Bildirim
Çakıya Muştaya neden emanet denir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Belki emanet pıçaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
'çekerim emaneti severim adaleti' diye bir soz vardır bılırmısın yıgen... -
muşta da çakı da silah sayılır -
Muşta ve çakı silah değil mi? -
Çekerim adaleti, bozarım emaneti -
polise yakalanınca
abi bu benim değil arkadaşın emaneti demek için -
Burdaki olay emanet degil cocugu dövdügünü soylemek
''çocuğu patakladım bişey yapamadı'' Cool Story Bro -
Canım ona emanet hanyyy o anlamda
quote:
Orijinalden alıntı: handsome3131
''çocuğu patakladım bişey yapamadı'' Cool Story Bro
Bi çocuğu dövmenin nesi garip allasen.Ne garip bi insansın sen,hayatında hiç mi çocuk dövmedin be adam ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare
quote:
Bi çocuğu dövmenin nesi garip allasen.Ne garip bi insansın sen,hayatında hiç mi çocuk dövmedin be adam ?
bir çocuğu dövmekle övünüyosan sana ancak acırım dostum ve anlattığın hikaye zaten yüzde yüz csb dövdüğüm çocuk var ama reklam yapmıyorum senin gibi amaç muşta vs değil adam dövdüğünü göstermek seninki
-
quote:
quote:
quote:
Bi çocuğu dövmenin nesi garip allasen.Ne garip bi insansın sen,hayatında hiç mi çocuk dövmedin be adam ?
bir çocuğu dövmekle övünüyosan sana ancak acırım dostum ve anlattığın hikaye zaten yüzde yüz csb dövdüğüm çocuk var ama reklam yapmıyorum senin gibi amaç muşta vs değil adam dövdüğünü göstermek seninki
Kimseye birşey kanıtlama ihtiyacı duymuyorum ben,sana göre csb idir.
-
quote:
quote:
quote:
"Emaneti ver emaneti" diyen kadın da olsa çocuk da olsa acımam. O kavgadan ziyade artistik ve saygısızlıktır çünkü. Hatta özellikle döve döve bayıltırım ki ibret-i alem olsun. Birsürü velet var böyle, abisi Türkiye'nin kralı zanneden. Dövüceksin iki aklı başına gelsin, hatta vaktin varsa abisini de dövüceksin...
Sinirlendim
-
çünkü kendilerine güvenmeyen insanların, korkularını bu silahların arkasına saklayıp, buna racon diye tabir ettiğimiz şeyi eklemeye çalışma çabalarıdır. çoğu grup halinde ve pasaklı gezerler. öteki kabilelere saldırmak yerine tek başına kalmış insanlara korku salmaya çalışırlar.
apaçilerin çıkış yeri olan bucada yaşadığım için haklarında belgesel bile hazırlayabilirim. tek başına hiç bir şeydirler. mesela bir şehirden 1 gün sonra gidecekseniz orada tek gördüğünüz apaçiyi dövebilirsiniz. sürüsü yokken güçsüzdür. ama ulumaya başlayıp kabilesini toplamadan kaçmanız lazımdır. -
emanettirler -
Saçma bir gelenek. Kro ağzı. Emanet diyenin tipini eğitimini az çok tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X