Şimdi Ara

. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüce zeus sen aklıma mukayyet ol ,bu cahilleri gördükçe kusasım geliyor,tek ve hakikat olan sana kopyalarla cevap veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    diğer dinleri araştırmadan müslümanmı oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcan heper

diğer dinleri araştırmadan müslümanmı oldun
    Ya kardeşim boş boş imam karikaturleri paylaşıp bi inancı insanlara göre yorumlayan bi adamsın sen :D evet araştırdım en doğru din islam olarak karar verdim. Daha iyi bi sin varsa söyle bakalım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    var
    mecusilik

diğer adıyla zerdüştlük..

diğer adıyla yezidlik..

ateş ve güneş kutsal genel mezhebine göre güneş tanrının parçası-tanrıdır.

sizinkine göre + ları

-GÖRÜLEBİLMESİ

-uzun süre kaybolunca mikropların öleceği döngü

-uzun süre görünmesiyle bitki ve hayvanların canlanması

-mezheb din ırk düşmanlığı kabul edilemez

-ateş güneş şeytan horoz başta olmak üzre tüm varlıklar kutsaldır

-hayır ve şer yoktur tanrıdan olduğu için herşey hayırdır

nihai avantajı

-gözle görülebilmesi

kitabını yazan vatandaş tanrıdan aldığına dair tanrı üstüne yemin etmez.kitabında metafizik bir zihin ortamında metafizik alemde tanrıyla sohbet eder..

çalı arkasından veya mağarada kıstırılıp vahiy aldığına dair şeyler iddia etmez..

imana geldiysen aramızda sana da yer avr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 18 Aralık 2018; 23:7:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

var
    mecusilik

diğer adıyla zerdüştlük..

diğer adıyla yezidlik..

ateş ve güneş kutsal genel mezhebine göre güneş tanrının parçası-tanrıdır.

sizinkine göre + ları

-GÖRÜLEBİLMESİ

-uzun süre kaybolunca mikropların öleceği döngü

-uzun süre görünmesiyle bitki ve hayvanların canlanması

-mezheb din ırk düşmanlığı kabul edilemez

-ateş güneş şeytan horoz başta olmak üzre tüm varlıklar kutsaldır

-hayır ve şer yoktur tanrıdan olduğu için herşey hayırdır

nihai avantajı

-gözle görülebilmesi

kitabını yazan vatandaş tanrıdan aldığına dair tanrı üstüne yemin etmez.kitabında metafizik bir zihin ortamında metafizik alemde tanrıyla sohbet eder..

çalı arkasından veya mağarada kıstırılıp vahiy aldığına dair şeyler iddia etmez..

imana geldiysen aramızda sana da yer avr..
    Sen ciddi olamazsın ya.. Tanrı varsa bize neden kendini göstermiyor yaa kafasında olduğun çok belliydi zaten :D şu yazdığından sonra sana bişey yazmam ben artık. Dostum Senin dinin sana benim dinim bana, Güneşlenmeye devam et, iyi şanslar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Ya kardeşim boş boş imam karikaturleri paylaşıp bi inancı insanlara göre yorumlayan bi adamsın sen :D evet araştırdım en doğru din islam olarak karar verdim. Daha iyi bi sin varsa söyle bakalım :)

Alıntıları Göster
    arapların tanrısı kadar,vikinglerin tanrısını araştırsan,yüce odine tabii olurdun ,bu kafayla.

.

• quote:

arapların tanrısı kadar,vikinglerin tanrısını araştırsan,yüce odine tabii olurdun ,bu kafayla.

Alıntıları Göster
    Sen Bu kafayla karikatür okuyarak dinden çukan adamsın vay senin haline :D Yüce odin ve Thor seninle olsun :D Anca uydurma dinlerle avutun kendinizi. Ben size her türlü bilimsel ve örneklendirmelerle Allahı ve müslümanlığın hak din olduğunu kanıtlarım. Ama uğraşmam cidden gereksiz. May the force be with you.

• quote:

Sen Bu kafayla karikatür okuyarak dinden çukan adamsın vay senin haline :D Yüce odin ve Thor seninle olsun :D Anca uydurma dinlerle avutun kendinizi. Ben size her türlü bilimsel ve örneklendirmelerle Allahı ve müslümanlığın hak din olduğunu kanıtlarım. Ama uğraşmam cidden gereksiz. May the force be with you.

Alıntıları Göster
    dininden bi haber yaşayıp mutlu olmanı istiyorum ,güzel kardeşim .
  • quote:

dininden bi haber yaşayıp mutlu olmanı istiyorum ,güzel kardeşim .

Alıntıları Göster
    Allahıma şükürler olsun ben dinime hakimim. Acaba sen öyle misin? İstediğin soruyu sorabilirsin bilimsel fiziksel kimyasal hiç farketmez, sorduğun her soruya cevap verebilirim. İyi forumlar

örneğin sana şunu sorayım ,kendi evlendirdiğin ,insanın eşiyle evlenirmisin
  • quote:

örneğin sana şunu sorayım ,kendi evlendirdiğin ,insanın eşiyle evlenirmisin
    Kendi evlendirdiğim insanın kim olduğunu bilmem gerekmiyor mu?

• quote:

Kendi evlendirdiğim insanın kim olduğunu bilmem gerekmiyor mu?

Alıntıları Göster
    komşunun çocuğu
  • quote:

komşunun çocuğu

Alıntıları Göster
    Yani anormal bi durum göremedim burada. Anlaşamayıp boşandılarsa evlenebilirim bu gayet doğal

yani çevrendeki tüm dostların eşin akraban biliyorki senin desteğinle evlenen delikanlı eşini boşuyor ,ve sen bu kadınla evleniyorsun ,çevren seni kınamazmı
  • quote:

yani çevrendeki tüm dostların eşin akraban biliyorki senin desteğinle evlenen delikanlı eşini boşuyor ,ve sen bu kadınla evleniyorsun ,çevren seni kınamazmı
    Usta illa ki kınayanlar olur ama bunun dini açıdan hiç bir sakıncası yok. İnsanlar bu konuda değil her konuda kınayayacak bi malzeme bulur. Sen Doğru şartlar içerisinde Dinsel açıdan da yaptığın bi yanlış yoksa kınamaları görmezden geleceksin. Ben normalde böyle birşey yapmam zaten, ama dinsel açıdan bi sakıncası yok. Konuyu nereye bağlamak istiyorsun?

• quote:

Usta illa ki kınayanlar olur ama bunun dini açıdan hiç bir sakıncası yok. İnsanlar bu konuda değil her konuda kınayayacak bi malzeme bulur. Sen Doğru şartlar içerisinde Dinsel açıdan da yaptığın bi yanlış yoksa kınamaları görmezden geleceksin. Ben normalde böyle birşey yapmam zaten, ama dinsel açıdan bi sakıncası yok. Konuyu nereye bağlamak istiyorsun?

Alıntıları Göster
    burdaki delikanlı sen ol ,seni destekleyen,sana baban gibi davranan ,her zorluğunda sana destek çıkan insan,senin sorunlar yaşadığın ve boşandığın ve onu kızı yaşındaki eşinle evleniyor, bu ahlakimidir

• quote:

burdaki delikanlı sen ol ,seni destekleyen,sana baban gibi davranan ,her zorluğunda sana destek çıkan insan,senin sorunlar yaşadığın ve boşandığın ve onu kızı yaşındaki eşinle evleniyor, bu ahlakimidir

Alıntıları Göster
    Tamam anladım simdi ne demek istediğini. Sen direk bana soruyu sor usta cevabınıda vereyim çünkü hep aynı sorular dönüyor etrafta. Direk açık açık sorabilirsin.

• quote:

Tamam anladım simdi ne demek istediğini. Sen direk bana soruyu sor usta cevabınıda vereyim çünkü hep aynı sorular dönüyor etrafta. Direk açık açık sorabilirsin.

Alıntıları Göster
    empati yaparmısın bilemem,biraz zor ama
    cevabın nedir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.