Şimdi Ara

Kavgada karşı taraf muşta takıp geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kaçarım %90. Tek bir darbede hayat söndürür o muşta. 13 14 yaşındaki kız bile takıp vursa muhakkak bir yeri kırar.

Çıplak elle gelsin 10 kişi gelsin benim için sorun yok. Ama muşta, bıçak,silah vs görünce kaçın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaçmak en mantıklısı gibi elmacık kemiği burun alın gibi bir yere denk gelirse ömür boyu hasar bırakır

• Yerden taş bulup taş atarım

• Revolver çekerim.

• Kafasına muz fırlatırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muşta nedir? Acaba herkes biliyor mu?

• Hayvan gibi kemer var başlığı dev gibi belimdee çıkarır at kırbaçlar gibi kırbaçlarım onuu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitmeyeceğim için farketmem

• Ben de cebimde taşıyom zaten dalarım

• Pek birşey ettigi yok Eminönü den 15 20 liraya alınanların sadece kafayı patates ediyor. Hatta vuranin eline daha çok etki ediyor :D tabi suratını korumazsan en dandiği bile şeklini değiştirir.

• Cebimden 765 liği çıkarıp ateş ederim onların hepsi kaçar o zaman

• Poku yersin.

• Çek barabelli'yi muşta takmak neymiş göster

Tabi bulundurma ve taşıma ruhsatın varsa

• Inci sözlük ergen sohbeti gibi konu olmuş siz liseliler birbirinizi gerçekten muştayla dövüyor musunuz bilmiyorum ama bu şeyden bende gerçekten vardı o teneke gibi olanlardan değil gerçekten vurunca suratı yamuk bırakacak cinsten bir şeydi. Bunu üstümde hiç taşımadım ve kullanmayı düşünmedim ama koleksiyonluk olarak bulunduruyordum

Neyse bu alet koydugum yerden yok oldu ve bir daha bulamadım. Eşim evde bulup atmış olmalı.

Hatta kendisine sordum, ben öyle bir şey görmedim dedi. Güzel muştaydı gerçekten evlat acısı gibi koydu kaybolması.

Senin konuya dönersek, hafif bir muşta bir şey yapmaz en fazla kemigi biraz şişirir fakat iyi ve ağır bir muşta ile yumruk yersen suratın ömür boyu yamuk kalır..

@AREryilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2025; 9:40:16 >
  • Kavgada karşı taraf muşta takıp geldi
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Bundan çok daha kötü duruma sokar. Bu kolpa hikaye değil, ben lisedeyken, mahallede bir adam vardı ve mafyaya bulaşmıştı. Sandalyede oturup konuşurken, birden muştayla suratına vurup sandalyeyle birlikte herifi yıkmışlar ve sonra yerdeyken suratına 230942304932904234 muştalı yumruk vurmuşlar. Adamın suratı feci hale gelmişti. Dayaktan ölmedi ama bir süre sonra alkol komasından mevta oldu. Alkolü de çok kullanırdı rahmetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2025; 9:50:27 >
  • Yıllar önceki konuların aniden hortlamasına bayılıyorum. Ne alaka yani?

• zhantkan kullanıcısına yanıt

Ben de böyle mesajlar gönderenlere bayılıyorum okunmayan konu onu hortlatan ve daha önce görmemiş olanlar için yeni ve ilgi çekici bir konudur, üstelik konu zaman geçtikçe önemsiz hale gelen bir konu değilse, mesela 20 yıllık tarih olmuş bir teknoloji gibi falan..

Yani böyle bir durumda, bu mesaja 2 saat sonra cevap gelmesiyle, 5 yıl sonra cevap gelmesi çok da farklı değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2025; 12:11:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.