Şimdi Ara

Küpe takanlar ; içeri buyrun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba . İki aydir kıstiracli kupe takiyorum lakin gerek hijyenden gerekse onun verdiği acıdan dolayi artik kulagimi deldirmek istiyorum . Kulak deldirme islemi ve fiyati vede kulağimi deldirtecegim yeri secerken dikkat etmem gerekenleri belirtirseniz sevinirim . İyi aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Stalinn

Öncelikle merhaba . İki aydir kıstiracli kupe takiyorum lakin gerek hijyenden gerekse onun verdiği acıdan dolayi artik kulagimi deldirmek istiyorum . Kulak deldirme islemi ve fiyati vede kulağimi deldirtecegim yeri secerken dikkat etmem gerekenleri belirtirseniz sevinirim . İyi aksamlar

sanada merhaba bu kadar zamandır kıstırmalı küpemi takıyordun
    neyse okul felan varsa 15 tatilde deldirmen daha iyi olur
    kulak deldirmek için genelde takıcılar,eczaneler,kuyumcular delim yapıyor ve acısı çok az sürüyor 5 liraya delim yapılıyor
    delerken takılan küpe 1 hafta kalsın genelde herkes su değmesin felan der ama bende o yönden sorun olmadı 2. gün gölde yüzüyordum
    ama sen yinede dikat et neyse bir sorun olursa ben burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

Öncelikle merhaba . İki aydir kıstiracli kupe takiyorum lakin gerek hijyenden gerekse onun verdiği acıdan dolayi artik kulagimi deldirmek istiyorum . Kulak deldirme islemi ve fiyati vede kulağimi deldirtecegim yeri secerken dikkat etmem gerekenleri belirtirseniz sevinirim . İyi aksamlar

kulak deldirmek için genelde takıcılar,eczaneler,kuyumcular delim yapıyor ve acısı çok az sürüyor 5 liraya delim yapılıyor
    delerken takılan küpe 1 hafta kalsın genelde herkes su değmesin felan der ama bende o yönden sorun olmadı 2. gün gölde yüzüyordum
    Hocam kaliteli bir kuyumcuya git 5tl ye deliyorlar inanılmaz basit bir olay zaten. Deldirdikten sonra arada sırada küpeyi çevirmen gerekiyor yapışmaması için. ağrın olursa biraz bepanten sürersin o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Hocam kaliteli bir kuyumcuya git 5tl ye deliyorlar inanılmaz basit bir olay zaten. Deldirdikten sonra arada sırada küpeyi çevirmen gerekiyor yapışmaması için. ağrın olursa biraz bepanten sürersin o kadar.

Alıntıları Göster
    abartma dostum ya sanki organ nakli olucan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

quote:

ADANA?

• quote:

Orijinalden alıntı: Homie

quote:

quote:

ADANA?

Alıntıları Göster
    5 liradan fazla verme kuyumcuda deldir. Kulağına bi sprey sıkacak sonra makineyi kulağına dayıcak ha bundan önce nokta belirlicek kalemle nokta koycak sen söylüceksin üst alt orta falan sonra tak diye bir ses duyucaksın ve küpen hayırlı olsun.

Sana tavsiyem 1.5 2 hafta o küpeyi kulağından çıkarma ve 3. günden sonra küpeyi ileri geri ittir çevir yapışmaması için ve içi biraz genişlesin yeni küpe takarken zorlanma diye. Solda 2 delik sağda 1 delik var bir tane daha sağa deldircem ne zaman bilmiyorum ama 2 hafta sonra olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 14 Ocak 2013; 1:54:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

5 liradan fazla verme kuyumcuda deldir. Kulağına bi sprey sıkacak sonra makineyi kulağına dayıcak ha bundan önce nokta belirlicek kalemle nokta koycak sen söylüceksin üst alt orta falan sonra tak diye bir ses duyucaksın ve küpen hayırlı olsun.

Sana tavsiyem 1.5 2 hafta o küpeyi kulağından çıkarma ve 3. günden sonra küpeyi ileri geri ittir çevir yapışmaması için ve içi biraz genişlesin yeni küpe takarken zorlanma diye. Solda 2 delik sağda 1 delik var bir tane daha sağa deldircem ne zaman bilmiyorum ama 2 hafta sonra olabilir

Alıntıları Göster
    8 sene kadar önce kulağımı deldirmiştim. Ailem yobaz olmadığı için ağızlarını bile açmamışlardı.
    Sadece bazı çevrenden görenler top muamelesi yapabiliyor tabi bunu öyle net bir şekilde dile getiremezler yararım adamı.
    Sonra ne olduysa son 1 senedir takmıyorum yani. Kimse bana niye takıyorsun demedi, şimdi de niye takmıyorsun demiyorlar.
    Hevesti geldi geçti ama takarım yani takmam değil. Eczanede deldirmiştim ben kulağımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

8 sene kadar önce kulağımı deldirmiştim. Ailem yobaz olmadığı için ağızlarını bile açmamışlardı.
    Sadece bazı çevrenden görenler top muamelesi yapabiliyor tabi bunu öyle net bir şekilde dile getiremezler yararım adamı.
    Sonra ne olduysa son 1 senedir takmıyorum yani. Kimse bana niye takıyorsun demedi, şimdi de niye takmıyorsun demiyorlar.
    Hevesti geldi geçti ama takarım yani takmam değil. Eczanede deldirmiştim ben kulağımı.

Alıntıları Göster
    5-10 tl ye kuyumcu,gümüşcüde deliyorlar ilkten küçük bi küpe takıyorlar 4-5 gün çıkarma arada bir döndür yeter sonra çıkar istedigini tak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

5-10 tl ye kuyumcu,gümüşcüde deliyorlar ilkten küçük bi küpe takıyorlar 4-5 gün çıkarma arada bir döndür yeter sonra çıkar istedigini tak

Alıntıları Göster
    Uzun bir süre küpe takmış biri olarak tavsiyem deldirme.Bak ben 22 yaşına gireceğim artık takmıyorum.Tamam ilk çıktığı zamanlar iyidi ama şimdi iyice ayaüa düştü.Her pembe adidas tişörtlü dikik saçlı arkadaşların kulaklarında var birer tane.10 yaşındaki çocukta takıyor.Modası geçti bence.Bir zamanlar ispanyol paça dar pantolonların olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Uzun bir süre küpe takmış biri olarak tavsiyem deldirme.Bak ben 22 yaşına gireceğim artık takmıyorum.Tamam ilk çıktığı zamanlar iyidi ama şimdi iyice ayaüa düştü.Her pembe adidas tişörtlü dikik saçlı arkadaşların kulaklarında var birer tane.10 yaşındaki çocukta takıyor.Modası geçti bence.Bir zamanlar ispanyol paça dar pantolonların olduğu gibi.

Alıntıları Göster
    sol kulağı deldirmeyi unutma birde
  • Benım sol kulakta 3 tane var 1 tanesı kıkırdakta deldırebılırsen 2 tane bırden yap daha ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: posionaxle

Benım sol kulakta 3 tane var 1 tanesı kıkırdakta deldırebılırsen 2 tane bırden yap daha ıyı olur
    kübe takanlar diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Siz hala var mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

kübe takanlar diye okudum

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homie

quote:

quote:

ADANA?

hönk Sakarya?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Oha avatarın :O <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Siz hala var mısınız

neden tek olarak sola takılır genellikle sol kulağa yönelir. Siz hala var mısınız derken yobazlık ya da benzeri durumdan bahsediyorsan iki kulağımda da küpe var. Ha diyorsun ki sağ kulağıma taktıracağım senin kararın. Ama tek küpe takılacaksa sola takılır.

Ekleme: Ayrıca eklemek isterim ki sağ kulağa küpe takınca eşcinsel olunacağını dillendirmedim. Fakat bunu düşünen insanlar hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Diyez -- 14 Ocak 2013; 21:11:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Siz hala var mısınız

neden tek olarak sola takılır genellikle sol kulağa yönelir. Siz hala var mısınız derken yobazlık ya da benzeri durumdan bahsediyorsan iki kulağımda da küpe var. Ha diyorsun ki sağ kulağıma taktıracağım senin kararın. Ama tek küpe takılacaksa sola takılır.

Ekleme: Ayrıca eklemek isterim ki sağ kulağa küpe takınca eşcinsel olunacağını dillendirmedim. Fakat bunu düşünen insanlar hala var.

Alıntıları Göster
    2,5 liraya deldirmiştim + küpe ile 10 lira oluyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

2,5 liraya deldirmiştim + küpe ile 10 lira oluyodu

Alıntıları Göster
    cuma günü gidip 3. ye deldiricem kulağımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

cuma günü gidip 3. ye deldiricem kulağımı

Alıntıları Göster
    Erkek adam küpe takmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.