Şimdi Ara

Küpe takanlar ; içeri buyrun :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
5.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye abarttın bu kadar? Git deldir herhangi bir yerde. Sıkıntı olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tatilde git bir eczaneye 5 tl ye deldir her gün cevir küpeyi yapısmasın diye 10 gün kalsın kulagında küpe bu kadar

• Sol kulagımda 4 delik var sagda 2 öyle abartılacak bi durum degil zaten deldirdigin zaman onlar sana bilgi verir. Bende agrı falan olmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

Erkek adam küpe takmaz

• Beyler 15 tatildeyiz fırsat bu fırsat diyerekten bende kulağımı deldirtmeyi düşünüyorum. Biraz yardımcı olabilir misiniz? Mesela su deymesin demişsiniz ama ben futbol oynuyorum ve haftada 4 antreman var ister istemez terliyorum ve duş almak zorundayım. Bir de küpe kulakta kaç gün kalmalı? Yardımlarınızı bekliyorum :)))))
  • Hocam daha sonra bağımlılık oluyor :D Benim sol tarafta 3 tane var.Şu sıralar sağ kulağı deldiriceğim
  • erkek küpe adam takmaz.
  • ilk gün su degmesin 1 haftada kulağında kalsın bide ilk olarak gümüş küpe al sonra geçersin çeliğe ben ilk çelik taktım yara yaptı
  • Kuyumcuya veya eczaneye gitme bence hani eczane yine bi derece de kuyumcu olmaz yani mikrop kapar. 5 TL deliyorlar. Şöyle bir yer tavsiye ederim deldirmen için şimdi anlatamıyorum ne denir bilmiyorum kuyumcu desen değil züccaciye desen değil değişik bir yer Beylikdüzünde oturan varsa Academy Center'ın içinde E&G var bilen bilir ben 5-6 kez orda deldirdim hiç bir hijyen sorunu çekmedim
  • Bu kulagini deldirenler baska bir taraflarini da deldiriyorlar mi. gercekten merak ediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 28 Ocak 2013; 12:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Bu kulagini deldirenler baska bir taraflarini da deldiriyorlar mi. gercekten merak ediyom

Daha faydalı şeyleri merak et. Boş işlerle uğraşıyorsun.
  • bugün kulağını deldiren yarın ..... hey yavrum hey
  • küpeliler toplanmış.

geçen gün leventte 40 yaşlarında 80 yıllarda bakkal amcalarda olan bıyıktan bırakmış böyle nasıl desem ağır başlı bir adamda sol kulakta parlak taşlı küpe gördüm. Hayatımda bu kadar tezat bir görüntü ile ilk kez karşılaştım çok garip duruyordu.

Merak ediyorum bu forumdaki küpeli arkadaşlarda 40 50 yaşına geldiğinde o adam gibi mi olacaklar
  • 5 liraya kuyumcuda deliyorlar. Basit bir işlem zaten. Tabancanın ucunda genelde küpe olur, deldikten sonra 1 hafta kadar kalır orda. Sonra yeni küpe takabilirsin. Yeni küpe takmadan önce kolonyayla falan ucunu silebilirsin hijyenik olsun diye(çok nadir hassas olabilir kulağın).
    Küpene laf söyleyenlere aldırma, sen onların demesiyle bir şey olmazsın kendi işine bak.
  • Önerim çelik küpe veya gümüş ile deldirin çünkü dandik metaller cilde zarar verebiliyor ben taktığımda haftalar geçmişti iyileşmedi sonra çıkardım plastik şeffaf kısa bir çubuk taktım satılıyor küpe satan yerlerde hem fark edilmediği için okulda da rahatça duruyor kulağında.
  • Neden takıyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Neden takıyorsunuz ki?

Bu bir takı ve bazılarına yakışıyor. Yakışmayanda takıyor ama ne yapalım. Eğer insanlar beğenirse özgüven artışı da olur iltifatlardan dolayı. Kendinize bakın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

quote:

Neden takıyorsunuz ki?

Bu bir takı ve bazılarına yakışıyor. Yakışmayanda takıyor ama ne yapalım. Eğer insanlar beğenirse özgüven artışı da olur iltifatlardan dolayı. Kendinize bakın biraz.

böyle yorummu olur ya .Başkasını sana iltifat yapıyor , kendinde özgüven oluyor diye küpe mi takıyorsunuz.Kendinize bakın demeden önce kendine bak bakalım .İyice Fokunu çıkardınız artık ya .Takıyorsan kendine tak kendinize bakın da nedir ?
  • solda 2 sağda 1 var ve sol kaşımdada 1 tane piercing vardı piercingi düşürmüşüm sonra bidaha takmadım 2 yıldır hala zii var ve güzel duruyor :D sağ sol muhabbetini anlamıyorum pek. Ben ilk solu deldirdim ama rasgeleydi bilerek değil. bir hafta sonra sağıda deldirdim.

İlk olarak mutlaka birileri çıkıp olumsuz şeyler soyliycektir yakışmamış vs den ziyade daha ağır şeyler :) bunları önemseme o insanların beyinlerini örümcek ağı kaplamış herhangi bişeyi düşünecek kapasitede değiller.

Not olarak düşeyim şuraya. En sevmediğim laf erkek adam şunu yaparmı.. Bunların hepsini biyere toplayıp Yakasım var. Gereksiz insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

quote:

Neden takıyorsunuz ki?

böyle yorummu olur ya .Başkasını sana iltifat yapıyor , kendinde özgüven oluyor diye küpe mi takıyorsunuz.Kendinize bakın demeden önce kendine bak bakalım .İyice Fokunu çıkardınız artık ya .Takıyorsan kendine tak kendinize bakın da nedir ?

İnsanlar millet iltifat etsin diye bir şey yapmazlar ki, yapmamaları gerekir. Canı isterse takar. Yakışırsa yakışır, iyi yorum alırsa hoşuna da gider. Kimse küpe takayımda kızlar hoop atlasın olayında değil ki. Sen istediğin şekilde anlamaya çalışıyorsun. Ayrıca konuşma üslubuna dikkat et. Adamın hoşuna gider takar. Sen ortalıkta hoş gezinmek istemezmisin ? Bu illa küpeyle alakalı değil zaten konu küpeyle ilgili ve evet bakımlı olmak kendine bakmak iyidir, özgüven kazandırır. Daha tartışmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocarman -- 28 Ocak 2013; 13:20:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.