Şimdi Ara

KUPAYI GERİ VERMELİYİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herşey ortada ben her ne kadar o sezonki maçları izlediğimde şike olduğuna inanmasamda birşeyler yapılmış sanırım.Kimsenin hakkına girmemek gerek keşke kupayı geri versek ve bir alt lige düşürülsek şu şike pisliğinden adımız temizlenirdi ve diğer takım taraftarları bize düşman olarak bakmaz ve maçlarda Şike yapsana şike yapsana Aziz Yıldırım gibi tezahüratlara son verirlerdi sizin düşünceleriniz neler ? Ayrıca olay sadece tezahürat meselesi değil ''FENERBAHÇE'' isminin kirlenmesidir.

• 1959 dan onceki şampiyonluklar da sayılsın diyen taraftar mı isticek bunu?

Küme düşmediğiniz sürece tarih hep şikeci diye yazacak sizi. Juventusa kimse bişe demiyorsa nedeni budur. Biz bu moku yedik cezasını çektik bitti gitti diyor şimdi adamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

1959 dan onceki şampiyonluklar da sayılsın diyen taraftar mı isticek bunu?

Küme düşmediğiniz sürece tarih hep şikeci diye yazacak sizi. Juventusa kimse bişe demiyorsa nedeni budur. Biz bu moku yedik cezasını çektik bitti gitti diyor şimdi adamlar..

Ben kupanın verilmesi taraftarıyım diğer arkadaşların düşünceleri farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

1959 dan onceki şampiyonluklar da sayılsın diyen taraftar mı isticek bunu?

milan,porto ?
  • lombi kullanıcısına yanıt
    al işte şuraya girip fenerbahçe küme düşürülmesin yazıcaktım ama senin gibileri görünce kesin düşürülmesi lazım..
  • Hala Galatasaray'a laf atmaya çalışıyor bazı arkadaşlar artık şu Aziz Yıldırım kafasını bırakmalıyız bizi anadolu takımı gibi yapan kişi Aziz Yıldırım'dır Galatasaray yeni yönetimi ile yükselişe geçti ve belki kim bilir CL'yi alacaklar Ünal Aysal Fenerbahçe'yle uğraşmıyor ve başarıları ortada Aziz Yıldırım'ın hedefi tamamen Galatasaray'ı yenmek üzere kurulu Avrupa'da başarı gibi bir düşüncesi yok.Ayrıca Fenerbahçe üzerinden neler yaptığıda belli değil sürekli içimizdeki hainleri ortaya çıkaracağım, ben konuşursam herkes yanar vb. deyip duruyor ortada bir şey var mı ? Hayır.
  • lombi kullanıcısına yanıt
    senle tartışmicam boğazınıza kadar pisliğe batmışsınız hala savunma yapıyosun, diyosunuz ya trabzon kupayı istemekten belini doğrultamıyo diye siz şikeden doğrultamıyosunuz kabul etseydiniz çoktan yırtmıştınız takımda bu hale gelmezdi,itibarınızda...

belirttiğin maçlarda dediklerin olsaydı, şuan her yurtiçi yargılamada hemde uefa davasında bizde olurduk, fenerbahçeyi yargılayıp trabzonu kayıracak değiller. Allaha şükür kimsenin hakkını kurulduğumuzdan bugüne yemedik ve yemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar lütfen seviyeli bir şekilde konuşalım kimsenin ceza almasına gerek yok.
  • Ben Trabzon'un da en azından teşvik verdiğini , ya da girişimde bulunduğunu düşünüyorum.Kupa verilecekse Bursa'ya verilmeli.
  • Kupa verilmeli
    Aziz Yıldırım istifa etmeli
    Düzgün bi yönetimle adam gibi bi yapılanmaya girilmeli.
    2 Sene zaten Avrupa'ya gidilmeyecek dolayısıyla lige odaklanılmalı, 2 sene içind bazı şeyleri oturtup Avrupa'da başarı peşinde koşulmalı
  • @he_man yaşım 23 merak etme kendinle karıstırma lisede okursan ne tarafa donersen liseli gorursun tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Hala Galatasaray'a laf atmaya çalışıyor bazı arkadaşlar artık şu Aziz Yıldırım kafasını bırakmalıyız bizi anadolu takımı gibi yapan kişi Aziz Yıldırım'dır Galatasaray yeni yönetimi ile yükselişe geçti ve belki kim bilir CL'yi alacaklar Ünal Aysal Fenerbahçe'yle uğraşmıyor ve başarıları ortada Aziz Yıldırım'ın hedefi tamamen Galatasaray'ı yenmek üzere kurulu Avrupa'da başarı gibi bir düşüncesi yok.Ayrıca Fenerbahçe üzerinden neler yaptığıda belli değil sürekli içimizdeki hainleri ortaya çıkaracağım, ben konuşursam herkes yanar vb. deyip duruyor ortada bir şey var mı ? Hayır.
    Sorun orda işte

• ir Gs li olarak kutluyorum, gayret objektif bir düşünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

al işte şuraya girip fenerbahçe küme düşürülmesin yazıcaktım ama senin gibileri görünce kesin düşürülmesi lazım..

Eee, benim umurumdamı senin ne yazdıgın bana hak verip vermediğin?

Gaziantep, Belediye, Karabük maçlarını, Trabzon için oynuyoruz diyen Gençlerbirliği oyuncularını biliyoruz. Maçlarınızıda izledik. 10. dakikada penaltı kazanıp rakibi 10 kişi kalan başka bir takım var mıdır onuda bilmiyorum. Maval anlatmayın millete biz temiziz diye.

Bülent Atamanın yaptıgı hareket bile sizin ne kadar temiz olmadıgınızın kanıtı.

Göster bana Trabzon için oynuyoruz diyen Gençlerbirliği oyuncularını boş konuşuyorsun boş diğer Fenerbahçeliler gibi kupa Trabzona verilsin diyeceğine hala ona buna çamur atma derdindesin,aynı Aziz Yıldırım kafası işte ne beklersin başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küme düşme bu saatten sonra olmaz da,şampiyonluk alınmalı.O sezon da şampiyonsuz tescil edilemez ayrıca,diğer takımların hakkını resmi olarak yemeye girer bu.Trabzonspor'a verilmeli,o da temiz değilse Bursaspor'a verilmeli.
  • Ya sen sabhtan beri actigin konunun haddi hesabi yok. Sıkılmadin mi artik? 15 konu rahat var

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Eee, benim umurumdamı senin ne yazdıgın bana hak verip vermediğin?

Gaziantep, Belediye, Karabük maçlarını, Trabzon için oynuyoruz diyen Gençlerbirliği oyuncularını biliyoruz. Maçlarınızıda izledik. 10. dakikada penaltı kazanıp rakibi 10 kişi kalan başka bir takım var mıdır onuda bilmiyorum. Maval anlatmayın millete biz temiziz diye.

Bülent Atamanın yaptıgı hareket bile sizin ne kadar temiz olmadıgınızın kanıtı.

Göster bana Trabzon için oynuyoruz diyen Gençlerbirliği oyuncularını boş konuşuyorsun boş diğer Fenerbahçeliler gibi kupa Trabzona verilsin diyeceğine hala ona buna çamur atma derdindesin,aynı Aziz Yıldırım kafası işte ne beklersin başka

Mecnun Otyakmaz demedi mi oyuncularımıza TS'den teşvik geldi diye yoksa ben mi yanlis hatırlıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Ya sen sabhtan beri actigin konunun haddi hesabi yok. Sıkılmadin mi artik? 15 konu rahat var

Görmek istemiyorsan bloklayabilirsin.
  • Trabzonun temiz olduğuna ben de inanmıyorum.Kupa sizden alınacaksa verilmesi gereken Trabzon değil benim gözümde.
  • Siz önce gidin de o Gökhan Gönül efendiye söyleyin bunu. Hani siz kanırta kanırta şampiyon olmuştunuz? O zaman şampiyondunuz da şimdi mi değişti?

Ha yine de böyle düşünen taraftarları tebrik ediyorum. Mesele burada hak hukuktur. İnce düşünmek önemli. Belki size çok basit ve komik gelebilir ama Fb kulübünün Arsenal ve Salzburg maçlarında elde ettiği stadyum gelirleri bile haksız kazançtır. Ha bu çok mu önemli, değil tabi Fb için çerez parası. Ama dediğim gibi haksız kazanç konusunda ince düşünürsen durum böyledir.. İsterse 1 TL olsun.. Aynı şey bizim kulüp için de geçerli haksız ne türlü kazancımız olduysa karşısındayım.. Yok ama sizde şöylesiniz bizde böyleyiz gibi sidik yarıştırma zihniyetinden arınmak gerek ek olarak..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.