Şimdi Ara

KUPAYI GERİ VERMELİYİZ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlgili sezonun kupasını bonuslarını vs Yıldırım Demirön ve Fenerbahçe baş yöneticileri dışında hangi Fenerbahçeli geri verilmemeli diyorki zaten..
  • 2 şeyi karıştırmamak gerekiyor:
    1- şike
    2- insanların duygusu
    insanlar herkesi aynı oranda sevemezler mesela ümit karan demişti ben iyi bir galatasaylıyım fenerbahçenin şampiyon olmasını istemem diye, böyle hisseden bir insanın çıkıp bazı maçlarda hırslı bazı maçlarda hırssız oynaması -her ne kadar savunmasam da- şike değildir ve trabzonun başına gelen de budur bunda yapılabilecek pek birşey yok bu bir karakter meselesidir.
    bu kadar inat ettiğiniz yetmedi mi insanlar neden en fazla fenerbahçe hakkında kötü düşüncelere sahipler bunu bir düşünün, bence artık daha fazla inat etmeden bu kin ortamının dağıtılması adına gerekenlerin yapılması gerekiyor
    sayın demirörene, yıldırım a ve fenerbahçe taraftarına duyurulur.
  • Bunca olaydan sonra. Türkiye de biri çıkıpta konuşmuyorsa , zaten biten Türk futbolu dip yapmıştır. Tff den ses yok , hep konışan spor bakanı piyasada yok. Ortada bir suç var , suçlu belli. Fenerbahçe taraftarı Türkiye de takımına maddi desteği en çok veren taraftar grubudur bence , ben en çok onlara üzüldüm. Hırs uğruna milyonlarca insanı mağdur eden yöneticiler defolsun gitsin. Bencede Fenerbahçe kupasy TFF ye iade etsin , hukuk kupanın kime verilceğine karar versin. Tabi hukuka güven kaldıysa !
  • Arkadaşlar lütfen ortada henüz kesinleşmiş bir durum yok. Federal mahkemenin vereceği karar beklenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar vermemeliyiz falan demiş fikirleridir saygı duyarım ama eğer ortada bir şike varsa o kupa orda durmamalı.
  • Kupa dediğin bir teneke parçası.Ne olduysa zaten Fenerbahçenin o teneke parçasını vermemesinden oldu.Oysa M.A.Aydınlar durumu en kestirme yoldan halledecekti.Kupa Trabzon'a verilecek.Fenerbahçeden puan silinecek ve sen sağ ben selamet bu iş uefaya ve cas'a yansımadan kapanacaktı.Ama Aziz efendi ordada durmadı.Yok tek puanını bile silemezlermiş.Adam resmen göz göre göre kulübünü uçuruma kendi elleriyle attı.Şimdi daha mı iyi oldu?Bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?
  • Tff ne açıklama yapacak . Uefa ve Cas verdiği men cezalarını mahkeme ve polis fezlekelerine göre verdiği aşikar . Ee o tutanak vs. belgeler TFF karar verirken yokmuydu da şike sahaya yansımadı dediler . Kaldı ki aynı fezlekeler iddaalar Trabzonspor içinde var , eğer mahkemelere ve adalete güveniyorsan bir dayanksa bu senin için seninde bu işlerde adın geçmeyecek kardeşim . O sene Galatasarayın adı yok ,Beşiktaşın ve Ts nin var ?? hadi ya ts ve bjk lobi olarak gs'den daha zayıftır gs nin adı yoksa zaten ligde bir iddaası olmamasındandır. Bu şikeyi biz yapmadık diyenin, söylerken bir daha düşünmesi lazım. Yargıtay karar verir Aziz Yıldırım tekrar içeri girerse artık TFF karar artık kesin bizde konuyu tekrar masaya yatırırız diyerek bişeyler yapabilir .
  • Bizimle beraber şike yaptığımız denilen takımlarda ceza alsın kupayı trabzona verelim...

Bu arada nerde o Takımlar,Futbolcular,Yöneticiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

quote:

"Kupa, trabzona maddi tazminat, alt lige düşme, türk sporseverlerden özür dileme, yeni temiz bir yönetim" Bunlar yapılırsa Fenerbahçe şikeci imajını bir nebze temizler.

kulübü kapatalım hocam olurmu uygun mu size kupa giderse bursaya gider trabzonda temiz değil bunu herkes biliyor tsli ve bir kısım gsli hariç alt lige düşmedede artık çok geç o ilk zaman olabilirdi zaten düşürün dedik bizde düşürmediler şimdi düşüremezler ama bir an önce yönetimin gitmesi şart ve kupa kimin hakkıysa onda kalması bunlar olursa Fenerbahçe aklanır.

Fenerbahçelilerin yorumuna göre kupa verilmiyor. Trabzon'un temiz olmadığına dair bir sonuç çıkmadı. İlerleyen yıllarda araştırılır, çıkarsa o zaman da Bursa için aynı mücadeleyi veririz, sorun değil. Düşürün falan demediniz, aksine 58. madde çıkartıldı ki teşebbüs şike sayılmasın, alt lige düşme olmasın diye. 58.madde'ye de karşı çıktınız dimi sizin gözünüzle bakarsak olaylara.

Şike yaptığımız takımlarda düşmeli o zaman doğrumu beşiktaşta düşmeli hatta başka takımlarda araştırılıp suçluysa düşmeli neden sadece FB suçlu olan herkes cezalandırılmalı o zaman sivas bjk vs

Şike yaptığınız oyuncular da tespit edilip küme düşürülmeli. Beşiktaş da düşürülmeli. İbrahim Akın'a hak mahrumiyeti cezası verilmeli. Şikesi sabitlenen tüm oyuncular ve henüz belirlenmemiş şikeci futbolcular cezalandırılmalı tabi ki. Ama takımla şike yapıldığını zannetmem, oyuncuyla yapılır genelde şike. Direkt bir takımın yöneticisiyle yapıldıysa şike, o zaman takıma da ceza verilmeli. Kim satın aldı ve alındıysa..

Daha Cas Beşiktaş hakkında kararını vermeden "Beşiktaş küme düşürülmeli" demek de neyin nesi? Kendinizi küçük düşürmeyin bu kadar.

Bize verdilerse size de vereceklerdir buyuk ihtimal hocam cas ayni mantikla gidiyor

• ya siz kupayı kimseye vermeyin , tff ye iade edin yeter. Tff incelesin araştırsın kim uygunsa ona versin , bu biz oluruz bs. olur diyarbakır olur ona kimse karar veremez...
  • Bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısından ne karar çıkacak merak ediyorum.
  • Ne kupa vermesi yahu değişik misiniz nesiniz anlamıyorum.

Öncelikle diğer taraftarlar olmak üzere istediğiniz kadar bir tarafınızı yırtın o senenin haklı şampiyonu Fenerbahçe'dir önce bunu aklınıza kazıyın.

Kupa verilsin deyip o senenin tüm emeğine ihanet etmeye hakknız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Who

Ne kupa vermesi yahu değişik misiniz nesiniz anlamıyorum.

Öncelikle diğer taraftarlar olmak üzere istediğiniz kadar bir tarafınızı yırtın o senenin haklı şampiyonu Fenerbahçe'dir önce bunu aklınıza kazıyın.

Kupa verilsin deyip o senenin tüm emeğine ihanet etmeye hakknız yok.

değişik derken ?..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.