Şimdi Ara

Kur yeni bir sistem bölüm oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı.ACİL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
61.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: billymansur

Sene olmuş 2016 biz hala win 7 ye mahkumuz neyse sürekli format atan birisi olarak çözümü biraz toparlayayım istedim. Öncelikle bu sorunla karşılaşıyorsanız bunun forumda da gördüğünüz üzere pek çok çözüm yolu vardır. Burada öncelikle şahsım tarafından test edilmiş olanları sırasıyla yazıyorum:

1. Hatayı aldığınız ekrandayken flash disk veya CD/DVD neyse çıkartın. Çarpıya basın "evet" deyin ana kurulum ekranına geleceksiniz. Tekrar Flash/DVD takın devam edin sorun çözülmezse 2. adıma

2. Her neyle format atıyorsanız alternatifini deneyin. Flash ile atıyorsanız DVD deneyin. Hatta USB 3.0 ile atıyorsanız USB 2.0 deneyin.

Test etmediklerim:
    3. Boot menüsünden sıralamayı değiştirin. HDD birinci sırada olacak şekilde ayarlayın.
    4. İki adet harddisk varsa birini çıkartın.
    5. ISO dosyasını farklı bir programla flash diske atın.
    6. BIOS ayarlarından SATA yerine IDE'yi seçin

bunlar büyük ihtimal sorununuzu çözecektir. Eğer farklı bir durum varsa mutlaka paylaşın.
    Son olarak elimde kesin bir kanıt olmamasına rağmen bu sorunun temel kaynağının Harddiskten kaynaklandığını zannediyorum. Yani harddiskiniz ömrünün sonlarına gelmiş olabilir. Lütfen önemli belgelerinizi daha güvenilir bir yere saklayın saygılarımla...
    Sene 2020 1. Madde ise yaradi. flash bellek 3.0 olduu halde.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.