tuttuuuu dh den biriyle msn de konuşurken 4 maç verdim 4 ü de tuttu allahım keşke yatırsaydım maçlar sunderland fulham 1 2.00 nottingham sheffield 1 1.90 glasgow rangers falkirk 1 1.15 tothenham stoke 1 1.35 inanamıyorum 2 saat çalışırım kupon yaparım 6 maçtan 2 si yatar şimdi 5 dk içinde programa bakıp söledim ve tuttu yarına bir kupon yapalım o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: yunusala
tuttuuuu dh den biriyle msn de konuşurken 4 maç verdim 4 ü de tuttu allahım keşke yatırsaydım maçlar sunderland fulham 1 2.00 nottingham sheffield 1 1.90 glasgow rangers falkirk 1 1.15 tothenham stoke 1 1.35 inanamıyorum 2 saat çalışırım kupon yaparım 6 maçtan 2 si yatar şimdi 5 dk içinde programa bakıp söledim ve tuttu yarına bir kupon yapalım o zaman
demekki yarın yatacaksın
benimde iki kupon tuttu, önceden hic iddia oynamadim , oynayali sadece 2 gün oluyor. Cokta anlamak gerekmiyormus yahu :D
Gaza geldim bende bir kupon hazırlıyim
sanki bende gaza geliyorum
hazır kuponlarınız varsa yazın beyler, bizde faydalanalım.
evet evet gaza geldim. kupon yapında şöyle bi 10 ytl basalım
bu gecenki kuponum hafta sonu oynanan. bakiyem yoktu yatıramamıştım. keşke dışardan oynasaydım 4 lü sistem olduğundan sıyırmış olcaktık.
buda yarın için bir kupon.
bunu yarın oynamayı düşünüyorum.
kaç aydır kupon yapmıyodum canım çekti la sizin yüzünüzden bi bakalım bültene
@Or_By 5li , 6li sistem olunca ne oluyor. o oynadiklarindan en az 5in bilsen kupon tutuyor mu yani.
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
@Or_By 5li , 6li sistem olunca ne oluyor. o oynadiklarindan en az 5in bilsen kupon tutuyor mu yani.
onu tam anlamıyla bende bilmiyorum. iddanın kendi sitesinde araştırdım ama pek bi bilgi bulamadım.ama kendi çözdüğüm kadarı ile sana anlatayım.
5 ve 6 lı sistem oynadığından kupon ayrı ayrı 5 ve 6 lı olaarak hesaplanıyor. tabiki kolon sayısıda artıyor ama alınacak parada seviyeside artıyor. eğerki 1 maç yatarsa geri kalanlar 6 lı sistemden 2 maç yatarsa geri kalanlar 5 li sistemden hesaplanıyor diye anladım ben. genede araştırmak lazım doğrusunu bilen varsa vede yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.
yahu olamaz böyle bişey. bendeki sans değil. bugun işim vardı yatıramadım kuponu olacak iş değil arkadaş bu. 2 maç yattı ama sistem sağolsun. dün bi arkadaş oynayacağım diyordu oynadımı acaba?
herkes bi maç versin sağlam bi kupon yapalım şurda
adam gibi maç kalmadı. cumaya hafta sonuna artık.
bugün 3 saat ugraştım 2 tane kupon yaptım 1 i tuttu öbürü de 8 maçtan 2 si yatırdı milan ve blackburn demekki direk göz ucuyla bakıp karar vermek gerekiyormuş
hep 1 golden yatiorum oynamicam artik
dün yukardaki kuponu oynuyacak arkadaş vardı kayboldu tabi aldı paraları :D merak ettim ben yatıramadım o yatırdı mı acaba yatırdıysa 50-60 götürdü bişeyler
Liverpool son dakkada penaltıdan berabere kaldı gitti 58.90 ytl :S:S:S:S
Eğer GS-SİVAS maçında 1 gol daha olsaydı benimde şuan 200 lira param olcaktı.
benimde aynen ama sistem kurtardı. 5 li sistem sayesinde 2 hakkımızıa kullandık ama sınırdan döndük :D