Şimdi Ara

. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SnavS

Aişe 9 yaşında değil 20 yaşında idi. Baktığın kaynaklarda senin gibi beş para etmiyor maalesef iyi araştır. Putları kullanarak insanları kandırıp para kazanan müşrikler bizzat ebu talibi çağırıp git muhammede bunları söyle vaadlerimizi ona bildir diyorlar. Mekkenin en güzel kadınları, reis olmayı, mal mülk bolluğu öneriyorlar ve peygamber efendimiz düşünmeden reddediyor. Bilim insanları dahi hz muhammedin bilim adamı düzeyinde bi zekaya sahip olduğunu söylüyorlar, inanılmaz bi fizikçi, matematikçi. Senden benden akıllı yani. Emin ol bi bildiği vardı ki o kadar kadın mal mülkü elinin tersiyle itti. Ama pardon çok eşi olmaması lazım dimi :D

Alıntıları Göster
    sen kızını arkadaşının önerdiği delikanlıya ver,peşinede arkadaşın evlensin sende allahın emri de ne mide var sizde .

bu arada sen büyülenmişsin veya gazozuna ilaç atıyorlar senin kendine dikkat et kardeşim sonun pek iyi değil

• SnavS kullanıcısına yanıt
    ahlak kavramının içine edip ahlaktan bahsetmeyin,bide en ahlaklısıymış peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcan heper

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sana peygamber efendimizin cinsellik için evlenmediğini gösteren bir sürü şey anlattım bunu mu anladın? Tabi işine gelmiyor tek savunduğun nokta peygamber efendimizin evlilikleri kaldı oda elinden gitse çaresiz kalacaksın :) Yolun açık olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sana peygamber efendimizin cinsellik için evlenmediğini gösteren bir sürü şey anlattım bunu mu anladın? Tabi işine gelmiyor tek savunduğun nokta peygamber efendimizin evlilikleri kaldı oda elinden gitse çaresiz kalacaksın :) Yolun açık olsun.

Alıntıları Göster
    tek savunduğum nokta o değildi kafanda soru işareti açmışım bu bana yeter şeytanlık görevime başka müridleri yoldan çıkararak devam edeyim kardeşim

• quote:

tek savunduğum nokta o değildi kafanda soru işareti açmışım bu bana yeter şeytanlık görevime başka müridleri yoldan çıkararak devam edeyim kardeşim

Alıntıları Göster
    Zaten bildiğim hakim olduğum bi konuda soru işareti felan açmadın yani kendi kendine gelin güvey oldun sanırım. İyi şanslar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• seyfi_19 kullanıcısına yanıt
    aşk ve sevgiyle el ele gidiyorlar,gözlerim yaşardı
  • .
  • forumda ne çok zakkum eşliğinde ateş dansı yapma meraklıları varmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_19

Bu mesaj silindi.
    Ondeki sen mi oluyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sana guvenerek yoldan ciktim.

Zoru gorunce

""Dogrusu ben sizi yoldan cikardim ve sizi dogru yola getirecek olan degilim.

Tum cabalarim siz ademogullarini yaradanina karsi mahcup olmasi icin sapitmakti.""

Demezsin umarim.

Sana guveniyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vatandasa si ek mokunla ifadeyi kucumseme amacli kullandigino dusunursek kendini ayni irktan olman dolayiis ile ne mokuyla ozdeslestiriyorsun.

Fil manda baljna insan...????

Kendi kitabinizdan tokati yiyince nasilda agzinizfan salyalat esliginde pislik dolu ahlakinoz ve terbiyeniz fiskirmakta.

Gonullu dehilde maasli kadrodansan bu agizla sigortayi haketmeden dusuk performanstan tekmeyi yersin.

Herkes sana gulebilir ama kimse yerinde olmak istemez..

• .

bende sana güveniyorum
  • araf suresi 179. ayet şöyledir; “yemin olsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. onların kalpleri vardır, onlarla duyup anlamazlar, onların gözleri vardır, onlarla görmezler, onların kulakları vardır, onlarla işitmezler. onlar hayvanlar gibi, hatta daha şaşkındırlar. işte bunlar, gafillerdir.” allah insanlardan ve cinlerden birçoğunu sadece cehennem için mi yaratmıştır? eğer allah bazı kişileri cehennem için yaratmışsa sınav bunun neresindedir? bu kişiler cehennem için yaratıldıkları halde allah’ın yaradışına karşı gelip iman etme ihtimalleri var mıdır? ve “onların kalpleri vardır, onlarla duyup anlamazlar” kısmında insanın kalple anladığı söylenmektedir, ancak günümüzde bilinmektedir ki kalbin görevi vücuda kan pompalamaktır, bir şeyleri anlamak kalbin değil beyinin görevidir, allah bunu bilmemekte midir?

• Müddessir (51): Onlar sanki arslandan kaçan yaban eşekleridirler.

Maide (60): De ki: “Allah katında cezası bundan daha kötü olanları size haber vereyim mi? Onlar, Allah’ın lanetlediği ve gazabına uğrattığı, içlerinden maymunlar ve domuzlar çıkardığı kimseler ile şeytanlara tapan kimselerdir. İşte bunların yeri daha kötüdür ve onlar doğru yoldan daha çok sapmışlardır

• seyfi_19 kullanıcısına yanıt
    Bakara (15): Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir.

A'raf (186): Allah kimi saptırırsa artık onu doğru yola iletecek kimse yoktur. Allah onları azgınlıkları içinde bırakır, bocalayıp dururlar.

Mülk (21): Peki, Allah rızkını keserse, kimdir size rızık verecek olan? Hayır, onlar azgınlık ve nefretle direnip durdular.

Mutaffifin (12): Onu, ancak her azgın, günahkâr kimse inkar eder.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.