Şimdi Ara

Küpe takanlar ; içeri buyrun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oknglr

solda 2 sağda 1 var ve sol kaşımdada 1 tane piercing vardı piercingi düşürmüşüm sonra bidaha takmadım 2 yıldır hala zii var ve güzel duruyor :D sağ sol muhabbetini anlamıyorum pek. Ben ilk solu deldirdim ama rasgeleydi bilerek değil. bir hafta sonra sağıda deldirdim.

İlk olarak mutlaka birileri çıkıp olumsuz şeyler soyliycektir yakışmamış vs den ziyade daha ağır şeyler :) bunları önemseme o insanların beyinlerini örümcek ağı kaplamış herhangi bişeyi düşünecek kapasitede değiller.

Not olarak düşeyim şuraya. En sevmediğim laf erkek adam şunu yaparmı.. Bunların hepsini biyere toplayıp Yakasım var. Gereksiz insanlar

ağır ılıksın birader..
    adanada senin gibi birini görcem anında dalarım kafa göz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Neden takıyorsunuz ki?

Bu bir takı ve bazılarına yakışıyor. Yakışmayanda takıyor ama ne yapalım. Eğer insanlar beğenirse özgüven artışı da olur iltifatlardan dolayı. Kendinize bakın biraz.

böyle yorummu olur ya .Başkasını sana iltifat yapıyor , kendinde özgüven oluyor diye küpe mi takıyorsunuz.Kendinize bakın demeden önce kendine bak bakalım .İyice Fokunu çıkardınız artık ya .Takıyorsan kendine tak kendinize bakın da nedir ?

İnsanlar millet iltifat etsin diye bir şey yapmazlar ki, yapmamaları gerekir. Canı isterse takar. Yakışırsa yakışır, iyi yorum alırsa hoşuna da gider. Kimse küpe takayımda kızlar hoop atlasın olayında değil ki. Sen istediğin şekilde anlamaya çalışıyorsun. Ayrıca konuşma üslubuna dikkat et. Adamın hoşuna gider takar. Sen ortalıkta hoş gezinmek istemezmisin ? Bu illa küpeyle alakalı değil zaten konu küpeyle ilgili ve evet bakımlı olmak kendine bakmak iyidir, özgüven kazandırır. Daha tartışmayalım.

Sanamı sorcam lan konuşma üslubunu.Hadi şimdi uza

• Küpe,erkek adamı takmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Neden takıyorsunuz ki?

Bu bir takı ve bazılarına yakışıyor. Yakışmayanda takıyor ama ne yapalım. Eğer insanlar beğenirse özgüven artışı da olur iltifatlardan dolayı. Kendinize bakın biraz.

böyle yorummu olur ya .Başkasını sana iltifat yapıyor , kendinde özgüven oluyor diye küpe mi takıyorsunuz.Kendinize bakın demeden önce kendine bak bakalım .İyice Fokunu çıkardınız artık ya .Takıyorsan kendine tak kendinize bakın da nedir ?

İnsanlar millet iltifat etsin diye bir şey yapmazlar ki, yapmamaları gerekir. Canı isterse takar. Yakışırsa yakışır, iyi yorum alırsa hoşuna da gider. Kimse küpe takayımda kızlar hoop atlasın olayında değil ki. Sen istediğin şekilde anlamaya çalışıyorsun. Ayrıca konuşma üslubuna dikkat et. Adamın hoşuna gider takar. Sen ortalıkta hoş gezinmek istemezmisin ? Bu illa küpeyle alakalı değil zaten konu küpeyle ilgili ve evet bakımlı olmak kendine bakmak iyidir, özgüven kazandırır. Daha tartışmayalım.

Sanamı sorcam lan konuşma üslubunu.Hadi şimdi uza

Ben ne kadar düzgün yazsamda senin gibilerle bir şey konuşulmaz. Tartışacaksanız adam gibi tartışın. Uzuyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Küpe,erkek adamı takmaz.

ılıklar takar birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

solda 2 sağda 1 var ve sol kaşımdada 1 tane piercing vardı piercingi düşürmüşüm sonra bidaha takmadım 2 yıldır hala zii var ve güzel duruyor :D sağ sol muhabbetini anlamıyorum pek. Ben ilk solu deldirdim ama rasgeleydi bilerek değil. bir hafta sonra sağıda deldirdim.

İlk olarak mutlaka birileri çıkıp olumsuz şeyler soyliycektir yakışmamış vs den ziyade daha ağır şeyler :) bunları önemseme o insanların beyinlerini örümcek ağı kaplamış herhangi bişeyi düşünecek kapasitede değiller.

Not olarak düşeyim şuraya. En sevmediğim laf erkek adam şunu yaparmı.. Bunların hepsini biyere toplayıp Yakasım var. Gereksiz insanlar

ağır ılıksın birader..
    adanada senin gibi birini görcem anında dalarım kafa göz ;)

İşte bahsettiğim tipler bunlar.

Ilık olduğumu nerden anladın ayıptır sorması ? Ayrıca adana madana farketmez birisi yüzüme karşı bunu söylese o küpeyi çıkartırım onun bi tarafına monte ederim okadar kolay değil o kafa atma işleri

Allah işine akıl sır ermez. belki 5 sene falan önce ozaman 22 yaşındayım. Birisi bişey yazmıştı yakında bir kafede olduğunu öğrendim kafede oyun oynuyordu gidip sordum arkasına dikildim bir süre izledim . Benden 4-5 yaş küçük birisi çıktı bu arada hadi dedim bişey yapıcaktın ? abi kusurama bakma falan filan kafasını monitore soktum demek istediğim atıp tutmayın kardeşim daha bi selamımız yok tanımıyosun beni yok kafa atarım yok tekme atarım yapmayın bunları .Yeminle üzülüyorum memleketin gittiği yeri gördükçe. Sizin gibilerin bu zihniyeti kurtarmıycak bu memleketi anlatabiliyomuyum. Bu arada şikayet ettim ve blokladım hayırlı olsun

•  Küpe takanlar ; içeri buyrun :)

Rastgele bi yerde bulmusrum cokta hosuna gitti herkesin fiyatinin 10 katini teklif eden bile oldu ama satmadim duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebüyubiiii -- 28 Ocak 2013; 13:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

erkek küpe adam takmaz.

Hocam sende mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.