizde düşürmediler şimdi düşüremezler ama bir an önce yönetimin gitmesi şart ve kupa kimin hakkıysa onda kalması bunlar olursa Fenerbahçe aklanır.
  • http://www.youtube.com/watch?v=25CtnuAZu8Q
    izleyin arkadaşlar kupa bunların hakkı mı
    Fenerbahçe şike yapmamıştır demiyorum ama beşiktaşlılrin bile hakkımızda men cezası aldıkları halde şikebahçe diye söylemlerle hitap etmeleri Fenerbahçe nin ligdeki 18 takımın 17 sinin şike nedeniyle pfdk ya sevk edildiği yıl günah keçisi seçilmesinin işaretidir
    ortalama 40 puan toplayabilen bir takım mı o yıl 80 küsür puan toplqyacak helalinden ? Sadri şener mahkemede aklandı diye Ts aklandı mı?
    Zaten savcının açıklamaları yeter olayı özetlemeye
    "Fenerbahçe şampiyon olmasa soruşturmayı başlatmayacaktım"
    daha da konuşmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kupa Trabzonspor'a verilmemeliymiş çünkü temiz değilmiş diyor kimi arkadaşlar.Sanki Trabzonspor yargılanmadı.Ağır ceza mahkemesi yargıladı.Başkan ve yöneticilerimize beraat verdi.Taraflı Tff yargıladı hem disiplin kurulu hem de tahkim suç bulmadı.Ama Trabzonspor'a kupa verilmemeli.Niye?Açık açık söyleyin kupa Trabzonspor'a verilirse hazmedemeyiz diye.O kupa müzemizden çıkar da Trabzon'a giderse psikolojimiz bozulur diye.

Samimi söylüyorum mutlu edecekse kupa sizde kalsın.Alın sergileyin.Kupalarla dolu müzenizin en müstesna yerine de koyabilirsiniz.
  • kupa verilmeli, aziz gitmeli...
  • kupa başka takıma verilecekse bu Ts olmamalı şikeyle yargılanmamış bi takım olmalı
    Uefanın Fenerbahçe bursaspor maçında Fenerbahçenin yaptığı şikeden dolayı kuralara bursa katılsın demek gibi çelişkili bir şey kupanın ts ye verilmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

"Kupa, trabzona maddi tazminat, alt lige düşme, türk sporseverlerden özür dileme, yeni temiz bir yönetim" Bunlar yapılırsa Fenerbahçe şikeci imajını bir nebze temizler.

kulübü kapatalım hocam olurmu uygun mu size kupa giderse bursaya gider trabzonda temiz değil bunu herkes biliyor tsli ve bir kısım gsli hariç alt lige düşmedede artık çok geç o ilk zaman olabilirdi zaten düşürün dedik bizde düşürmediler şimdi düşüremezler ama bir an önce yönetimin gitmesi şart ve kupa kimin hakkıysa onda kalması bunlar olursa Fenerbahçe aklanır.

Fenerbahçelilerin yorumuna göre kupa verilmiyor. Trabzon'un temiz olmadığına dair bir sonuç çıkmadı. İlerleyen yıllarda araştırılır, çıkarsa o zaman da Bursa için aynı mücadeleyi veririz, sorun değil. Düşürün falan demediniz, aksine 58. madde çıkartıldı ki teşebbüs şike sayılmasın, alt lige düşme olmasın diye. 58.madde'ye de karşı çıktınız dimi sizin gözünüzle bakarsak olaylara.

• Trabzonun şike yapmadığı kanıtlandığı için tabiki de trabzona verilecek. Mahkemeler feneri suçlu , ts yi suçsuz kabul ettiyse suçsuz olan ve fenerle aynı puanla bitiren ts alacak taabiki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.